IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Елхим искра (ELHM / ELHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от profix
    К'во става по тази позиция.
    Заслужава ли си човек да влезе тук.
    В последно време и хвърлям по едно око, но и се чудя още.
    на таа цена ако чудиш...
    ни моа та рАзбера....
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• К'во става по тази позиция.
      Заслужава ли си човек да влезе тук.
      В последно време и хвърлям по едно око, но и се чудя още.

Коментар

• Време е да се пораздвижим и ние.При такава печалба на дружеството дано повечко хора го забележат.

Коментар

• Писах преди време че никак не е лошо това дружество и че скоро ще дишаме във врата на Монбат ама някои не ми вярваха .Очаквах подобен отчет.Браво.Прекрасно .Виждам ,че и Капман яко зареждат тук.Имам акции .Дано да не се наложи да продавам под10лв защото мисля че потенциала е добър .Лично мнение.

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO
            Ша са включат я ...наближава Декмври и Януари, хмм студени месеци ...... и допълване на електролита а при некои няма да стане с електролит ...с какво ли ?!
            с Bosch

Не е препоръка за покупко-продажба
            Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• 6+

Коментар

• Ти да видиш какви ги върши Искрата !

Към края на четвърто тримесечие на 2007 г. приходите от продажби на дружеството възлизат на 35 193 хил.лв. В сравнение със същия период на 2006 г. приходите от продажби са нараснали с 14 440 хил.лв.
                Този ръст се дължи на нарастване количествата на продадени стартерни акумулатори и тягови батерии. При стартерните акумулатори увеличението е 94.9 %, а при тяговите батерии 42.3 % сравнено с 2006 г.
                Дружеството реализира ръст на продажбите, както на вътрешен пазар, така и от износ.
                Към края на 2007 г. «Елхим – Искра» АД реализира брутна печалба в размер на 2 971 хил.лв., което е над 4 пъти повече в сравнение с печалбата на дружеството за същия период на 2006 г. ( 710 хил.лв.).
                Нетната печалба на дружеството към края на четвърто тримесечие на 2007 г. възлиза на 2 639 хил.лв.

Едно голямо браво за компанията !!!!

Коментар

• Отчета е качен в Инвестора!

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                    Така си и знаех .Дайте да говидим тоя отчет бе хора.
                    Някой май вече е прочел отчета, мдддаааа .... и си пазарува

* Мнението ми не е препоръка за никого и нищо. Успех на инвестиралите тук.

Коментар

• Така си и знаех .Дайте да говидим тоя отчет бе хора.

Коментар

• А де ... интересно. Баси и офертите се заредиха отляво.

Малко да перефразирам култовата фраза на Пепи ...

Който разбира, Елхим Искра събира !

Коментар

• Тука се мъти нещо .За последното тримесечие май обявиха доколкото си спомням 5кратно увеличение на печалбата.Какво ли ще е сега като се има предвид че края на годината е силния сезон за този вид дружества -Имам акции и очаквам отчета с нетърпение.

Коментар

• Моментните стойности са както всички други. Пострадахме от спада, няма как. Но пък се надявам на интересен отчет, за останалото ще видим.

Коментар

• Чудесно обяснение за моментните стойности на акциите!!!

Коментар

• Завода доколкото знам наистина работи добре към момента, а и винаги (без последните 3-4 г да кажем) е бил по-голям производител/износител от Монбат. Проблема като че ли е подобен на този с Биовет - нямат осъзнат интерес за полезността от открито публично управление

Коментар

Working...
                                X