IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпорация за технологии и иновации Съединение (5T3 / KRS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• keizer написа:
    ммм - скрита лимонка била...

Много интересно. Защо не ни убедиш, че е скрита лимонка или си некой платен драскач от ... как са казваше техната къща - популярна каса?

Ааа - въпросната популярна каса - знаеш ли какво има????
    1 чейндж бюро в Пловдив! Ти там ли работиш???

Не е препоръка за нищо

Сирене нали ти казах че след година ще си пишем тука . Почини си сега, събери си мислите и се наслаждавай !
    Кашкавале - ясен си на всички - платен драскач.
    Да зема да дойда в популярното чейндж бюро да обменя 100 долара, барем ви дигна оборота със 200% процента за седмицата...
    Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Коле дано да си прав.Аз я наблюдавам тази акция повече от година и не ме впечатли.Желая успех на всички въоръжени с тази " лимонки"

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer
        ммм - скрита лимонка била...

Много интересно. Защо не ни убедиш, че е скрита лимонка или си некой платен драскач от ... как са казваше техната къща - популярна каса?

Не е препоръка за нищо
        Сирене нали ти казах че след година ще си пишем тука . Почини си сега, събери си мислите и се наслаждавай !

Коментар

• ммм - скрита лимонка била...

Не е препоръка за нищо
          Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• И на мене не ми харесва тая "лимонка".Отдавна избягах и не ми се ще да я взимам вече.Не е препоръка нали знаете!

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer
              Колеги,

Нищо лично, но малко пърсънъл инфо за въпросното дружество:

Председател на Надзорния съвет е един човек дето преди 6 месеца го осъдиха за това, че е заграбил милиони от агробизнесбанк. Викат му петър нейчев.

Доколкото знам в борда са нафраскани и синовете му - два броя - супер некомпетентни хора, дето разчитат на баща си, щото до колкото знам не ги бива, ама хич.

Тва дружество отива по дяволите. Единственото което имат е тва дето баща им е успял да отмъкне навремето с милионите заграбени от Агробизнесбанк. Тия хора бизнес не могат да правят. Приходите за последните 4 години стагнират на едни и същи нива. Имат едни имоти, дето са на леко кофти място и на тях разчитат. А вие баламите - действайте. Гриза си пръстите от яд, че не са разрешени късите продажби на тая наща борса...

Но вие купувайте, купувайте.

И не е препоръка за покупка или продажба, момчета.
              Абе сирене , тази компания е скрита лимонка която ще избухне и ти ще си гризеш т..ките от яд ,нямаш и ни най малка идея за какво става дума. Жив и здрав след 1г. влез във темата да си пишем .

Някои да не вземе да купува или продава не е съвет за нищо само размисли...

Коментар

• Колеги,

Нищо лично, но малко пърсънъл инфо за въпросното дружество:

Председател на Надзорния съвет е един човек дето преди 6 месеца го осъдиха за това, че е заграбил милиони от агробизнесбанк. Викат му петър нейчев.

Доколкото знам в борда са нафраскани и синовете му - два броя - супер некомпетентни хора, дето разчитат на баща си, щото до колкото знам не ги бива, ама хич.

Тва дружество отива по дяволите. Единственото което имат е тва дето баща им е успял да отмъкне навремето с милионите заграбени от Агробизнесбанк. Тия хора бизнес не могат да правят. Приходите за последните 4 години стагнират на едни и същи нива. Имат едни имоти, дето са на леко кофти място и на тях разчитат. А вие баламите - действайте. Гриза си пръстите от яд, че не са разрешени късите продажби на тая наща борса...

Но вие купувайте, купувайте.

И не е препоръка за покупка или продажба, момчета.

Коментар

• Първоначално изпратено от VAPA
                  to i tozi ne e mnogo bezinteresen..
                  Да!

Коментар

• to i tozi ne e mnogo bezinteresen..

Коментар

• Тук интересен ще бъде консолидирания отчет.

Коментар

• Последна цена Промяна Промяна проценти Дневен обем (лева) Последна сделка
                        2.626 0.606 30.00% 5 872 31 Януари 2008 10:23

Дневен обем (% от капитала/акции) 0.07%/2 237
                        Средно дневен обем (лева/акции) 4 616/2 382
                        Пазарна капитализация 7 860 021
                        Пазарна ликвидност 6.06%
                        Free float 33.825%
                        P/E 0.61
                        P/B 0.46
                        Beta/Adj. Beta 0.33/0.55
                        Средно дневна цена/промяна 2.62/29.70%
                        Цена на предходно затваряне 2.02
                        Най-висока дневна цена 2.626
                        Най-ниска дневна цена 2.59
                        Най-висока 52-седмична цена 3.489
                        Най-ниска 52-седмична цена 1.077
                        52-седмично изменение 2.38%
                        Брой емитирани акции 3 000 008

Коментар

• Благодаря,
                          за съжаление до толкова и аз знаех..не пише в обяснителните бележки (поне аз не открих), а все пак според мен има нещо гнило в това абсолютно всички ДМА да се продават/дават под наем..
                          Every passing minute is another chance to turn it all around

Коментар

• Когато земите и сградите се превърнат в инвестиционни имоти или се готвят за продажбата им или ще се дават под наем. В справките към отчета може би го пише. Дано да съм ти помогнала.

Коментар

• Палечке, добре си забелязала..може би го правя, защото дружествата са свързани и въпросът, който ме вълнува се отнася и за двете
                              Every passing minute is another chance to turn it all around

Коментар

• Първоначално изпратено от Maq7
                                Новият отчет е супер, макар че всичко идва от преоценка на активи.
                                Някой има ли представа защо всички дълготрайни материални активи на холдинга са прехвърлени в инвестиционни имоти???
                                Майче, ти май си копираш мнението във всички теми!

Коментар

Working...
                                X