При всички положения HIDPN се оказва най-рентабилната компания на БФБ към 3-то тримесечие, поправете ме ако греша
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хидропневмотехника АД (HPT / HIDPN)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеРозата е доста далеч от рентабилността на ХИДПН... Не знам дали някоя компания на БФБ въобще може.
А пропо, отчета и на розата излезе / 732 хил от 6.301 хил оборот. ХИДРП / 567 хил. от 2.773 хил .
Разликата е в това, че Q4 е силно на розата!!
Аз затова сравнявам тези 2 фирми, тъй като си имат малки кусури като ликвидност и брои акции. Това в отговор на въпроса...Но кое д/во е перфектно... По/добре това, отколкото Банеж или Домузчиев...
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНедей съжалявай, това си е лодка - еднодръвка ЗА какво да съжаляваш !?
Всеки се спасява ... поединично
Коментар
-
При 100 лв. за акция дружеството ще струва почти 4 милиона. При текущата печалба и 100 кинта на хартия, П/Е става 7 и още не е приключила годината . Пак е евтино ... А сега цената е 60, има много до 100, на някой скъпо ли му се вижда . В момента П/Е е 4 и нещо.
А иначе за рисковете да, при всеки бизнес ги има. То това е същнотта на бизнеса. На който не му харесва продава или не купува. Който има тук със сигурност сега се кефи. Аз се кефя много. Пожелавам на всички такива добри инвестиции!Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеИмам приятел който работи в монтажна фирма. От години са така и процъфтяват. Понякога се разрастват занчително после за кратко време свиват персонала, но са гъвкави и постепенно изместиха другите в бранша. Това е малко по-голям риск, но тези коефициенти не го оправдават. Имам малко от ХИДПН и не съжалявам за това.
Всеки се спасява ... поединичноНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеКрасота, дано и мениджмънта да чете форума и да знае какво да направи. Ако не ние можем да подкажем на следващото оса
И какво значи мениджмънт, мислите, че тук има такъв ли ?Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениекакво ще обсъждате бе, не виждате ли че без дългосрочни договори го карате месец за месец, ами имате дотука само 750 хил за заплати и 130 хил за осигуровки, ми вие от 3-4 милиона приходи в края на годината ще имате над милион за заплати бе, 40% от приходите... ако клекнат поръчките кой плаща заплатите ...аре баламосвай некаде другаде, тва не става.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеГледам аз до този момент 14,21 лева печалба на акция и 26,87 натрупана и неразпределена печалба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеВсичко при мен е наред.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеЗащото "големите" анализатори и разбирачи още не са отворили отчета... Нека обсъдим този въпрос другата седмица...
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеШибаните "екстри" не мога да ги отворя .... Проблема само при мен ли е? ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеСъжалявам хората без акции тук
Коментар
-
Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнениеНякой знае ли, защо днес покачването на цената тук е само 19,98 % и защо цената на акциите е толкова ниска? Не е препоръка за нищо.
Коментар
Коментар