IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хидропневмотехника АД (HPT / HIDPN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• При всички положения HIDPN се оказва най-рентабилната компания на БФБ към 3-то тримесечие, поправете ме ако греша
    Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
      Розата е доста далеч от рентабилността на ХИДПН... Не знам дали някоя компания на БФБ въобще може.
      Съгласен съм с теб, но според мен потенцяла на розата е по/голям, тъй като се пренасочва към козметиката, а не толково колкото до скоро, само масло.

А пропо, отчета и на розата излезе / 732 хил от 6.301 хил оборот. ХИДРП / 567 хил. от 2.773 хил .

Разликата е в това, че Q4 е силно на розата!!

Аз затова сравнявам тези 2 фирми, тъй като си имат малки кусури като ликвидност и брои акции. Това в отговор на въпроса...Но кое д/во е перфектно... По/добре това, отколкото Банеж или Домузчиев...

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        Недей съжалявай, това си е лодка - еднодръвка ЗА какво да съжаляваш !?
        Всеки се спасява ... поединично
        Ти ни се подиграваше и като купувахме Свилоза на един лев На къдем си.

Коментар

• При 100 лв. за акция дружеството ще струва почти 4 милиона. При текущата печалба и 100 кинта на хартия, П/Е става 7 и още не е приключила годината . Пак е евтино ... А сега цената е 60, има много до 100, на някой скъпо ли му се вижда . В момента П/Е е 4 и нещо.

А иначе за рисковете да, при всеки бизнес ги има. То това е същнотта на бизнеса. На който не му харесва продава или не купува. Който има тук със сигурност сега се кефи. Аз се кефя много. Пожелавам на всички такива добри инвестиции!
          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
            Имам приятел който работи в монтажна фирма. От години са така и процъфтяват. Понякога се разрастват занчително после за кратко време свиват персонала, но са гъвкави и постепенно изместиха другите в бранша. Това е малко по-голям риск, но тези коефициенти не го оправдават. Имам малко от ХИДПН и не съжалявам за това.
            Недей съжалявай, това си е лодка - еднодръвка ЗА какво да съжаляваш !?
            Всеки се спасява ... поединично
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
              Красота, дано и мениджмънта да чете форума и да знае какво да направи. Ако не ние можем да подкажем на следващото оса
              Вие не можете да подскажете нищо на ОСа - справка - вижте си жалките артии
              И какво значи мениджмънт, мислите, че тук има такъв ли ?
              Не е препоръка... !!!
              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
                какво ще обсъждате бе, не виждате ли че без дългосрочни договори го карате месец за месец, ами имате дотука само 750 хил за заплати и 130 хил за осигуровки, ми вие от 3-4 милиона приходи в края на годината ще имате над милион за заплати бе, 40% от приходите... ако клекнат поръчките кой плаща заплатите ...аре баламосвай некаде другаде, тва не става.
                Имам приятел който работи в монтажна фирма. От години са така и процъфтяват. Понякога се разрастват занчително после за кратко време свиват персонала, но са гъвкави и постепенно изместиха другите в бранша. Това е малко по-голям риск, но тези коефициенти не го оправдават. Имам малко от ХИДПН и не съжалявам за това.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                  Гледам аз до този момент 14,21 лева печалба на акция и 26,87 натрупана и неразпределена печалба.
                  Красота, дано и мениджмънта да чете форума и да знае какво да направи. Ако не ние можем да подкажем на следващото оса

Коментар

• Гледам аз до този момент 14,21 лева печалба на акция и 26,87 натрупана и неразпределена печалба.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                      Всичко при мен е наред.
                      Получи се.
                      Life won't wait for you.

Коментар

Защото "големите" анализатори и разбирачи още не са отворили отчета... Нека обсъдим този въпрос другата седмица...
                        какво ще обсъждате бе, не виждате ли че без дългосрочни договори го карате месец за месец, ами имате дотука само 750 хил за заплати и 130 хил за осигуровки, ми вие от 3-4 милиона приходи в края на годината ще имате над милион за заплати бе, 40% от приходите... ако клекнат поръчките кой плаща заплатите ...аре баламосвай некаде другаде, тва не става.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                          Шибаните "екстри" не мога да ги отворя .... Проблема само при мен ли е? ...
                          Всичко при мен е наред.

Коментар

• Шибаните "екстри" не мога да ги отворя .... Проблема само при мен ли е? ...
                            Life won't wait for you.

Коментар

Съжалявам хората без акции тук
                              Бъфет докъде го докара само !

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
                                Някой знае ли, защо днес покачването на цената тук е само 19,98 % и защо цената на акциите е толкова ниска? Не е препоръка за нищо.
                                Защото "големите" анализатори и разбирачи още не са отворили отчета... Нека обсъдим този въпрос другата седмица...

Коментар

Working...
                                X