If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съвсем нормално след като това е платен сайт и за да ползваш пълните му услуги трябва да се регистрираш и платиш съответната такса!
За разлика от investor.bg, който е безплатен и разчита на реклама изцяло.
Като имаме предвид че 3/4 от годината мина статистиката за YTD посещаемостта на WWW е много негативна
Съвсем нормално след като това е платен сайт и за да ползваш пълните му услуги трябва да се регистрираш и платиш съответната такса!
За разлика от investor.bg, който е безплатен и разчита на реклама изцяло.
Коментар
nevermind
nqma ekzaltirane dianka! samo finansovi emocii
finance.news.bg e vse pak platen i profesionalen site, a investora zalaga na svobodnia dostup... koeto e edna 4udesna koncepcia za budeshtoto mu razvitie.
blagodarq za infoto s counterite.
obeshtavam da vnimavame s www.
много внимавайте дали зад това което купувате има фундамент
Не е препоръка за покупка или продажба на акции
Цялата група Инвестор.бг се движи с 200% очакван ръст http://bgcounter.com/?sts,year,,,,Invest
докато WWW няма общ брояч, но отделните сайтове се движат с около 65% очакван ръст на импресиите, а финансовия сайт се очаква да отчете спад
Умната момчета
не се екзалтирайте един друг по метода на пирамидата "аз купих и препоръчах на всички да си купят".
Иначе Ви пожелавам късмет в WWW, дано изненадат с нещо приятно.
Не е препоръка за покупка или продажба на акции.
Коментар
nevermind
mnogo mi haresva site-a na firmata http://wmg.ibox.bg/ , kakto i vsi4kite proizvodni na grupata.
v sushtnost imam i ot www i ot ibg no mislq, 4e kraino vreme beshe za razdvijvane i tk. ibg se izstrelq za otricatelno vreme do segashnite konsolidirashti niva.... koeto me kara da vqrvam, 4e tova e samo porednata "spirka" pri www i ibg.
edinstveno turpenie i disciplina bih si pozvolil da preporu4am!
ina4e za moite skromni godini moga da si pozvolq da po4akam oshte za pove4e interesni i priatni momenti!
Коментар