IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Елхим искра (ELHM / ELHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тук става як купон

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
      Първоначално изпратено от fantomas
      Абе какво се кефите на " породистите " пуми..ри" от " 129"" !
      О....
      добре си започнал с ПУМИ....да, като диви котки са и трудно се следват...
      с тях, или без...пак си имам акции)...но се кефя и на 129, добре си играят играта
      Явно не гледаш много внимателно Съни. За МОСТС и ХДПАТ не слушаше едно време, помниш ли? :-)
      МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от fantomas
        Абе какво се кефите на " породистите " пуми..ри" от " 129"" !
        О....
        добре си започнал с ПУМИ....да, като диви котки са и трудно се следват...
        с тях, или без...пак си имам акции)...но се кефя и на 129, добре си играят играта

Коментар

• Абе какво се кефите на " породистите " пуми..ри" от " 129"" !
          ОБИКН. там където влезат, започат след време корекции надолу.
          ДЕЙСТВИТЕЛНО има потенциал за разтеж, НО след всяка добра новина ще следва МАСОВА_ПСИХО продажба .
          не е препоръка за покупко-продажба

Коментар

• Първоначално изпратено от Storm
            Първоначално изпратено от INSIDER-A
            Първоначално изпратено от Storm
            Хиените подушиха евтини и качествени акции и се нахвърлиха ...
            Най-вероятно някой от стажантите учи как не бива да се прави. Няма начин да е някой с опит ;-)
            Който и да е, пък ако е стажант - браво на него, да уцели хубава акция, докато се учи - безценно.
            :-) :-) :-)
            МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
              Първоначално изпратено от Storm
              Най-вероятно някой от стажантите учи как не бива да се прави. Няма начин да е някой с опит ;-)
              Който и да е, пък ако е стажант - браво на него, да уцели хубава акция, докато се учи - безценно.

Коментар

Коментар

• Щом на пазарни ги вземат вече явно индексните фондове пълнят не продавайте евтино .

Коментар

• Хиените подушиха евтини и качествени акции и се нахвърлиха ...

Коментар

• Яд ме е ,че се наложи да продавам от това дружество .Винаги така става продам и то се качи .Миналата година продадох част от него на 18 и много яко се качи .Вчера пак продадох малко и е то днес е ъп .Добре ,че съм си оставил 2 трети още от пакета .Мисля че потенциала е добър доста и което се потвърждава от включването му в индекс.

Коментар

• Първоначално изпратено от Албена Димитрова
                        Разплащането на продукция за износ на Елхим-Искра АД е в евро. В това можете да се убедите и от представените от нас тримесечни отчети - там няма отрицателни разлики от промяна на валутни курсове.
                        ... и износа на Елхим не е само за страни от ОНД, но и за държави от ЕС, както и за европейски държави не членки на ЕС (Албания, Македония...)
                        Благодаря за своевременния отговор.

На останалите въпроси си отговорих от линка на г-н Митанкин

успех

Коментар

• Разплащането на продукция за износ на Елхим-Искра АД е в евро. В това можете да се убедите и от представените от нас тримесечни отчети - там няма отрицателни разлики от промяна на валутни курсове.
                          ... и износа на Елхим не е само за страни от ОНД, но и за държави от ЕС, както и за европейски държави не членки на ЕС (Албания, Македония...)

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull
                            Отскоро съм акционер тук и бих искал да попитам г-н Н.Митанкин:

1.Разплащането на продукцията за износ от ЕЛХИМ в долари ли е или евро
                            (понеже някъде бях чел че голяма част от износа е за страните от ОНД)?
                            2.Ако е в долари мениждмънта на компанията стреми ли се да ограничи валутния риск и как?

3.Последващ спад на долара предполага ли по малко приходи за ЕЛХИМ ?

4.Смятате ли да създадете цех за преработка на стари акумулатори с цел
                            осигуряване на по евтино олово за производството на акумулатори?
                            Ще получите отговор, защото форумът се следи и от ДВИ на Елхим-Искра - Албена Димитрова (ето я и нея)

Коментар

Първоначално изпратено от Novaka_Bull
                              Отскоро съм акционер тук и бих искал да попитам г-н Н.Митанкин:

1.Разплащането на продукцията за износ от ЕЛХИМ в долари ли е или евро
                              (понеже някъде бях чел че голяма част от износа е за страните от ОНД)?
                              2.Ако е в долари мениждмънта на компанията стреми ли се да ограничи валутния риск и как?

3.Последващ спад на долара предполага ли по малко приходи за ЕЛХИМ ?

4.Смятате ли да създадете цех за преработка на стари акумулатори с цел
                              осигуряване на по евтино олово за производството на акумулатори?
                              Николай Митанкин не е ДВИ на Елхим Искра, ако не се лъжа.

За въпроси - http://www.elhim-iskra.com/new/
                              Хубаво де имам и от холдинга
                              обръщам се към него щот е пич

Коментар

• Ей Новак, то аз съм новак в реалния смисъл на това поприще, но влезнах тук за цвят, но малко височко. Успях да компенсирам малко. Но явно и тук ще трябва да мина през нанадолнището, но ще стискам зъби!Успех на всички тук!
                                И това ще мине ...

Коментар

Working...
                                X