If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Розата е доста далеч от рентабилността на ХИДПН... Не знам дали някоя компания на БФБ въобще може.
Съгласен съм с теб, но според мен потенцяла на розата е по/голям, тъй като се пренасочва към козметиката, а не толково колкото до скоро, само масло.
А пропо, отчета и на розата излезе / 732 хил от 6.301 хил оборот. ХИДРП / 567 хил. от 2.773 хил .
Разликата е в това, че Q4 е силно на розата!!
Аз затова сравнявам тези 2 фирми, тъй като си имат малки кусури като ликвидност и брои акции. Това в отговор на въпроса...Но кое д/во е перфектно... По/добре това, отколкото Банеж или Домузчиев...
При 100 лв. за акция дружеството ще струва почти 4 милиона. При текущата печалба и 100 кинта на хартия, П/Е става 7 и още не е приключила годината . Пак е евтино ... А сега цената е 60, има много до 100, на някой скъпо ли му се вижда . В момента П/Е е 4 и нещо.
А иначе за рисковете да, при всеки бизнес ги има. То това е същнотта на бизнеса. На който не му харесва продава или не купува. Който има тук със сигурност сега се кефи. Аз се кефя много. Пожелавам на всички такива добри инвестиции!
Имам приятел който работи в монтажна фирма. От години са така и процъфтяват. Понякога се разрастват занчително после за кратко време свиват персонала, но са гъвкави и постепенно изместиха другите в бранша. Това е малко по-голям риск, но тези коефициенти не го оправдават. Имам малко от ХИДПН и не съжалявам за това.
Недей съжалявай, това си е лодка - еднодръвка ЗА какво да съжаляваш !?
Всеки се спасява ... поединично
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
какво ще обсъждате бе, не виждате ли че без дългосрочни договори го карате месец за месец, ами имате дотука само 750 хил за заплати и 130 хил за осигуровки, ми вие от 3-4 милиона приходи в края на годината ще имате над милион за заплати бе, 40% от приходите... ако клекнат поръчките кой плаща заплатите ...аре баламосвай некаде другаде, тва не става.
Имам приятел който работи в монтажна фирма. От години са така и процъфтяват. Понякога се разрастват занчително после за кратко време свиват персонала, но са гъвкави и постепенно изместиха другите в бранша. Това е малко по-голям риск, но тези коефициенти не го оправдават. Имам малко от ХИДПН и не съжалявам за това.
Защото "големите" анализатори и разбирачи още не са отворили отчета... Нека обсъдим този въпрос другата седмица...
какво ще обсъждате бе, не виждате ли че без дългосрочни договори го карате месец за месец, ами имате дотука само 750 хил за заплати и 130 хил за осигуровки, ми вие от 3-4 милиона приходи в края на годината ще имате над милион за заплати бе, 40% от приходите... ако клекнат поръчките кой плаща заплатите ...аре баламосвай некаде другаде, тва не става.
Коментар