IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за енергетика и енергийни икономии АДСИЦ (FEEI)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• какво значи при 3,20 лева добра премия за инвеститорите

Коментар

• Първоначално изпратено от Палечка - Малечка
      Първоначално изпратено от Pateto Klate
      Първоначално изпратено от alex2511
      Първоначално изпратено от ilioo
      Първоначално изпратено от Гари
      Отчета май трябва да го чакаш след ИПО-то на Енемона. Ако наистина затова го бавят, се сещай сам какъв ще е.
      И мен това ме притеснява
      Незнам и теб какво те притеснява. Отчета излезе на 19 ноември.
      В сайта на комисията е излязал още Октомври ...
      И аз Пате забелязвам, че много хора се притесняват, ама само с притесненията си остават. По лесно е да повтаряме, че царя е гол вместо да се поразмърдаме малко....
      Мен ме дразнят хора които ги мързи.

Иначе 3,20 за акция дава добра премия на сегашните акционери в това дружество ми се струва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pateto Klate
        Първоначално изпратено от alex2511
        Отчета май трябва да го чакаш след ИПО-то на Енемона. Ако наистина затова го бавят, се сещай сам какъв ще е.
        И мен това ме притеснява
        И аз Пате забелязвам, че много хора се притесняват, ама само с притесненията си остават. По лесно е да повтаряме, че царя е гол вместо да се поразмърдаме малко....

Коментар

• Първоначално изпратено от alex2511
          И мен това ме притеснява

Коментар

• Първоначално изпратено от ilioo
            И мен това ме притеснява

Коментар

• Първоначално изпратено от Гари
              И мен това ме притеснява
              Не е препоръка за покупко продажба!!!

Коментар

• В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Фонд за енергетика и енергийни икономии АДСИЦ-София /FEEI/:
                На 22.11.2007 г. Съветът на директорите взе следните решения:
                - Решение за увеличаване на капитала на Фонд за енергетика и енергийни икономии АДСИЦ-София от 650 000лв. на 975 000лв. чрез издаване на 325 000 броя обикновени безналични акции с право на глас, с номинална стойност в размер на 1 лев всяка и с емисионна стойност в размер на 3.20 всяка. За успешно увеличение на капитала на дружеството, ще се счита записването и заплащането на минимум 260 000 броя нови акции.
                - За извършване на обслужването по увеличението бе избран ИП София Интернешънъл Секюритиз АД.
                - Овласти Прокуриста - Орлин Александров да подпише Договора с инвестиционния посредник

Коментар

• Моето пакетче пък набъбва . Разбира се може и аз да греша .

Коментар

• Първоначално изпратено от xkm
                    Гари , по тази позиция показателни са годишните отчети . Представа за дейността може да бъде получена тук : http://www.eesf.biz/?id=12 Лошото е , че колонката за септември все още не се е появила.
                    Много добре знам кое е показателно. Бях купил едно пакетче по време на разпродажбите, но нещо не ми се връзваха сметките за тези прогнозни печалби и затова излязох. Разбира се, може и да греша. Дано да е така, защото иначе отношението към акционерите, което П.П. демонстрира тук във форума, ми харесва.

Коментар

• Тъй, тъй, отчета внесен ама на борсата го няма, е как точно на вас се случи?! А и посоченият линк не се отваря от простосмъртни. Хайде да не разваляме добрият имидж точно сега...

Коментар

• Гари , по тази позиция показателни са годишните отчети . Представа за дейността може да бъде получена тук : http://www.eesf.biz/?id=12 Лошото е , че колонката за септември все още не се е появила.

Коментар

• Здравейте,

Счетоводните отчети на ФЕЕИ АДСИЦ за 3то тримесечие на 2007 год. са внесени в КФН в рамките на законовия срок /31.10.2007/.

http://www3.fsc.bg/ERiK/runner?backI...&drvrName=HTML

Поздрави и успешна седмица

Коментар

• Отчета май трябва да го чакаш след ИПО-то на Енемона. Ако наистина затова го бавят, се сещай сам какъв ще е.

Коментар

• Къде остана отчета? Вече две седмици се минаха. Моля за някакво инфо.
                              "Най-обичам да купувам акциите завинаги"

Коментар

• e sega ako ne se iztrelq cenata nqma koga da bade

Коментар

Working...
                                X