IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпорация за технологии и иновации Съединение (5T3 / KRS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Момчета, този холдинг притежава толкоз много имоти,че само по мои изчисления,само този в Смолян, /който е в идеалния център, на главната пътна артерия и с внушителна прилежаща площ/ е приблизително равен на сегашната пазарна капитализация на KRS. Вие си правете извода дали е подценен холдинга или не... Аз казвам-подценен е!
    Не е препоръка!

Коментар

• Такова тенденциозно плюене не е случайно. Защо ли все пак има толкова купувачи

Коментар

• Първоначално изпратено от krs3.54
        като гледам как 1 магазин струва 2 млн. лв., а всичките 8 = 16 млн. лв., а парчето земя там е малко само 17 дка и се чудя колко ли струват 57-те дка на Оптела + 30 на ВТП Хебър

Как може КТИ Съединене да струва 6 млн. лв., колкото 3 магазина, а има десетки, даже близо 100 дка

искам KRS да си стигне стойността от 26 лв./акция (10-13 пъти над сегашната цена, след разработване на имота на дъщерите Оптела и ВТП хебър ) още сега
        5 пъти повече земя по 16 млн. лв. = 80 млн. лв. делено на 3 млн. акции е равно на 26 лв. за акция, но нека оставим и малко място за печалба на влизащите сега
        но също така КТИ има и много други активи

Не е препоръка, само лични сметки, притежавам акции!

БФБ-София АД е постъпила следната информация от БенчМарк фонд имоти АДСИЦ-София /BMREIT/:
        На 13.11.2007 год. БенчМарк Фонд Имоти АДСИЦ сключи окончателен договор за покупко - продажба под формата на нотариален акт, с което продаде Магазин № 5, разположени в Търговски Център, находящ се в град Пловдив за сума в размер на левовата равностойност на 1 191 294 Евро, без включен ДДС.
        Ха, ха, значи излиза по твойте сметки, че тия 2600000 лв няма да ги вземеш ти, а този на когото си продал
        Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от alex2511
          Първоначално изпратено от keizer
          a през 2008 - поне едно 50% загуба

не е препоръка...
          Aз пък казвам 500% печалба

не е препоръка също...
          всеки си решава
          аз съм спекулант и имах 200 000 права (100 000 акции) взети на 1,16 лв. от аукциона за права и ги метнах още преди месеци на 50% печалба
          и си затворих репата

много съм доволен, по време на кризата аз печелех

не е препоръка за покупка или продажба

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer
            a през 2008 - поне едно 50% загуба

не е препоръка...
            Aз пък казвам 500% печалба

не е препоръка също...

Коментар

• a през 2008 - поне едно 50% загуба

не е препоръка...
              Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• No 3 и 8.
                Като гледам как се управляват, не мисля, че имат бъдеще

Коментар

• През 2007 от тези акции направих 83 процента печалба

Коментар

• Съни, какво им обясняваш.

KRS има толкова много активи, и тепърва в този холдинг ще се случват интересни неща. Някой после да не се чуди и мае какво става!
                    Като погледнеш само хотела им в Смолян и няма за какво да си говорим. За незнаещите пускам линк: http://www.hotelsmolyan.com/bg/main.htm

Някой хора явно много ги е яд, че други хора в размирните години са успели да направят евтини инвестиции, и сега ще им донесат много пари. И затова сега оплюват Нейчев. Не го познавам човека, но за мене е важно кога той от лош мажоритар ще стане добър мажоритар, и в крайна сметка ще има едно парченце и за мен!

Горенаписаното не е препоръка!
                    Имам акции на KRS r ZMMPZ. От първото ще продължа да си купувам.

Коментар

• Yol, за някое от тези ли говориш или е от другите 10(с по-нисък %) в портфейла им?

Списък на фирмите, в които притежава 25% и повече:
                      1. „АТЛАС ЮНИОН” ЕООД - Пловдив
                      2. „АРБАНАСИ” АД – Велико Търново
                      3. ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧЕН ПАРК “ХЕБЪР” АД – Пловдив
                      4. „ЕЛТЕК” АД - Бяла
                      5. ЗММ “МЕТАЛИК” АД – Пазарджик(67%)
                      6. “ИНОВАЦИОНЕН ФОНД Д 1” АД – Пловдив
                      7. „ИРИЯ” ООД – Казанлък
                      8. “ОПТЕЛА-ОПТИЧНИ ТЕХНОЛОГИИ” АД – Пловдив(66%)
                      9. „ОРФЕЙ КЛУБ УЕЛНЕС” АД – Пловдив
                      10. “ПОПУЛЯРНА КАСА - 95” АД – Пловдив
                      11. „ТРАНСМОБИЛ 21” ООД - Пловдив
                      12. “УНИМАШ” АД – Дебелец(46%)
                      13. „УНИМАШ ИНДЪСТРИС” АД – Пловдив
                      14. ЦЕНТЪР ЗА ЗДРАВЕ И ДЪЛГОЛЕТИЕ „ОРФЕЙ” АД – Смолян
                      15. „ФЕНИКС ЮГ” АД - Пловдив
                      16. „ЮНДОЛА 21” АД – Велинград

Коментар

• Работим с една от фирмите им- там е пълна разруха, не знам на какво разчитате. Оборота и печалбите им ще вървят нсадолу- просто няма откъде да дойдат.

Не е препоръка

Коментар

• Май скоро ще ходи в затвора, поне от това което разбирам...

айде и лека нощ.

Специални поздрави на кашкавала - щото сигурно знае като боса го приберат на топло кво ще стане с него - на улицата...
                          Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Верно е супер за спекулации, ама ясно на къде

Ето ви интересен материал, щото не говоря празни приказки...

http://<a href="http://news.plovdiv2...28580.html</a>

Коментар

• Страхотни резултати показаха. За мене е добра за спекулации акция. Интересува ме печалбата, а не кой с кого враждува и го плюе

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer
                                keizer написа:
                                ммм - скрита лимонка била...

Много интересно. Защо не ни убедиш, че е скрита лимонка или си некой платен драскач от ... как са казваше техната къща - популярна каса?

Ааа - въпросната популярна каса - знаеш ли какво има????
                                1 чейндж бюро в Пловдив! Ти там ли работиш???

Не е препоръка за нищо

Сирене нали ти казах че след година ще си пишем тука . Почини си сега, събери си мислите и се наслаждавай !
                                Кашкавале - ясен си на всички - платен драскач.
                                Да зема да дойда в популярното чейндж бюро да обменя 100 долара, барем ви дигна оборота със 200% процента за седмицата...
                                Лека вечер keizer, със лузъриии не ме кефи да си хортувам.

Коментар

Working...
                                X