IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Уеб Медия Груп (45W / WWW)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Инвеститор1
    Някой има ли идея защо изчезнаха продавачите по позицията?
    moje bi ne im se prodava na tolkova evtino
    Simply attempt to be fearful when others are greedy and to be greedy only when others are fearful

Коментар

• Някой има ли идея защо изчезнаха продавачите по позицията?

Коментар

• MOJE

Коментар

• Първоначално изпратено от Kilur
          IGRA V CENTURA
          Namam pritencii za koj znaj kakyv analizator no dnes gledah ot4eta do septemwri. Imam 4uvstvoto 4e tezi ot WWW maj si syzdawat iskustweno wisoki razhodi kato dawat maj visoki zaplati. Nezavisimo ot tova pazara e nagore mojebi za6toto ima ryst na prodajbite. Da ne iskat da zadyrjat cenata niska dokato izkupqt golqm obem ?

Коментар

• IGRA V CENTURA

Коментар

• Корекция....
              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• abe dano udari troikata kum kraia na sedmicata...

Коментар

• Позамря нещо
                  Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Kak nakyde - nagore!

Коментар

• A sega nakude

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr
                        Абе, сигурно и на други борси е така, гледаме какво става с Монбат и виж ти скачат Енергия и Елхим искра, гледаме какво става с Инвестора и изведнъж се сещаме за WWW, лично аз не разбирам тази логика, признавам си, понеже иначе не виждам почти нищо общо между посочените компании...само вижте отчета на WWW, в какъв вид е представен, със старите формуляри и по спомени, май че беше на загуба за деветмесечието....абе а мисля че приходите от дейността на WWW са в пъти по слаби от тези на IBG....

Изявлението ми не претендира да е точно от фактическа страна и не е препоръка....
                        znachi samo po dobre moje da stava ...
                        Simply attempt to be fearful when others are greedy and to be greedy only when others are fearful

Коментар

• изявлението ти е "гола вода",колега.

Коментар

• Абе, сигурно и на други борси е така, гледаме какво става с Монбат и виж ти скачат Енергия и Елхим искра, гледаме какво става с Инвестора и изведнъж се сещаме за WWW, лично аз не разбирам тази логика, признавам си, понеже иначе не виждам почти нищо общо между посочените компании...само вижте отчета на WWW, в какъв вид е представен, със старите формуляри и по спомени, май че беше на загуба за деветмесечието....абе а мисля че приходите от дейността на WWW са в пъти по слаби от тези на IBG....

Изявлението ми не претендира да е точно от фактическа страна и не е препоръка....

Коментар

• Първоначално изпратено от ibobbo
                              Първоначално изпратено от netware5
                              Първоначално изпратено от ibobbo
                              koi e majoritar tuka ? tks
                              Не е важна конкретната фирма мажоритар. Важно е кой стои зад нея - лицето Александър Владов Александров - архитектът на Корпорация Развитие КДА и голяма група фирми около нея. Гледай RAZHL и си прави сметка какво ги чака миноритарите.....
                              poglednah grafikata na tzenata na RAZHL... i ne vijdam nichto "neobi4aino", no mojebi ne trqbva da gledam samo grafikata....
                              Гледай отчетите.
                              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• pi4ove, gledaite WWW i IBG i nega da bereme plodove koito vlqzul-vlqzul..... moje bi ima vse oshte vreme da se dovleze.... no... shte vidim kude shte sme okolo NG i sled neq

Коментар

Working...
                                X