Първоначално изпратено от netware5
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Уеб Медия Груп (45W / WWW)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ibobbokoi e majoritar tuka ? tksHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Ами съвсем бегло са споменати в сводката за дневната търговия. Не, че на оборот от 42 000 лв. трябва да се отдели много внимание, но когато става въпрос за неколкократно изкупуване на всички предлагани акции и за ръст от 27 %, на мен ми се струва, че би трябвало да се отдели повечко внимание.
Притежавам акции и от двете комании и не виждам нищо лошо в това, че едната показва съживяване.Бех мечка, сега ми се бичи нещо!
Коментар
-
Първоначално изпратено от cmexypkoГледам само, че на нашите домакини от инвестора това покачване никак не им е приятноHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Акциите на "Уеб Медия Груп" скочиха с над 24%
Последна редакция: 20.11.2006, 15:03
Публикуване: 20.11.2006, 14:56
Автор: Money.bg
Акциите на „Уеб Медия Груп" скочиха днес с над 24%, доближавайки се до ценовото ограничение за деня, показва статистиката на БФБ.
Книжата на интернет компанията преминаха психологическото ниво от 2 лв., достигайки абсолютен максимум от 2.08 лв. за бр. Средната цена по позицията се установи на нивото от 1.99 лв. за бр., цена с която ще стартират акции на утрешната сесия на фондовата борса.
Днес се изтъргуваха над 20 хил. броя акции от компанията, формирайки оборот от 40.2 хил. лв.
В петък вечерта (17 ноември) на официална церемония в Младежкия театър, три от сайтовете на Уеб Медия Груп - Money.bg, News.bg и Topsport.bg получиха призовете „Най-добър сайт на годината за 2006 г." в категориите респективно „Финанси", „Новини" и „Спорт
Коментар
-
spored mene, nqma da e losho WWW da posledva primera na IBG i da si opredeli po-seriozno posokata na razvitie i suotvetno s po-golqmo raznoobrazie i obem na predlojenia.
Konkurenciata v cyber prostranstvoto e ogromna, no shte oceleqt tezi s nai-sveji i lesnodostupni idei, kakto i ako se naso4at kum poglushtane na "sveji" idei i mladi mozuci.
Zashto takiva da ne sa WWW i IBG
Коментар
-
Първоначално изпратено от Инвеститор1Благодарим! Скоро ще има и честита ви 3-ка. Пък може и отличници (6) да станем! IBG - 7 лв. WWW - 2 лв. Нещо не се връзва!
PS:Ne e manipulativen tekst s cel pokupka ili prodajba.
Коментар
Коментар