IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Уеб Медия Груп (45W / WWW)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nevermind
    Първоначално изпратено от lipsata
    Мисълта ми беше че печелят 100% от Чужденците като аудитория, а ИБГ 0% колкото и да са като брой.
    lipsa... ti mai ne vdqvash:

Нещо не мога да ти схвана логиката. Кой чужденец ще клика върху уебсайтовете, за да гледа реклами ? Ако пък намекваш за чуждестранни инвеститори, те си имат клонове в България, които да им правят анализите. И повярвай ми те знаят къде да гледат
    Nevermind
    lipsata

Коментар

• Първоначално изпратено от lipsata
      Мисълта ми беше че печелят 100% от Чужденците като аудитория, а ИБГ 0% колкото и да са като брой.
      lipsa... ti mai ne vdqvash:

Нещо не мога да ти схвана логиката. Кой чужденец ще клика върху уебсайтовете, за да гледа реклами ? Ако пък намекваш за чуждестранни инвеститори, те си имат клонове в България, които да им правят анализите. И повярвай ми те знаят къде да гледат

Коментар

• Мисълта ми беше че печелят 100% от Чужденците като аудитория, а ИБГ 0% колкото и да са като брой.
        lipsata

Коментар

• Нещо не мога да ти схвана логиката. Кой чужденец ще клика върху уебсайтовете, за да гледа реклами ? Ако пък намекваш за чуждестранни инвеститори, те си имат клонове в България, които да им правят анализите. И повярвай ми те знаят къде да гледат

Коментар

• Първоначално изпратено от Michelangelo
            Това какво значение има ??? Нали става въпрос за заемане на пазарен дял в България. Не мисля, че толкова много чужденци са се засилили да рекламират в бг интернет пространството.
            Но гледат БГ рекламите които са на сайта Топспорт е с повече посещения от Гол мисля
            lipsata

Коментар

• Това какво значение има ??? Нали става въпрос за заемане на пазарен дял в България. Не мисля, че толкова много чужденци са се засилили да рекламират в бг интернет пространството.

Коментар

• Първоначално изпратено от Michelangelo
                Добре де, някой ще ми обясни ли как компания като IBG, която е със светлинни години пред WWW и има далеч по-големи перспективи пред себе си за развитие, да има горе долу същото P/E като WWW???

Не е препоръка...
                А замислял ли ли се, че НИТО ЕДИН ЧУЖДЕНЕЦ не чете сайтовете на Инвестора, Сам си отговори защо

P.S. For ENGLISH PRESS ONE
                lipsata

Коментар

• Първоначално изпратено от H5N1
                  Забелязал съм, че цената на тази акция много се влияе от форума на инвестор
                  А за безплатните реклами на инвестор.бг да не говорим!
                  --

Коментар

• WWW и IBG с еднакви P/E-та ???

Коментар

• Забелязал съм, че цената на тази акция много се влияе от форума на инвестор
                      на никого нищо не препоръчвам

Коментар

• Еееех, Наблюдател - евала ти правимОК, имаш наблюдения - и искаш да определиш некаква рамка и ограничения на приходите, не става Бате Остава да ми кажеш и че верваш на некои писания в нета - прогнозни приходи в рекламния бизнес - ХА-ХА-ХА, да питай ме и аз ще ти кажа - зависи за коя страна работиш? но скоро ще си говориме с цифри. Абе ти си некой агент щото иначе нема логика.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наблюдател
                          още по-забавно става с тоз ORACLE ..ти явно нямаш никва идея какви акции си купил...сектора е реклама в бг интернет и по специално агенционен пазар. Всики може сам да порови в мрежата и да разбрере.

Разбира се когато цената върви нагоре , анализа не струва пукната пара, а само вЕрата

aaaa, NE вЕрата! ЕврAта!!!!!

Коментар

• още по-забавно става с тоз ORACLE ..ти явно нямаш никва идея какви акции си купил...сектора е реклама в бг интернет и по специално агенционен пазар. Всики може сам да порови в мрежата и да разбрере.

Разбира се когато цената върви нагоре , анализа не струва пукната пара, а само вЕрата

Коментар

• ....или не е напълнил достатъчно на ниските нива и сега разгонва зайците....
                              на никого нищо не препоръчвам

Коментар

• Надеждите са хубаво нещо, но явно повечето спекулиращи тук изобщо нямат представа за този сектор и само голи надежди ги крепят , че копирането ще продължи...
                                ...а и още една изненада очаквайте 3-то тримесечие да има спад като приходи спрямо 2-рото на 2007 ( това важи и за сектора)
                                Наблюдател, ти ме разби Значи не само за WWW , ами и за целия сектор!!! - Може би другото ти име е ORACLE - Да кажеш нещо и за световната икономика Мн. добър Research требе да си направил.

Коментар

Working...
                                X