If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
хубаво е, че не влизаш в тази позиция, а и в други "неликвидни". Значи само си чешеш езика тук?? ами, то няма смисъл да коментирам с теб неликвидните.
Оставям ликвидните BIOV, CHIM, FIB.. на теб. Ликвидно или не, аз гледам какво прави фирмата, цената на акция и накъде върви. При тези параметри аз си купувам...
купувай друг не остана на тези цени, нямаме нищо против, тези които си чешем езиците
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
въпросът е безсмислен ако има 50 сделки в годината. Нито за малък нито за голям портфейл нито за никакъв ))))) 10 човека се надлъгвате за по 10 акциЙ и ако 3ма продадат в темата може да започне да се водят монолози ))))
хубаво е, че не влизаш в тази позиция, а и в други "неликвидни". Значи само си чешеш езика тук?? ами, то няма смисъл да коментирам с теб неликвидните.
Оставям ликвидните BIOV, CHIM, FIB.. на теб. Ликвидно или не, аз гледам какво прави фирмата, цената на акция и накъде върви. При тези параметри аз си купувам...
въпросът е безсмислен ако има 50 сделки в годината. Нито за малък нито за голям портфейл нито за никакъв ))))) 10 човека се надлъгвате за по 10 акциЙ и ако 3ма продадат в темата може да започне да се водят монолози ))))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Прав си!! Спор няма. Но точно когато някой от тези параметри се променят, се получават най- големите движения по позициите. Сметни печалбите от 2012 до сега и сметни консервативно с 400 хилки за тази година .... Забелязваш ли ???
ама оборота по позицията е малко над 40 хилки за 2016 не става за голяма инвестиция
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Първоначално изпратено от Black and white cat-footРазгледай мнение
-няма дидидент
-ниско ликвидно
сравни го със захарни заводи, същите плюсове и минуси горе-долу имат
Прав си!! Спор няма. Но точно когато някой от тези параметри се променят, се получават най- големите движения по позициите. Сметни печалбите от 2012 до сега и сметни консервативно с 400 хилки за тази година .... Забелязваш ли ???
Коментар