IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хидропневмотехника АД (HPT / HIDPN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• при нас е весело както се казва, с риск да анихилирам това скромно щастие от битието ми се прииска да изложа съмнението, че тръгне ли индекса (борсата) назад, или застане ли в горна мъртва точка (без движение на капитали) - съмнявам се, че офертите ще се разкрачат от типа купува = два пъти продава)))))) Не е препоръка))))
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...zanlyk-243529/

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/sviat/2017/07/..._oriasht_tank/

Коментар

• http://www.investor.bg/centralna-i-i...moskva-242795/

Коментар

• намирисва на пируети тип "лесопласт")))))
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Одобрили са обратното изкупуване Да видим сега през кой посредник ще е и на какви цени, че на гласуваните трудно ще стане

Коментар

• съгласен, това че са одобрили обратно изкупуване не ознавава че ще купят някакви акции. има го при доста компании на бфб
                destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Dr.Justice Разгледай мнение
                  Менажмента иска да изцоца на бившите работници каквото може и то на смешна цена - ще им спретнат едно благодарствено слово и дори и 40 лева на "стара акциика"
                  Как ги измисляте тези все черни теории не знам. Колко обратни изкупувания сме видяли през годините и колко пъти Съветът на директорите на даденото дружество е променял ценови диапазони. Как точно си представяш да се изкупи нещо на 40 лв, когато то струва на пазара 140 лв ...
                  Е то за дружеството и за акционерите не е лошо компанита да влага излишния кеш в собствени акции на 40 лв, ама едва ли има откъде да ги намери.

Аз през годините все не съм разбирал защо М+С хидравлик не ги изкупи тези - и без това са все от Казанлък, а и М+С са най-големият клиент на Хидропневмото.

Коментар

• Панда - последните новини около фирмата потвърждават твоят извод - дивидент няма да има!!!
                    Менажмента иска да изцоца на бившите работници каквото може и то на смешна цена - ще им спретнат едно благодарствено слово и дори и 40 лева на "стара акциика" .... Тъжна и трагична картинка ...

Като прибавя и новините около Бойко и ограничаването на разплащанията - това е тъжен ден за България!!!!

Свежи пари няма да има на БФБ ...

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                      А не знам това за цената, странно е да. Може би имат право после да си променят границите в които купуват. Случайно видях днес в ТР след като се раздвижи търговията.
                      Нищо чудно да искат да "изгърбят" работниците си (бивши, настоящи), които са основните дребни акционери. Типично за българските "предприемачи" от ерата на масовата приватизация.

Коментар

• А не знам това за цената, странно е да. Може би имат право после да си променят границите в които купуват. Случайно видях днес в ТР след като се раздвижи търговията.

Коментар

• BSE Trader - мерси много!!. Да цената е смешна...

Коментар

• Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнение
                            може ли да ми пратиш линк-а???
                            Допълнителната точка не е от днес и едва ли е причина за нещо повече от смях - предлагат да започнат обратно на цени между 40 и 60 лева...

Коментар

• може ли да ми пратиш линк-а???

Коментар

• Гледам в ТР нова точка от мажоритаря за обратно изкупуване! Може би това раздвижва търговията.

Коментар

Working...
                                X