Първоначално изпратено от Bond009
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Елхим искра (ELHM / ELHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от никой. Разгледай мнениеТи поне от едно производство разбираш ли??? Но не само да си чувал, че някъде по света имало нещо такова, а да си го работил, да знаеш кое е перспективно в дадения отрасъл, каква е организацията във фирмата, дали е ефективна и др???
Или според теб е нужно да умея да правя акумулатори, за да си купя акции на Елхимът и Монбатът? Или да съм дялкал хапчета, за да напазарувам Софарма?
Инвеститорът трябва да разбира не от някое производство, а от други работи.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеНа едната кола Монбат!!!На другата Елхим-Искра!!!Пета година!!!Искрата още държи!!!Хм.!!!http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеНа едната кола Монбат!!!На другата Елхим-Искра!!!Пета година!!!Искрата още държи!!!Хм.!!!Last edited by Zaki; 15.08.2010, 21:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеВзел съм - това е компания со сериозно производство (неизбежен консуматив) и сериозен мажоритар.
Препоръчвам всеки са има в портфейлът си комбинацията Елхим-Монбат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rozova pantera Разгледай мнениеи тука ли си взел по някоя акция., хаха
В следващите 5 поста да очакваме ли, да ни кажеш, колко могъщо се развива огромната компания, ха ха ха
Препоръчвам всеки са има в портфейлът си комбинацията Елхим-Монбат.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеKaто и гледам огромната пазарна капитализация и ме напушва на смях
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЕстрадов - нали броят на акциите на хората се увеличават в същото съотношение, в което намалява и дивидентът, ако сумата е една и съща всяка година - има такива компании !!! А и дивидентът ли е най-важното - аз предпочитам парите да се инвестират и бизнесът на компаниите да се развива... стига си ръсил глупости, а?
В следващите 5 поста да очакваме ли, да ни кажеш, колко могъщо се развива огромната компания, ха ха ха
Коментар
Коментар