IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Елхим искра (ELHM / ELHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Печалбата е съпоставима с прогнозите . Задълженията намаляват и продажбите се увеличават. Не препоръчвам купуване или продаване, но ако има нещо смущаващо в отчета може да се сподели

Коментар

• Първоначално изпратено от e$trade
      Първоначално изпратено от Императорът
      Естрадов - нали броят на акциите на хората се увеличават в същото съотношение, в което намалява и дивидентът, ако сумата е една и съща всяка година - има такива компании !!! А и дивидентът ли е най-важното - аз предпочитам парите да се инвестират и бизнесът на компаниите да се развива... стига си ръсил глупости, а?
      В какво да се инвестира печалбата - не виждаш ли че в БГ няма ноу хау, няма човшки капитал да уползотворява инвестициите....в какво да инвестира Искрата - какво разбират от биснеса с акумулатори??? в какво да инвестират....

ех, ех, ама ще си ви ебат и това е то....това заслужавате....като се балъци да си давате парите на банда бандити...
      Хихихих- това бе най-смешното и неграмотното изказване, което съм чел туканка от много време...
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Убийци са Елхима, страхотен отчет! Наистина радва окото, особено пък на тези цени!

Коментар

• Аз, купувам от естрадата че го била погнала НАП да плаща данъци дето била крила
          А естрадата е разработка на военните

Коментар

• Кой тайничко пълни тука и качва цената да си признава незабавно :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
              Естрадов - нали броят на акциите на хората се увеличават в същото съотношение, в което намалява и дивидентът, ако сумата е една и съща всяка година - има такива компании !!! А и дивидентът ли е най-важното - аз предпочитам парите да се инвестират и бизнесът на компаниите да се развива... стига си ръсил глупости, а?
              В какво да се инвестира печалбата - не виждаш ли че в БГ няма ноу хау, няма човшки капитал да уползотворява инвестициите....в какво да инвестира Искрата - какво разбират от биснеса с акумулатори??? в какво да инвестират....

ех, ех, ама ще си ви ебат и това е то....това заслужавате....като се балъци да си давате парите на банда бандити...

Коментар

• Естрадов - нали броят на акциите на хората се увеличават в същото съотношение, в което намалява и дивидентът, ако сумата е една и съща всяка година - има такива компании !!! А и дивидентът ли е най-важното - аз предпочитам парите да се инвестират и бизнесът на компаниите да се развива... стига си ръсил глупости, а?
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от e$trade
                  Понеже има много балък на БФБ, затова мажоритарите си правят пишки с вас - първо разводняване на капитала със сплитове, после стотинки дивиденти......имножете по 10 пъти дивидента и ще намерите истинската цена на една акция....не е препоръка
                  ти определено си сърдите на всички бг-акции?! :-)

опитвам се да намеря едно твое положително мнение, ама май не съм добър в търсенето като споменЪ и не мога!Отчаян съм! :-)

днес или видях оферта на едно дружество - над N-пъти под печалбата на акция...

миналата година преобладаваха мнения на колеги , че в щатите голямото P/Е било не знам си кво... ?!

нямам тук и не е препоръка за търговия
                  относно дивидента от акции у нас -предпочитам дори никакъв - стига даденото дружество
                  да се развива, и да не му се налага да тегли примерно 1-2 месеца след ОСА заеми с 15-25% лихви и
                  чудовищни обезпечения :-)
                  успехи :-)

Коментар

• Да BREF - 0.45 ст + 0.13 (КАО) + 0.024 =60 стинки ...липсват ми още 40 стинки дивидент отнекъде Но чакам CENHL и те да пораздадат

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO
                      Абе чакай си ги ти 22 е стотинки в сънищата само Но просо имам в къщи за гладните кокошки
                      Отук две отам лев пак ще се събере нещо

Коментар

• Абе чакай си ги ти 22 е стотинки в сънищата само Но просо имам в къщи за гладните кокошки

Коментар

• Понеже има много балък на БФБ, затова мажоритарите си правят пишки с вас - първо разводняване на капитала със сплитове, после стотинки дивиденти......имножете по 10 пъти дивидента и ще намерите истинската цена на една акция....не е препоръка

Коментар

• Абе май си объркал темата ...ама айде мерси ти инфото .....брех ше земем по 2.28 на акция ...ще им за една стабилна кръчма

Коментар

• Поздрави за инвестицията!!!!

Но защо сте изненадани от дивидента?!

По позициите на Стара планина е съвсем обичайно да се гласува дивидент! Дори традиционно информацията за него не е включена в Поканата за ОС!

И в тази връзка, МЦХ и самия холдинг най-вероятно също ще гласуват дивидент!!!

Не е препоръка за инвестиционно решение!
                              Не притежавам акции на Стара плабнина холдинг и дъщерните му компании!

Коментар

• Първоначално изпратено от Пухче
                                Първоначално изпратено от Вълчо-34
                                Ей, един път и дедо да удари кьоравото :-) :-) :-)
                                направо си е кьораво
                                Малко, но от сърце! :-) :-(
                                И това ще мине ...

Коментар

Working...
                                X