IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Уеб Медия Груп (45W / WWW)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от netware5
    Първоначално изпратено от ibobbo
    koi e majoritar tuka ? tks
    Не е важна конкретната фирма мажоритар. Важно е кой стои зад нея - лицето Александър Владов Александров - архитектът на Корпорация Развитие КДА и голяма група фирми около нея. Гледай RAZHL и си прави сметка какво ги чака миноритарите.....
    poglednah grafikata na tzenata na RAZHL... i ne vijdam nichto "neobi4aino", no mojebi ne trqbva da gledam samo grafikata....
    Simply attempt to be fearful when others are greedy and to be greedy only when others are fearful

Коментар

• Първоначално изпратено от ibobbo
      koi e majoritar tuka ? tks
      Не е важна конкретната фирма мажоритар. Важно е кой стои зад нея - лицето Александър Владов Александров - архитектът на Корпорация Развитие КДА и голяма група фирми около нея. Гледай RAZHL и си прави сметка какво ги чака миноритарите.....
      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Аз си взех при поредното раздвиожване и съм доволен от сегашното развитие, относно мзажоритаря, тук определено нямам намерение да седя доживот. В това отношение ибг наистина ми се струва по-добре.
        Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• koi e majoritar tuka ? tks
          Simply attempt to be fearful when others are greedy and to be greedy only when others are fearful

Коментар

• Ох, аз пък нямам акции и от двете компании и се заинтересувах чак като почна раздвижването при WWW. Но като му видях мажоритаря, ми се изпари желанието.

Коментар

• Ами съвсем бегло са споменати в сводката за дневната търговия. Не, че на оборот от 42 000 лв. трябва да се отдели много внимание, но когато става въпрос за неколкократно изкупуване на всички предлагани акции и за ръст от 27 %, на мен ми се струва, че би трябвало да се отдели повечко внимание.
              Притежавам акции и от двете комании и не виждам нищо лошо в това, че едната показва съживяване.

Коментар

• Първоначално изпратено от cmexypko
                Гледам само, че на нашите домакини от инвестора това покачване никак не им е приятно
                Що така бре Смехурко? Аз не забелязвам някаква реакция (положителна или отрицателна) от страна на IBG....

Коментар

• Гледам само, че на нашите домакини от инвестора това покачване никак не им е приятно

Коментар

• Като знам кой е мажоритаря, хич и нямам намерение да влизам тук.....

Коментар

• Акциите на "Уеб Медия Груп" скочиха с над 24%
                      Последна редакция: 20.11.2006, 15:03
                      Публикуване: 20.11.2006, 14:56
                      Автор: Money.bg

Акциите на „Уеб Медия Груп" скочиха днес с над 24%, доближавайки се до ценовото ограничение за деня, показва статистиката на БФБ.
                      Книжата на интернет компанията преминаха психологическото ниво от 2 лв., достигайки абсолютен максимум от 2.08 лв. за бр. Средната цена по позицията се установи на нивото от 1.99 лв. за бр., цена с която ще стартират акции на утрешната сесия на фондовата борса.

Днес се изтъргуваха над 20 хил. броя акции от компанията, формирайки оборот от 40.2 хил. лв.

В петък вечерта (17 ноември) на официална церемония в Младежкия театър, три от сайтовете на Уеб Медия Груп - Money.bg, News.bg и Topsport.bg получиха призовете „Най-добър сайт на годината за 2006 г." в категориите респективно „Финанси", „Новини" и „Спорт

Коментар

• spored mene, nqma da e losho WWW da posledva primera na IBG i da si opredeli po-seriozno posokata na razvitie i suotvetno s po-golqmo raznoobrazie i obem na predlojenia.
                        Konkurenciata v cyber prostranstvoto e ogromna, no shte oceleqt tezi s nai-sveji i lesnodostupni idei, kakto i ako se naso4at kum poglushtane na "sveji" idei i mladi mozuci.

Zashto takiva da ne sa WWW i IBG

Коментар

• Тая акция е само за спекула. Между IBG i WWW няма нищо общо. Но нали знаете със сухото и мокрото гори

Коментар

• Първоначално изпратено от Инвеститор1
                            Благодарим! Скоро ще има и честита ви 3-ка. Пък може и отличници (6) да станем! IBG - 7 лв. WWW - 2 лв. Нещо не се връзва!
                            Vryzva se i oshte kak.WWW ne mogat da se oprat na IBG.Poogledai malko otchetite i se zamisli realno. Ne moga da si obqsnq zashto ima tolkova aktivno tyrsene na tolkova malko baza !?

PS:Ne e manipulativen tekst s cel pokupka ili prodajba.

Коментар

• STIGA O6TE...

Коментар

• Стига флууд , бе , Бонд
                                Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

Working...
                                X