Тук става як купон
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Елхим искра (ELHM / ELHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от съни(тя)Първоначално изпратено от fantomasАбе какво се кефите на " породистите " пуми..ри" от " 129"" !
О....
с тях, или без...пак си имам акции)...но се кефя и на 129, добре си играят игратаМНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от StormПървоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от StormХиените подушиха евтини и качествени акции и се нахвърлиха ...МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от StormХиените подушиха евтини и качествени акции и се нахвърлиха ...
Коментар
-
Яд ме е ,че се наложи да продавам от това дружество .Винаги така става продам и то се качи .Миналата година продадох част от него на 18 и много яко се качи .Вчера пак продадох малко и е то днес е ъп .Добре ,че съм си оставил 2 трети още от пакета .Мисля че потенциала е добър доста и което се потвърждава от включването му в индекс.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Албена ДимитроваРазплащането на продукция за износ на Елхим-Искра АД е в евро. В това можете да се убедите и от представените от нас тримесечни отчети - там няма отрицателни разлики от промяна на валутни курсове.
... и износа на Елхим не е само за страни от ОНД, но и за държави от ЕС, както и за европейски държави не членки на ЕС (Албания, Македония...)
На останалите въпроси си отговорих от линка на г-н Митанкин
успех
Коментар
-
Разплащането на продукция за износ на Елхим-Искра АД е в евро. В това можете да се убедите и от представените от нас тримесечни отчети - там няма отрицателни разлики от промяна на валутни курсове.
... и износа на Елхим не е само за страни от ОНД, но и за държави от ЕС, както и за европейски държави не членки на ЕС (Албания, Македония...)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_BullОтскоро съм акционер тук и бих искал да попитам г-н Н.Митанкин:
1.Разплащането на продукцията за износ от ЕЛХИМ в долари ли е или евро
(понеже някъде бях чел че голяма част от износа е за страните от ОНД)?
2.Ако е в долари мениждмънта на компанията стреми ли се да ограничи валутния риск и как?
3.Последващ спад на долара предполага ли по малко приходи за ЕЛХИМ ?
4.Смятате ли да създадете цех за преработка на стари акумулатори с цел
осигуряване на по евтино олово за производството на акумулатори?
Коментар
-
Първоначално изпратено от StormПървоначално изпратено от Novaka_BullОтскоро съм акционер тук и бих искал да попитам г-н Н.Митанкин:
1.Разплащането на продукцията за износ от ЕЛХИМ в долари ли е или евро
(понеже някъде бях чел че голяма част от износа е за страните от ОНД)?
2.Ако е в долари мениждмънта на компанията стреми ли се да ограничи валутния риск и как?
3.Последващ спад на долара предполага ли по малко приходи за ЕЛХИМ ?
4.Смятате ли да създадете цех за преработка на стари акумулатори с цел
осигуряване на по евтино олово за производството на акумулатори?
За въпроси - http://www.elhim-iskra.com/new/
обръщам се към него щот е пич
Коментар
Коментар