при нас е весело както се казва, с риск да анихилирам това скромно щастие от битието ми се прииска да изложа съмнението, че тръгне ли индекса (борсата) назад, или застане ли в горна мъртва точка (без движение на капитали) - съмнявам се, че офертите ще се разкрачат от типа купува = два пъти продава)))))) Не е препоръка))))
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хидропневмотехника АД (HPT / HIDPN)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Dr.Justice Разгледай мнениеМенажмента иска да изцоца на бившите работници каквото може и то на смешна цена - ще им спретнат едно благодарствено слово и дори и 40 лева на "стара акциика"
Е то за дружеството и за акционерите не е лошо компанита да влага излишния кеш в собствени акции на 40 лв, ама едва ли има откъде да ги намери.
Аз през годините все не съм разбирал защо М+С хидравлик не ги изкупи тези - и без това са все от Казанлък, а и М+С са най-големият клиент на Хидропневмото.
Коментар
-
Панда - последните новини около фирмата потвърждават твоят извод - дивидент няма да има!!!
Менажмента иска да изцоца на бившите работници каквото може и то на смешна цена - ще им спретнат едно благодарствено слово и дори и 40 лева на "стара акциика" .... Тъжна и трагична картинка ...
Като прибавя и новините около Бойко и ограничаването на разплащанията - това е тъжен ден за България!!!!
Свежи пари няма да има на БФБ ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеА не знам това за цената, странно е да. Може би имат право после да си променят границите в които купуват. Случайно видях днес в ТР след като се раздвижи търговията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнениеможе ли да ми пратиш линк-а???
Коментар
Коментар