Печалбата е съпоставима с прогнозите . Задълженията намаляват и продажбите се увеличават. Не препоръчвам купуване или продаване, но ако има нещо смущаващо в отчета може да се сподели
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Елхим искра (ELHM / ELHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от e$tradeПървоначално изпратено от ИмператорътЕстрадов - нали броят на акциите на хората се увеличават в същото съотношение, в което намалява и дивидентът, ако сумата е една и съща всяка година - има такива компании !!! А и дивидентът ли е най-важното - аз предпочитам парите да се инвестират и бизнесът на компаниите да се развива... стига си ръсил глупости, а?
ех, ех, ама ще си ви ебат и това е то....това заслужавате....като се балъци да си давате парите на банда бандити...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътЕстрадов - нали броят на акциите на хората се увеличават в същото съотношение, в което намалява и дивидентът, ако сумата е една и съща всяка година - има такива компании !!! А и дивидентът ли е най-важното - аз предпочитам парите да се инвестират и бизнесът на компаниите да се развива... стига си ръсил глупости, а?
ех, ех, ама ще си ви ебат и това е то....това заслужавате....като се балъци да си давате парите на банда бандити...
Коментар
-
Естрадов - нали броят на акциите на хората се увеличават в същото съотношение, в което намалява и дивидентът, ако сумата е една и съща всяка година - има такива компании !!! А и дивидентът ли е най-важното - аз предпочитам парите да се инвестират и бизнесът на компаниите да се развива... стига си ръсил глупости, а?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от e$tradeПонеже има много балък на БФБ, затова мажоритарите си правят пишки с вас - първо разводняване на капитала със сплитове, после стотинки дивиденти......имножете по 10 пъти дивидента и ще намерите истинската цена на една акция....не е препоръка
опитвам се да намеря едно твое положително мнение, ама май не съм добър в търсенето като споменЪ и не мога!Отчаян съм! :-)
днес или видях оферта на едно дружество - над N-пъти под печалбата на акция...
миналата година преобладаваха мнения на колеги , че в щатите голямото P/Е било не знам си кво... ?!
нямам тук и не е препоръка за търговия
относно дивидента от акции у нас -предпочитам дори никакъв - стига даденото дружество
да се развива, и да не му се налага да тегли примерно 1-2 месеца след ОСА заеми с 15-25% лихви и
чудовищни обезпечения :-)
успехи :-)
Коментар
-
Поздрави за инвестицията!!!!
Но защо сте изненадани от дивидента?!
По позициите на Стара планина е съвсем обичайно да се гласува дивидент! Дори традиционно информацията за него не е включена в Поканата за ОС!
И в тази връзка, МЦХ и самия холдинг най-вероятно също ще гласуват дивидент!!!
Не е препоръка за инвестиционно решение!
Не притежавам акции на Стара плабнина холдинг и дъщерните му компании!
Коментар
Коментар