If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе какво се кефите на " породистите " пуми..ри" от " 129"" !
О....
добре си започнал с ПУМИ....да, като диви котки са и трудно се следват...
с тях, или без...пак си имам акции)...но се кефя и на 129, добре си играят играта
Явно не гледаш много внимателно Съни. За МОСТС и ХДПАТ не слушаше едно време, помниш ли? :-)
МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
О....
добре си започнал с ПУМИ....да, като диви котки са и трудно се следват...
с тях, или без...пак си имам акции)...но се кефя и на 129, добре си играят играта
ОБИКН. там където влезат, започат след време корекции надолу.
ДЕЙСТВИТЕЛНО има потенциал за разтеж, НО след всяка добра новина ще следва МАСОВА_ПСИХО продажба .
Яд ме е ,че се наложи да продавам от това дружество .Винаги така става продам и то се качи .Миналата година продадох част от него на 18 и много яко се качи .Вчера пак продадох малко и е то днес е ъп .Добре ,че съм си оставил 2 трети още от пакета .Мисля че потенциала е добър доста и което се потвърждава от включването му в индекс.
Разплащането на продукция за износ на Елхим-Искра АД е в евро. В това можете да се убедите и от представените от нас тримесечни отчети - там няма отрицателни разлики от промяна на валутни курсове.
... и износа на Елхим не е само за страни от ОНД, но и за държави от ЕС, както и за европейски държави не членки на ЕС (Албания, Македония...)
Благодаря за своевременния отговор.
На останалите въпроси си отговорих от линка на г-н Митанкин
Разплащането на продукция за износ на Елхим-Искра АД е в евро. В това можете да се убедите и от представените от нас тримесечни отчети - там няма отрицателни разлики от промяна на валутни курсове.
... и износа на Елхим не е само за страни от ОНД, но и за държави от ЕС, както и за европейски държави не членки на ЕС (Албания, Македония...)
Отскоро съм акционер тук и бих искал да попитам г-н Н.Митанкин:
1.Разплащането на продукцията за износ от ЕЛХИМ в долари ли е или евро
(понеже някъде бях чел че голяма част от износа е за страните от ОНД)?
2.Ако е в долари мениждмънта на компанията стреми ли се да ограничи валутния риск и как?
3.Последващ спад на долара предполага ли по малко приходи за ЕЛХИМ ?
4.Смятате ли да създадете цех за преработка на стари акумулатори с цел
осигуряване на по евтино олово за производството на акумулатори?
Ще получите отговор, защото форумът се следи и от ДВИ на Елхим-Искра - Албена Димитрова (ето я и нея)
Отскоро съм акционер тук и бих искал да попитам г-н Н.Митанкин:
1.Разплащането на продукцията за износ от ЕЛХИМ в долари ли е или евро
(понеже някъде бях чел че голяма част от износа е за страните от ОНД)?
2.Ако е в долари мениждмънта на компанията стреми ли се да ограничи валутния риск и как?
3.Последващ спад на долара предполага ли по малко приходи за ЕЛХИМ ?
4.Смятате ли да създадете цех за преработка на стари акумулатори с цел
осигуряване на по евтино олово за производството на акумулатори?
Николай Митанкин не е ДВИ на Елхим Искра, ако не се лъжа.
Ей Новак, то аз съм новак в реалния смисъл на това поприще, но влезнах тук за цвят, но малко височко. Успях да компенсирам малко. Но явно и тук ще трябва да мина през нанадолнището, но ще стискам зъби!Успех на всички тук!
Коментар