Първоначално изпратено от Инвеститор1
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Уеб Медия Груп (45W / WWW)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от KilurIGRA V CENTURA
Коментар
-
Първоначално изпратено от InvestorrrАбе, сигурно и на други борси е така, гледаме какво става с Монбат и виж ти скачат Енергия и Елхим искра, гледаме какво става с Инвестора и изведнъж се сещаме за WWW, лично аз не разбирам тази логика, признавам си, понеже иначе не виждам почти нищо общо между посочените компании...само вижте отчета на WWW, в какъв вид е представен, със старите формуляри и по спомени, май че беше на загуба за деветмесечието....абе а мисля че приходите от дейността на WWW са в пъти по слаби от тези на IBG....
Изявлението ми не претендира да е точно от фактическа страна и не е препоръка....Simply attempt to be fearful when others are greedy and to be greedy only when others are fearful
Коментар
-
Абе, сигурно и на други борси е така, гледаме какво става с Монбат и виж ти скачат Енергия и Елхим искра, гледаме какво става с Инвестора и изведнъж се сещаме за WWW, лично аз не разбирам тази логика, признавам си, понеже иначе не виждам почти нищо общо между посочените компании...само вижте отчета на WWW, в какъв вид е представен, със старите формуляри и по спомени, май че беше на загуба за деветмесечието....абе а мисля че приходите от дейността на WWW са в пъти по слаби от тези на IBG....
Изявлението ми не претендира да е точно от фактическа страна и не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ibobboПървоначално изпратено от netware5Първоначално изпратено от ibobbokoi e majoritar tuka ? tksHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
nevermind
pi4ove, gledaite WWW i IBG i nega da bereme plodove koito vlqzul-vlqzul..... moje bi ima vse oshte vreme da se dovleze.... no... shte vidim kude shte sme okolo NG i sled neq
Коментар
Коментар