If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпорация за технологии и иновации Съединение (5T3 / KRS)
Печалбата към деветте месеца достигна 835 хил.лв. - това прави 0.278 лв. на акция. Не е зле, а?!
Работят момчетата
за 9 месеца Унимаш са го вдигнали от нулата на 800 хил. лв. приходи от наеми
доста добре
ако направят същото и върху десетките декари на Оптела и ВТБ в жилищните квартали на Пловдив, ще избият рибата
а защо да не го направят като вече са го правили
Браво, браво
Не е препоръка за покупка или продажба на акции!
Имам акции от КТИ и разбира се Оптела
БенчМарк Фонд Имоти продаде пет магазина за 5,54 млн. евро
24.10.2007 12:42 ( BMREIT )
На 23 октомври БенчМарк Фонд Имоти АДСИЦ сключи окончателни договори за продажба на пет от осемте магазина, разположени в търговския център в гр. Пловдив, съобщиха от дружеството.
Общата стойност на сделките възлиза на 5,54 млн. евро, без ДДС. Очакваният дивидент, на база на приключените вече продажби, е 0,23 лв. на акция. Към днешна дата фондът има сключени предварителни договори за останалите три магазина, като се очаква окончателната продажба да бъде приключена до края на годината.
Мисля че търговския им център е много близо до жк. Тракия, а горе долу там е и имота на дъщерните на КТИ Съединение, колко ли дка е бил имота на Бенчмарк, за да си направя груба оценка на 57-те дка на Оптела оптични технологии АД, дъщерно на КТИ?
Не е препоръка за покупка или продажба! Притежавам акции
с. Левочево 330 кв.м
с.Труд-Пловдивска област - Производствено -1бр. 60кв.м.
мястото е по близо до центъра отколкото е жк Тракия в Пловдив
дано и Тике (ВТБ Хебър) все още си притежава земята
колко ли струва 1 кв. м. земя в Пловдив?
Мнението не е препоръка за покупка или продажба на акции!информацията е стара и сугирно е отразена в цената
Притежавам акции от КТИ Съединение и Оптела оптични технологигии
Първоначално изпратено от жижо
Оптела има около 86 дка земя и ок.30 000 рзп, бившето Тике има около 30 дка земя и ок. 8000 рзп.
Не е препоръка за покупка или продажба на някои от тези дружества, включително и krs.
Тия смешници от "Съединение", вдигнали капитала с 1 млн.лв И с 1 млн.лв ще внедряват нови технологии и иновации ????!!!?? Вижте по-долу:
"Дружеството увеличи капитала си от 2 млн. лв. на 3 млн. лв. чрез издаване на 1 млн. броя нови акции с номинална и емисионна стойност 1 лев.
В проспекта за увеличението на капитала на холдинга бе посочено, че публичното предлагане на акции е свързано с планираното развитие на дъщерните дружества и внедряване на нови технологии и иновации в производствените дейности. "
Според мен си управляват без да ги интересува ни един акционер на борсата. Живеят си живота, карат си колите, кееееефффф.
Еее, то така се почва. Първо с един, после 5, 10 и т.н.
Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
Тия смешници от "Съединение", вдигнали капитала с 1 млн.лв И с 1 млн.лв ще внедряват нови технологии и иновации ????!!!?? Вижте по-долу:
"Дружеството увеличи капитала си от 2 млн. лв. на 3 млн. лв. чрез издаване на 1 млн. броя нови акции с номинална и емисионна стойност 1 лев.
В проспекта за увеличението на капитала на холдинга бе посочено, че публичното предлагане на акции е свързано с планираното развитие на дъщерните дружества и внедряване на нови технологии и иновации в производствените дейности. "
Според мен си управляват без да ги интересува ни един акционер на борсата. Живеят си живота, карат си колите, кееееефффф.
аз още си чакам по сигурни отговори на 3 въпроса
- как се казва хотелът във Велинград за който говорят в мнение за в. Дневник
- колко дка земя притежават дъщерните им дружества в Пловдив и къде
- колко е РЗП-то на хотел Смолян
Не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа!
Притежавам акции.
Не разбрах, къде изчезнаха продавачите тук? Не сме планирали да ходи на макса за деня. Споко - дайте оферти и отдясно. Да има равновесие - алъш-веришът да върви...
Без препоръки! ))
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
още един въпрос
никъде не открих информация за хотела във Велинград, някой може ли да назове името му? дори в сайта на КТИ http://saedinenie.com/bg/index.htm
На 08 януари Дневник пише
Илиян Черпоков, член на управителния съвет на дружеството, уточни, че засега само са набелязани насоките, в които ще се инвестират парите от увеличението, а точните параметри на инвестициите ще бъдат посочени евентуално в проспекта за увеличението, ако акционерите го одобрят. Средствата ще бъдат вложени в дъщерни предприятия на КТИ "Съединение" - в "Оптела-оптични технологии", в хотели в Смолян и Велинград, както и в "ЗММ-Металик" - Пазарджик. В "Оптела", което също е публично дружество, ще бъдат направени инвестиции в производството на лазери, а в "ЗММ-Металик" ще се вложат пари за нови машини.
Не е цялото. От това което си заградил само долу в дясно има един обект(четвъртит) и на тази постройка има табела. Синкава е на цвят постройката. Винаги като съм минавал от там, съм се чудил какви точно оптични технологии, демек с каква апаратура ги разработват?!
Другите постройки носят табели на други фирми. Нямам информация чии са.
Оптела има около 86 дка земя и ок.30 000 рзп, бившето Тике има около 30 дка земя и ок. 8000 рзп.
Не е препоръка за покупка или продажба на някои от тези дружества, включително и krs.
Коментар