проф. Асен Конарев
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпорация за технологии и иновации Съединение (5T3 / KRS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от investitor1966 Разгледай мнениеМного приказки за събранието ,а то е един зле изигран театър.Май е време ние дребните акционери да потърсим обяснение от господата какво правят с нашите бонови книжки и дори да попитаме КФН какво правят по цял ден освен да си клатят краката .Защо не си вършат работата?Каква е тази смешна цена?18 стотинки?И се правят нови ад-та,а старите май фалират?Къде е КФН?Май се правят ,че не виждат какво става?Явно им палнят гушката от Съединение.Аз подозирам сериозна корупция в КФН или са пълни идиоти.А за господата от Съединение да ги попитам : няма дивидент,цената е ниска не виждаме никакво развитие,джобовете ли си пълнихте 10 години с нашите бонови книжки? Защо да не се създаде някаква организация ,която да комуникира официално с мажоритаря?Някакъв комитет например,които да обедини 27% от физическите лица и да видим какво става под тезгяха?Все пак това са нашите акции и аз не съм ги подарил на Съединение да си правят квото им скимне. Който подкрепя идеята да прати един имейл на bgmail35@yahoo.com.
И да "комуникираш" с мажоритаря, той пак ще продължи да си прави каквото си иска, ако го поиска, защото е мажоритар.Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Много приказки за събранието ,а то е един зле изигран театър.Май е време ние дребните акционери да потърсим обяснение от господата какво правят с нашите бонови книжки и дори да попитаме КФН какво правят по цял ден освен да си клатят краката .Защо не си вършат работата?Каква е тази смешна цена?18 стотинки?И се правят нови ад-та,а старите май фалират?Къде е КФН?Май се правят ,че не виждат какво става?Явно им палнят гушката от Съединение.Аз подозирам сериозна корупция в КФН или са пълни идиоти.А за господата от Съединение да ги попитам : няма дивидент,цената е ниска не виждаме никакво развитие,джобовете ли си пълнихте 10 години с нашите бонови книжки? Защо да не се създаде някаква организация ,която да комуникира официално с мажоритаря?Някакъв комитет например,които да обедини 27% от физическите лица и да видим какво става под тезгяха?Все пак това са нашите акции и аз не съм ги подарил на Съединение да си правят квото им скимне. Който подкрепя идеята да прати един имейл на bgmail35@yahoo.com.
Коментар
Коментар