Ок вече съвсем си противоречиш. Бтв гледам, че досега пишеш само в темата за КТИ, случайно да имаш един друг ник, който е kaizer?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпорация за технологии и иновации Съединение (5T3 / KRS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от investitor1966Феникса-рекламното лице на Съединение.Колко ти плащат за да душиш какво става тук,а Феникс?Между другото добре си цитирал ,но мениджърите май са млади на тези компании,а Феникс?Имаш ли информация за това?ХаХа.Съединение също си има мениджъри ,но доста стари.Свалих си резюме писано от бивш сътрудник на ДС от твоя линк Феникс.По надолу се е изказал и един професор по партийна линия .Старци като теб Феникс ги знаят тези неща...Няма да инвестирам и лев в Съединение,докато тези хора са там.Много са им 30ст.Повече няма какво да правя в този форум
Коментар
-
Феникса-рекламното лице на Съединение.Колко ти плащат за да душиш какво става тук,а Феникс?Между другото добре си цитирал ,но мениджърите май са млади на тези компании,а Феникс?Имаш ли информация за това?ХаХа.Съединение също си има мениджъри ,но доста стари.Свалих си резюме писано от бивш сътрудник на ДС от твоя линк Феникс.По надолу се е изказал и един професор по партийна линия .Старци като теб Феникс ги знаят тези неща...Няма да инвестирам и лев в Съединение,докато тези хора са там.Много са им 30ст.Повече няма какво да правя в този форум
Коментар
-
Разбира се, че и аз съм си направил проучването, но защо да пиша за лошите неща, които съм открил при положение, че имам акции тук? Това е все едно да пикаеш срещу вятъра От друга страна не ме интересува дали шефовете са добри или лоши, за мен е важно какво правят с компаниите на кти, а напоследък съм доволен доста. Също и не деля компаниите на добри или лоши (тази по-скоро не би спаднала към добрите), а на подценени и надценени. Бтв ти пък ми посочи някоя преуспяла световна компания с ръководител под 40 или под 50 годишен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от investitor1966Phoenixheart като си толкова умен посочи фирми с възрастни ръководители?Не си ли подставено лице във форума?А между другото явно не си усведомен добре за Съединение щом не знаеш поне три имена на директори там.Аз си направих проучването и ми е ясно колко са способни бившите кадри на БКП.Следващият път може да ти цитирам имена и автобиографии,ако имаш желание
от Fortune топ 10 за 2008
http://en.wikipedia.org/wiki/Fortune_Global_500
This is the top 10 as published in July 2008. It is based on the companies' fiscal year ended on or before 31 March 2008.[1]
Wal Mart - United States (retail) - Samuel Robson (Rob) Walton (born 1945, in Tulsa, Oklahoma)
ExxonMobil Corporation - United States (oil) - Rex W. Tillerson (born March 23, 1952 in Wichita Falls, Texas)
Royal Dutch Shell - Netherlands [2] (oil) - Jeroen van der Veer (born October 27, 1947 in Utrecht, Netherlands)
BP - United Kingdom (oil) - Peter Denis Sutherland, KCMG (born 25 April 1946)
Toyota Motor - Japan (automobiles) - Fujio Chō (張 富士夫?) (born February 2, 1937)
Chevron - United States (oil) - David J. O'Reilly (born January 1947 in Dublin, Ireland)
ING Group - Netherlands (banking) - Michel Tilmant (born July 21, 1952)
Total - France (oil) - Thierry Desmarest Born: 18 December 1945
General Motors - United States (automobiles) - George Richard "Rick" Wagoner, Jr. (b. February 9, 1953, Wilmington, Delaware)
ConocoPhillips - United States (oil) - James J. Mulva (born in 1946)
Все младоци нали? (сега кажи колко съм умен). Защо мислиш, че не знам поне трима директори с КТИ? Всеки, който иска да разбере може да види тук например:
http://download.bse-sofia.bg/prospek...zumeKiprin.doc
Знам, че има доста лоши неща в автобиографиите им, предполагам най-яркия пример е това:
http://news.plovdiv24.com/69113.html
Делото на шефовете на "Агробизнесбанк" отново в съда
Дело, образувано по протест на прокуратурата и по жалба на подсъдимите Христо Александров, Петър Нейчев, Деню Каназирски и Гинко Ализотов, стартира днес в съда. Те бяха признати от Пловдивския окръжен съд за виновни в това, че в качеството им на изпълнителни директори на "Агробизнесбанк" през различни периоди от време са сключвали неизгодни сделки - договори за кредит, отпуснати на икономически свързани лица с подсъдимите.
Щетите, причинени на банката, за които са признати за виновни общо възлизат на 7 милиона сегашни лева, като Христо Александров, Гинко Ализотов, Петър Нейчев и Деню Каназирски са осъдени солидарно да ги заплатят.
И от друга стран а имаме през 2008 "За меценатство в областта на културата бяха отличени Генералният консул на Република Гърция в Пловдив Николаос Матюдакис и Петър Нейчев, председател на фонд „Съединение”."
или
На книжния пазар излезе новата книга за измеренията на уелнес туризма, издание на „ОРФЕЙ КЛУБ Уелнес...06 Февруари 2009
Заглавие: УЕЛНЕС ЗА ВСЕКИ
Съставители: д-р Петър Нейчев, Петър Граматиков
Компания "Съединение" спаси дружеството на пловдивските художници
Компания за технологии и иновации “Съединение” осигурява 25 000 лв. за издръжка на Дружеството на пловдивските художници в продължение на една година. Това съобщи председателят на Надзорния съвет Петър Нейчев на пресконференция.
За да съществуваме и реализираме своите инициативи, са ни необходими по 2500 лв. на месец, посочи председателят на дружеството доц. д-р Бисер Дамянов. Той е подал в общината искане парите да се осигурят от бюджета за 2007 г., за да не се стигне до пълно блокиране на дейността на една от най-известни културни институции в Пловдив.
Компания “Съединение” поема и ангажимента да ремонтира изложбената зала на дружеството, заяви Петър Нейчев. Той призова архитекти, проектанти и строителни фирми да се включат в спасяването на този духовен храм на града. “Нашата компания реши да спонсорира не отделни творци, а техни общи прояви. Целта е да се стимулират идеите на художниците, да се даде нов модел на отношенията между бизнеса и изкуството, не само да се купуват бои и четки”, коментира г-н Нейчев.
Първата съвместна изява на Дружеството на пловдивските художници и компания “Съединение” бе пленер в Смолян, чийто домакин стана Центърът за здраве и дълголетие. В него участваха 10 живописци, платната ще бъдат показани на изложба, която се открива на 10.11.2006 г. в залата на ул. “Гладстон” № 32.
Компанията осигури материалите и пребиваването на художниците в хотел “Смолян”, а те ще дарят парите от продажбите на картини на дружеството си. Това е първият пленер, в който хонорарите на авторите остават за тяхната организация, подчерта Бисер Дамянов.
“Имаме 17 000 акционери от Пловдив. Освен дивидента, който им даваме всяка година, ние се чувстваме длъжни да направим нещо и за града. Духовното богатство е неговият имидж, неговата запазена марка и затова бизнесът трябва да го подкрепя” – така Петър Нейчев обясни инициативата на компания “Съединение” за цялостно подпомагане на Дружеството на пловдивските художници. То вече работи по проект за създаване на неформално общество на творците в Пловдив и за съвместни прояви с други културни институции в града.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Phoenixheart
трябва да отбележа, че са направили сайтовете си като на публични дружества от ЕС - с цени за деня, отчети, акционерна структура и т.н.
Браво на тях!!! - е затова е форума да се дискутира, и да си помагаме. не всеки има време и въможност да следи целия поток от инфо!!!
който иска може да види сайта на компания от световен калибър - www.arcelormittal.com
разгледах отчета и съм доволен!
притежавам акции в Optic, ZMMPZ & UNIM - мерси и за тях! мнението ми не е препоръка за търговия с акции наникоя от споменатите компании
Коментар
-
Phoenixheart като си толкова умен посочи фирми с възрастни ръководители?Не си ли подставено лице във форума?А между другото явно не си усведомен добре за Съединение щом не знаеш поне три имена на директори там.Аз си направих проучването и ми е ясно колко са способни бившите кадри на БКП.Следващият път може да ти цитирам имена и автобиографии,ако имаш желание
Коментар
-
Една фирма може да е зле ,може и да е добре.Много зависи от пазара също.Съединение има някакви активи,има и възможности стига да има ръководители с възможности.Но съгласи се ,че 70 годишен човек едва ли е на нивото да кажем на 40 годишен .Аз искам да вложа при тях .Няма да споменавам колко ,но е солидна сума .Но Щом подочух за ,че има в ръководството хора на 75,65 на 60,изобщо много стари за моите стандарти се спрях .За мен е определящо ръководството!!!
Коментар
-
Дават отчети от които излиза че имат печалба .В същото време акцията е евтина според мен . Има някакъв потенциал за години напред .Последното което чух за Съединение е ,че доста от директорите там са възстарички над 70 год.Даже един от тях ми е преподавал.Готови за пенсия .Ако инвестирам се чудя дали тези ръководители ще направят нещо повече от 30 ст.??
Коментар
Коментар