IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хидропневмотехника АД (HPT / HIDPN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Dr.Justice Разгледай мнение
    Ами много просто - с работа А момчетата във фирмата определено си работят здраво!!

Успех
    Работят, ама прочете ли целия доклад за дейността - не могат да прогнозират поръчките за една година напред, а ти чак 2020 ги изкара)))
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
      )))))
      Нали си чувал някаква приказка, че където е текло, пак може, да потече!?!?)))
      Е, да но пък там където не е текло, как да стане!?!?!)))
      Ами много просто - с работа А момчетата във фирмата определено си работят здраво!!

Успех

Коментар

... Много ми харесва отношението към персонала- повечето приходи отиват за покачване на заплатите. След някоя и друга година, ще има и дивидент - аз залагам на 2020 - близо 1/3 от печалбата.
        )))))
        Нали си чувал някаква приказка, че където е текло, пак може, да потече!?!?)))
        Е, да но пък там където не е текло, как да стане!?!?!)))
        Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Alhimik Разгледай мнение
          В материалите за ОС да си видял предложение за дивидент от СД???
          Не няма. Твоят пост ме накара да погледна и ОСА. И за 2016 няма да има. По т.4 има според мен правописна грешка .. вместо 2017 би трябвало да е 2016... Много ми харесва отношението към персонала- повечето приходи отиват за покачване на заплатите. След някоя и друга година, ще има и дивидент - аз залагам на 2020 - близо 1/3 от печалбата.

Коментар

Тук дивидент ли е гласуван?
            В материалите за ОС да си видял предложение за дивидент от СД???

Коментар

• Тук дивидент ли е гласуван?

Коментар

• На ОСА ще ходиш ли? Някой?? Моля да сподели..

Аз лично няма да мога, но искрено бих желал ..

Коментар

за пенсиика значи, да я пазя
                  Може би разумно решение при тази ликвидност - от една страна, нямаш голям избор, от друга страна обаче - до пенсийката все ще може да осребриш ))
                  Не е препоръка... !!!

Коментар

• за пенсиика значи, да я пазя

Коментар

• Никой не може да прогнозира точно кога е най-добре да продадеш акциите. Всеки си има таргет. Не е препоръка.

Коментар

• въпрос

защо така се е качила цената??? Аз купих преди 1 година и искам да попитам дали е добре да продам?? Мерси за съветите

Коментар

• въпрос

аз съм любопитен защо така се качва тук? Добър отчет, ама чак пък??
                          Аз послушах и си взех малко преди година, та бих желал да знам кога да продам... Мерси предварително за съветите!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
                            Някой знае ли, защо днес досега сме само 167,327 % нагоре по тази позиция? Мичетата отново гледат уплашено. Голям смях. Не е препоръка за нищо.
                            Ха ха ха. Браво на инвеститорите, които навремето оцениха потенциала за растеж на цената на тази акция. Не е препоръка.

Коментар

• Няма ли кой да се похвали, че благодарение на бързи пръсти е обрал изненадващо 50-тина бройки.

Коментар

• Държи ли се още над водата старото корито и първенец на форума ?

Коментар

Working...
                                X