IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпорация за технологии и иновации Съединение (5T3 / KRS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Фалшификатори и дякони.Това ли е Съединение?ХаХа.Феникс излагаш се .Май ти липсва информация.Така и не каза защо Съединение е 30 ст.,а другите над 1 лев.Разликата е огромна и се корени в доверието на пазара към дадена фирма.Кажи защо Съединение е 30 ст..И не ми развивай теории .Ти познаваш ли достойните за уважение ,които цитираш?И обидените не са 10 ,20 ами 20000 ,Хайде малко математика 20 не е равно на 20000,нали?Но тези хорица един ден ще си потърсят своето .Защо не си дадеш адреса ,та да идват при теб да им обясняваш за Съединение?

Коментар

• Аз много рядко пиша във форума, но простотията, която е обзела или е вродена на някои фенове на форума ме вбесява.
      Е добре, от 20000 акционери има 2,3 или 10 "ОБИДЕНИ" по някакъв начин на Корпорация "Съединение". Добре, сърдити са на някои от ръководното тяло на корпорацията. Не ме интересува как, защо, кога и с какво са ги обидили. Но извинете, Вие с"сърдитите" си позволявате да обиждате много заслужили хора , че са вече стари и едва ли не вече за нищо не стават. Ами я си отговорете на въпроса:
      Вие, които смеете така да пишете, какво сте постигнали в този живот? Замислете се и ако искате споделете с нас. Или по-добре се справиха тези, които така крадоха, че акционерите на много дружества , вместо да вземат по 0.20 лв за притежаваните по 100 акции на КТИ "Съединение", с ужас разбират, че дружеството на което на времето са гласували доверие е фалирало, че техните бонови книжки стават единствено за подпалки в печката. Какво Вие сте направили за да подобрите положението на тези 20000 акционера? Най-лесно е да плюете както казва народа "НА МЕТЕНОТО".
      Вместо това друго ще ви предложа /по почина на лозунгите към управляващите "СПРЕТЕ ДА КРАДЕТЕ"./ аз ще ви предложа" СПРЕТЕ ДА НИ ЗАНИМАВАТЕ С ЛИЧНИТЕ СИ ПРОБЛЕМИ ! СПРЕТЕ ДА ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ!

Коментар

• Също ми харесва какви неща има в хотел Смолян, който е собственост на Орфей Клуб Уелнес което е на КТИ. Например чувал ли си за Даниеле Донде?

Изложение - разпродажба на световноизвестния художник проф. Даниеле Донде, уникални фалшификати на най-популярните картини в света от 12 до 18 февруари 2009 г. в хотел "Смолян", гр. Смолян.

http://moreto.net/novini.php?n=22169

"Фалшификатор №1 е в България

Прочутият фалшификатор Даниеле Донде прави отстъпки за българи"

Шестте нимфи на Моне плаща самата принцеса Даяна. Тя ги окачва в нюйоркския си апартамент. Сред неговите клиенти са още бившият президент на Аржентина Карлос Менем, Хулио Иглесиас и дори покойният вече папа Йоан-Павел Втори.

Професор Донде има своя академия в Лугано.

Първо Шератон, а сега в хотел Смолян, как да не се радвам

Оу и да, аз бих си поверил парите на тези хора, вече го направих. Изглеждат ми доста сериозни особено с проекта Орфей:

http://orpheusclub.com/?act=news&nid=87

На книжния пазар излезе новата книга за измеренията на уелнес туризма, издание на „ОРФЕЙ КЛУБ Уелнес...

Ако това което са замислили по този проект се осъществи... Засега всичко ми изглежда много сериозно и професионално по отношение на Орфей, ако не вярвате вижте например някое издание на списанието което поддържат "Клуб Орфей".

Коментар

• Инвестор, мисля, че иронията ти никой не я усети, не съм само аз Относто цената на КТИ ти очевидно не правиш разлика между цена и стойност на акциите. Голяма част от инвеститорите тук не правят разлика. Един от най-известните хора на борсата се усмихна и зарадва когато разбра, че аз знам разликата и това за мен си е истинско признание, че разбирам нещата. Бтв и аз съм от София и това да не ме прави по-специален? (сигурен съм, че ще намериш начин да го обърнеш в мой минус). Относно 20 000 акционери (не знам откъде си сигурен, че са толкова) мога да ти кажа, че като на всеки холдинг в БГ това са баби и дядовци, които имат акциите от времето на масовата приватизация. Повечето от тях дори не знаят, че имат акции, другите които знаят си мислят "как ни прецакаха гадните управляващи" и не правят нищо с тях. Познавам хора, които имат акции от масовата приватизация, но изобщо не ги интересува да проверят от кои компании са и колко струват Сега цената може да е 30 стотинки, но айде да използваме малко математика. Преди сплита да вземем например една баба, която е имала 25 акции (по толкова са обичайно пакетите на бабите), т.е. след сплита има (1+3)Х25=100. Следователно ако преди това бабата е имала 25 акции по левче, то сега има 100Х0.30=30. 20% печалба не е зле за една баба с ниска пенсия Но идеята е, че едва ли има повече от 100-200 човека, които реално знаят, че държат акции в КТИ и не виждам някой от тях да се тръшка. Като не ти харесва нещо на борсата го продаваш или не го купуваш, съвсем просто и логично.

Ето двама човека достойни за уважение от КТИ:

Йордан Детев

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%99%...82%D0%B5%D0%B2

http://www.bulgariasega.com/25/27/1897.html

Йордан Детев
          от Уикипедия, свободната енциклопедия
          Направо към: навигация, търсене
          Йордан Детев е български журналист, писател, режисьор и композитор. Роден е в Пловдив.

Автор е на трилогията „Тракийската Атлантида“ [1].

Преподавател е по Виртуална култура в Софийския факултет "Св. Кл. Охридски[2], а също и по мултимедийна постпродукция в Академията по изкуствата в Пловдив.

Детев е главен редактор на списанието „Клуб Орфей“ [3]. Член е на борда на директорите (УС) на акционерното дружество „Орфей клуб уелнес“[4], както и на надзорния съвет на Българо-американския център за наследство в Чикаго. Детев учреди и Международната фондация за духовно и културно наследство „проф. Петър Детев“. Йордан Детев е автор на филми и мултимедия, пише книги и музика, създава спектакли и пърформанси[5]. Детев бе главен организатор на майските празници „Девет хиляди пролетни надежди“[6]. По време на провеждането им между 13 и 23 май 2008 г. се основа и Първият национален преглед на българските археологически и исторически филми[7], един фестивал с уникален формат, който от 2009 година ще се представя и в Чикаго, САЩ. Детев е носител на множество международни и национални награди, а филма му за историята на Пловдив „Страници от вечния летопис на Пловдив“[8] може да бъде видян по всяко време в златния фонд на Американския археологически канал. Огромен успех завоюва и следващия му филм „Историята на Античния театър във Филипопол“[9], който е първия български исторически филм представил цялостна виртуална реконструкция на единствения реставриран и функциониращ античен обект у нас. Детев е автор и на първия български компютърен филм „Богородица Одигитрия“[10], създаден през 1993 г. Като преподавател в Държавната Музикална Академия той създава Генеративната Експертна Музикална Система „Компюзитор“, спечелила златен медал от Световното изложение за иновации Експо 1991, написа поредицата „Въведение в музикалната информатика“ и разработи методика за преподаване на компютърна музика.

Петър Граматиков

http://www.ludimladi.bg/?p=view&aid=681

Петър Граматиков: „Да не ни дотегнува да вършим добро” (Гал. 6:9а)

Петър Граматиков е от Пловдив. Той е православен богослов и йеродякон (от 2000 г.) в клира на св. Българска православна църква. Освен Софийската Духовна Академия „Св. Климент Охридски”. Има специализация в областта на икуменическия и междурелигиозния диалог “Богословие на Живота” в Икуменически Институт – Шато дьо Босе при Световен Съвет на Църквите в Женева и Автономния Протестантски Богословски Факултет при Женевския Университет, и междууниверситетската програма на Висшия Православен Богословски Институт на Вселенската Патриаршия, Шамбези – Женева; Католическия Богословски Факултет при Фрибургския Университет и Автономния Протестантски Богословски Факултет при Женевския Университет, Швейцария, за което получава специална титла (неархонска), а Питакион, за Учител на Вселенската Православна Църква.

Заемал е административни постове по ведомството на Св. Синод на Българската Православна Църква, а понастоящем е хоноруван преподавател в новоакредитираната специалност „Теология” при Философско-историческия факултет на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски”.

Поводът да го потърся за този разговор беше спечелената от него първа награда в конкуса на LudiMladi.bg "Старата снимка".

Ето какво разказа той за любовта си към библейската и фамилната история, за вярата и за църквата.

С какво конкурсът "Старата снимка" провокира Вашия интерес?

Не знам дали е уместно дали да го нарека професионална „деформация”, но уважавам старината във всичките й форми, тъй като години наред съм преподавал Стар Завет – Тълкувание на Свещеното Писание на Стария Завет, Библейска Археология и Библейска История в Пловдивска Духовна Семинария “Св. Св. Кирил и Методий”; в Катедра Стар Завет – Тълкувание на Свещеното Писание на Стария Завет, Библейска Археология и Библейска История в Богословски факултет, Софийски Университет “Св. Климент Охридски” и др. Така че приех обявеният фотоконкурс за стари фотографии, като предизвикателство да намеря снимка, която освен да бъде актуална с оглед настъпващите Коледни празници, но и да бъде изследователски обработена в най-голямата възможна пълнота.

Интересувате ли се от семейната Ви история и има ли Вашият род родословен дневник или родословно дърво? Ако няма, бихте ли приели отговорността Вие да го започнете?

Изключително много ме интересува фамилната история, но все още с баща ми не сме изградили родословно дърво, но вече няма да отлагаме. Ако в България има достъпна програма, подобна на Family Tree Builder от My Heritage, това много ще улесни повечето хора, които имат добри намерения да го направят, но се стряскат пред трудоемката задача.

Как миналото на рода може да помогне на настоящето? Какво можем да научим от нашите предци?

Познаването на предците би ни окуражило да изпълним предписаното от светите отци и великите учители на Църквата, като за илюстрация прилагам два уместни, считам, цитата:

„За нас, българите, възпитанието е непонятно и чуждо. Непонятна и чужда е най-великата цел на живота: облагородяването, възвисяването, обожествяването на човешката личност -- човешката душа.” (Неврокопски митрополит Борис, 1888-1948)

„Впрочем, ако успеете да насадите в сърцата на вашите деца страх Божи, тогава върху тях различните човешки капризи няма да въздействат.” (Св. Амвросий Оптински)

Смятате ли, че всяко семейство трябва да има родословен дневник, за да се чувстват ангажирани и по-младите да се включат в неговото списване?

Това е задача не само на семейството, но и на обществото – да култивира у младите ангажираност към своя род и минало и аз като Ваш колега журналист – директор на сп. „Клуб Орфей” (ISSN 1312-9023) и член на Съюза на Българските Журналисти, винаги съм налагал подобна позиция в медиите и в живота. Искрено вярвам, че за горно би допринесло и религиозното обучение и възпитание, както ни съветва и Св. Йоан Касиан Римлянин:

„В делото на нашето спасение участва и Божията благодат, и нашето свободно произволение; и за да изпълни своите желания, човек, който макар да желае добродетели (т. е. да се стреми към съвършенство), винаги се нуждае от Божията помощ. Не трябва да мислим, че човешката природа е способна единствено да върши зло; Творецът е всял в душите ни семената на всички добродетели, но за тяхното израстване е необходимо въздействие от страна на Бога, така че в човека винаги има свободно произволение да приеме или да не приеме тези благодатни въздействия.”

Как прекарвате свободното си време?

През повечето свободно време чета, пиша, публикувам в периодичния печат и се занимавам с научни изследвания, като не са малко и сериозните публикации през годините, като съм член на Секция „Белетристика” при Дружеството на пловдивските писатели. Ето някои от публикациите ми:
          1. Граматиков, Петър, “Преглед на религиозната училищна книжнина през Възраждането”, -В: “Училищна Книжнина в България през 19 век (Сборник материали от научна сесия, Пловдив, 12-13.10.1994)”, Изд. Народна Библиотека – Пловдив, Пловдив, 1994.
          2. Граматиков, Петър, “Дуализмът на Богомилите (Нова религия или Секта)”, - В: “Идентитет в конфликт. Класическата християнска вяра и Религио Окулта (Сборник в чест на Йоханес Огорд)”, Изд. “Диалог-Център”-Дания, Орхус, 1998 (на англ. ез.)
          3. Граматиков, Петър, в съавторство с екип, “Обърни се към Господа: Възрадвай се в Надеждата (Библейски изследвания-Размисли-Литургическа помощ)”, Изд. Световен Съвет на Църквите, Женева, 1999 (на англ.; прев. на френ., нем., исп. ез.).
          4. Граматиков, йеродякон Петър, “Aрианския Събор във Филипополис - 343 година”, Изд. КАМА/Френски Културен Институт, София, 2006 (прев. от френ. ез.).
          5. Граматиков, йеродякон Петър, “Проекции на доникейския традиционализъм сред умерената арианска партия през IV век (догматически и канонически аспекти), - В: “Готите (Съвременни измерения на готското наследство в България)”, Изд. БалканМедия, София, 2006.

Коментар

• А IHLBL, CENHL, ALBHL, DOVUHL които са в пъти по големи холдинги много ли са скъпи

Коментар

• И още нещо Феникс .Не си усетил иронията ,когато те сравних със старец.Май след 8 клас си гледал само борсата .То ти личи.А на другите пчелички около теб им пожелавам много здраве ,както и на 20000 акционери ,които са заблуждавани от хорица като теб .

Коментар

• Скъпи Феникс спри да си правиш реклама колко ги разбираш нещата.Ако си такъв разбирач кажи на хората как Съединение с толкова заводи и проекти струва 30 ст.?
                И недей да развиваш теорията ,че пазарът се е сринал и тем подобни..Хайде кажи нещо за Съединение,нещо което да ме впечатли да инвестирам там.Аз съм от София ,но не ми беше трудно да чуя какво става в Пловдив.Половината град е минал през Съединение.Всеки може да ти разкаже по нещо.А ти обясни на 20000 акционери защо цената е 30 ст .,цели 30 ст.И стига сте дъвкали Нейчев в този форум ,той е човек ,който и с дела и без дела заслужава сериозно уважение,но не и другите в борда на директорите ,които май са си изпяли времето.Ако не им знаеш имената ,научи ги ,виж кои са и кажи :ти ще повериш ли парите си на тези хора?

Коментар

• Първоначално изпратено от Phoenixheart
                  Не е ли очевадно? Голяма част от хората, които пишат тук избиват комплекси. Сега човека се чуди за какво да се хване, като всеки долен индивид, който няма факти и аргументи тръгва типично с рогата напред на лични нападки. Относно това, какво като съм млад? Следя Софикс откакто станах 8-ми клас, това е повече време от почти всички регистрирани във този форум. Не знам какво му преча като цитирам компании от световен калибър, нали уж това искаше "Phoenixheart като си толкова умен посочи фирми с възрастни ръководители?". Интересно от какъв калибър мога да цитирам компании... Да не говорим какви неща ми лепи и до какви логични заключения стига (имам ли право да го съдя вече?). Първо съм стар, сега млад, после незавършил висше и необразован, платен драскач съм бил... Бих им станал ДВИ на Съединение, но последния път като проверих тази длъжност беше заета и ако погледнете назад в темата ще видите, че даже ДВИ-то им (Нейчо Нейчев) писа против Кайзера и помоли модераторите от инвестора да направят нещо по въпроса, но уви. Интересно ми е тези модератори къде гледат изобщо вместо да банват хора от калибъра на Петър Караиванов. Но на него поне му свалям шапка, че пише под собственото си име, а не си прави отделен ник да плюе по някоя компания и има аргументи.
                  Здравей Феникс, о не сори - здравей скъпи дядо Феникс!!!

ако ти на 21 си дядо , то аз пиша от оня свят.... с моите 30 и кусур...

Смятам, че това не трябва да се допуска в инвестор.бг

Първоначално изпратено от investitor1966
                  Феникс ,когато пораснеш ще ти станат ясни много неща за бизнеса.Малък си още за мнения.Така и не каза колко ти плащат от Съединение да ги хвалиш.Май не е много .ХаХа.Корпорация на бивши ченгета.Опровергай това,само ако можеш.И стига си ми цитирал компании от световен калибър.Още не си завършил и висше.Хаха
                  Феникса-рекламното лице на Съединение.Колко ти плащат за да душиш какво става тук,а Феникс?Между другото добре си цитирал ,но мениджърите май са млади на тези компании,а Феникс?Имаш ли информация за това?ХаХа.Съединение също си има мениджъри ,но доста стари.Свалих си резюме писано от бивш сътрудник на ДС от твоя линк Феникс.По надолу се е изказал и един професор по партийна линия .Старци като теб Феникс ги знаят тези неща... Няма да инвестирам и лев в Съединение,докато тези хора са там.Много са им 30ст.Повече няма какво да правя в този форум
                  [/quote]

Коментар

• Не е ли очевадно? Голяма част от хората, които пишат тук избиват комплекси. Сега човека се чуди за какво да се хване, като всеки долен индивид, който няма факти и аргументи тръгва типично с рогата напред на лични нападки. Относно това, какво като съм млад? Следя Софикс откакто станах 8-ми клас, това е повече време от почти всички регистрирани във този форум. Не знам какво му преча като цитирам компании от световен калибър, нали уж това искаше "Phoenixheart като си толкова умен посочи фирми с възрастни ръководители?". Интересно от какъв калибър мога да цитирам компании... Да не говорим какви неща ми лепи и до какви логични заключения стига (имам ли право да го съдя вече?). Първо съм стар, сега млад, после незавършил висше и необразован, платен драскач съм бил... Бих им станал ДВИ на Съединение, но последния път като проверих тази длъжност беше заета и ако погледнете назад в темата ще видите, че даже ДВИ-то им (Нейчо Нейчев) писа против Кайзера и помоли модераторите от инвестора да направят нещо по въпроса, но уви. Интересно ми е тези модератори къде гледат изобщо вместо да банват хора от калибъра на Петър Караиванов. Но на него поне му свалям шапка, че пише под собственото си име, а не си прави отделен ник да плюе по някоя компания и има аргументи.

Коментар

• Абе ти още си със 6 поста и вече се обърка... осъзнай се малко... и ти ли ще си от тези дето идват с цел само да пускат SPAM... и всеки път пишат противоположни и безсмислени работи...

пример: един път за тебе Феникс е много стар и бил старец и не ти се занимавало със старци, друг път бил много млад и не ги разбирал нещата...
                      Абе investitor1966, или imitator 1966 тебе май си те тресе параноята...

Какво правите тук такива по форумите???

Феникс ,когато пораснеш ще ти станат ясни много неща за бизнеса.Малък си още за мнения.Така и не каза колко ти плащат от Съединение да ги хвалиш.Май не е много .ХаХа.Корпорация на бивши ченгета.Опровергай това,само ако можеш.И стига си ми цитирал компании от световен калибър.Още не си завършил и висше.Хаха

Феникса-рекламното лице на Съединение.Колко ти плащат за да душиш какво става тук,а Феникс?Между другото добре си цитирал ,но мениджърите май са млади на тези компании,а Феникс?Имаш ли информация за това?ХаХа.Съединение също си има мениджъри ,но доста стари.Свалих си резюме писано от бивш сътрудник на ДС от твоя линк Феникс.По надолу се е изказал и един професор по партийна линия .Старци като теб Феникс ги знаят тези неща...Няма да инвестирам и лев в Съединение,докато тези хора са там.Много са им 30ст.Повече няма какво да правя в този форум
                      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• аз също в това го подозирам....

Първоначално изпратено от Phoenixheart
                        Ок вече съвсем си противоречиш. Бтв гледам, че досега пишеш само в темата за КТИ, случайно да имаш един друг ник, който е kaizer?
                        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Ха ха , то висшето вече е минус, като семките е .... отдааааааааавна не е критерий за оценка!

Коментар

• Феникс ,когато пораснеш ще ти станат ясни много неща за бизнеса.Малък си още за мнения.Така и не каза колко ти плащат от Съединение да ги хвалиш.Май не е много .ХаХа.Корпорация на бивши ченгета.Опровергай това,само ако можеш.И стига си ми цитирал компании от световен калибър.Още не си завършил и висше.Хаха

Коментар

• Това сигурно е най династичния сайт- Кайзери,Императори и всякакви сволачи

Коментар

• Първоначално изпратено от Phoenixheart
                                Ок вече съвсем си противоречиш. Бтв гледам, че досега пишеш само в темата за КТИ, случайно да имаш един друг ник, който е kaizer?
                                учудвам се, че не е санкциониран да сега! И на мен ми сеструва, че е същото лице ...

Коментар

Working...
                                X