If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много лоша компания- Нито дивиденти дава, нито има ръст на приходите и пеалбите. Няма добро управление и износ. Друго са ракетите на Банев, Бедо, ТИМ и Краси Космонавта
A ти пък точно Банев да даващ за пример ! Ти знаеш ли на колко човека виси с кинти тоз ! Само дет на жена си не виси
Ти поне от едно производство разбираш ли??? Но не само да си чувал, че някъде по света имало нещо такова, а да си го работил, да знаеш кое е перспективно в дадения отрасъл, каква е организацията във фирмата, дали е ефективна и др???
То аз и "хидравлически елементи" не знам какво е, ама това не ми попречи навремето да напазарувам съответните акции на 0.339 кинта средна цена .
Или според теб е нужно да умея да правя акумулатори, за да си купя акции на Елхимът и Монбатът? Или да съм дялкал хапчета, за да напазарувам Софарма?
Инвеститорът трябва да разбира не от някое производство, а от други работи.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Много лоша компания- Нито дивиденти дава, нито има ръст на приходите и пеалбите. Няма добро управление и износ. Друго са ракетите на Банев, Бедо, ТИМ и Краси Космонавта
Взел съм - това е компания со сериозно производство (неизбежен консуматив) и сериозен мажоритар.
Препоръчвам всеки са има в портфейлът си комбинацията Елхим-Монбат.
Ти поне от едно производство разбираш ли??? Но не само да си чувал, че някъде по света имало нещо такова, а да си го работил, да знаеш кое е перспективно в дадения отрасъл, каква е организацията във фирмата, дали е ефективна и др???
Естрадов - нали броят на акциите на хората се увеличават в същото съотношение, в което намалява и дивидентът, ако сумата е една и съща всяка година - има такива компании !!! А и дивидентът ли е най-важното - аз предпочитам парите да се инвестират и бизнесът на компаниите да се развива... стига си ръсил глупости, а?
и тука ли си взел по някоя акция., хаха
В следващите 5 поста да очакваме ли, да ни кажеш, колко могъщо се развива огромната компания, ха ха ха
Ами голям спред бе кобосче, кво се нервиш.
Продавачите се оттеглят, а купувачите още се ослушват. Като искаш голям оборот, купувай яко, после ги разпродай и се кефи на оборота
Aбе тука голям смях ...с 22 лева оборот 7,5 % увеличение ...ебати и оборота ....всеки мангал които си купи 5 акции и айдеееее акцията литнала .....е това ако е борса ...аз съм космонафт !
Коментар