Първоначално изпратено от nevermind
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Уеб Медия Груп (45W / WWW)
Collapse
X
-
nevermind
Първоначално изпратено от lipsataМисълта ми беше че печелят 100% от Чужденците като аудитория, а ИБГ 0% колкото и да са като брой.
Нещо не мога да ти схвана логиката. Кой чужденец ще клика върху уебсайтовете, за да гледа реклами ? Ако пък намекваш за чуждестранни инвеститори, те си имат клонове в България, които да им правят анализите. И повярвай ми те знаят къде да гледат
Коментар
-
Първоначално изпратено от MichelangeloТова какво значение има ??? Нали става въпрос за заемане на пазарен дял в България. Не мисля, че толкова много чужденци са се засилили да рекламират в бг интернет пространството.lipsata
Коментар
-
Първоначално изпратено от MichelangeloДобре де, някой ще ми обясни ли как компания като IBG, която е със светлинни години пред WWW и има далеч по-големи перспективи пред себе си за развитие, да има горе долу същото P/E като WWW???
Не е препоръка...
P.S. For ENGLISH PRESS ONElipsata
Коментар
-
Еееех, Наблюдател - евала ти правимОК, имаш наблюдения - и искаш да определиш некаква рамка и ограничения на приходите, не става Бате Остава да ми кажеш и че верваш на некои писания в нета - прогнозни приходи в рекламния бизнес - ХА-ХА-ХА, да питай ме и аз ще ти кажа - зависи за коя страна работиш? но скоро ще си говориме с цифри. Абе ти си некой агент щото иначе нема логика.
Коментар
-
nevermind
Първоначално изпратено от Наблюдателоще по-забавно става с тоз ORACLE ..ти явно нямаш никва идея какви акции си купил...сектора е реклама в бг интернет и по специално агенционен пазар. Всики може сам да порови в мрежата и да разбрере.
Разбира се когато цената върви нагоре , анализа не струва пукната пара, а само вЕрата
aaaa, NE вЕрата! ЕврAта!!!!!
Коментар
-
Надеждите са хубаво нещо, но явно повечето спекулиращи тук изобщо нямат представа за този сектор и само голи надежди ги крепят , че копирането ще продължи...
...а и още една изненада очаквайте 3-то тримесечие да има спад като приходи спрямо 2-рото на 2007 ( това важи и за сектора)
Коментар
Коментар