IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хидропневмотехника АД (HPT / HIDPN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някой знае ли, защо днес покачването на цената тук е само 19,98 % и защо цената на акциите е толкова ниска? Не е препоръка за нищо.

Коментар

• Розата е доста далеч от рентабилността на ХИДПН... Не знам дали някоя компания на БФБ въобще може.
      Last edited by XY; 29.10.2014, 15:03.
      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Изчакай този на РОЗА.. EPS може да е същия!! като на ХИДПН ... Тук обаче менаджмента е много по/добър!![/QUOTE]

защо сравняваш 2 предприятия от различни отрасли ?

Коментар

• [QUOTE=XY;1059715527]Това е един от най-добрите отчети на БФБ като цяло!

Изчакай този на РОЗА.. EPS може да е същия!! като на ХИДПН ... Тук обаче менаджмента е много по/добър!!

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение

Посъбрал съм акции
            Искам още аз, ама вече ги няма баламите да дават на 30-40 лв.

Коментар

• Това е един от най-добрите отчети на БФБ като цяло!

Посъбрал съм акции

Коментар

• Съжалявам хората без акции тук

Коментар

Ха-ха! Погледнете отчетя! Направо супер ръстове на печалба и приходи! А още не сме приключили годината...
                  http://www.x3news.com/?page=Company&BULSTAT=123063683

последното 3/ие е винаги слабо, така че, едва ли ще се покачи печалбата. Този отчет отново показва професионализма и здравата работа на менаджмента!!! Браво!!

Тази позитция и ROZA са ми любимите в момента.

Коментар

• Ха-ха! Погледнете отчетя! Направо супер ръстове на печалба и приходи! А още не сме приключили годината...

Коментар

• 567 хил. лв. печалба или 14.2 лв. на акция до 30 септември.

Cool

Цитат: Към момента, обемът на поръчките за октомври е нормално запълнен
                      Last edited by Eminem; 29.10.2014, 11:32.

Коментар

• Кой продава на 30 кинта ? Искам и аз да си взема, дайте още...

Коментар

• Хидравлични елементи и системи отчита 40.63% ръст на печалбата.
                          М+С Хидравлик отчита също рът в приходите и печалбата, макар и малък.
                          Очаквам и тук приятни изненади, но да видим...

Коментар

• Наистина, много търпеливи купувачите... Не смеят явно, но ако се запази темпа, третото тримесечие ще стане красота...

Коментар

• Никой няма да се излъже, но да видим отчета все пак... Тази година продажбите са рекордни.

Коментар

Борсата може както нагоре, така и надоле. И в двете посоки ще има яки амплитуди, но мен и 2-те посоки ме устройват. Нагоре продавам на добра печалба, надоле ще накупя някой друг процент.
                                Аз затова си свалих тази седмица офертите, дано някой се излъже да продаде на 40 кинта

Коментар

Working...
                                X