IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Елхим искра (ELHM / ELHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнение
    Много лоша компания- Нито дивиденти дава, нито има ръст на приходите и пеалбите. Няма добро управление и износ. Друго са ракетите на Банев, Бедо, ТИМ и Краси Космонавта
    A ти пък точно Банев да даващ за пример ! Ти знаеш ли на колко човека виси с кинти тоз ! Само дет на жена си не виси

Коментар

• ISKRA - АКУМУЛАТОРИТЕ ОТ ОЛОВО!

Коментар

• Първоначално изпратено от никой. Разгледай мнение
        Ти поне от едно производство разбираш ли??? Но не само да си чувал, че някъде по света имало нещо такова, а да си го работил, да знаеш кое е перспективно в дадения отрасъл, каква е организацията във фирмата, дали е ефективна и др???
        То аз и "хидравлически елементи" не знам какво е, ама това не ми попречи навремето да напазарувам съответните акции на 0.339 кинта средна цена .

Или според теб е нужно да умея да правя акумулатори, за да си купя акции на Елхимът и Монбатът? Или да съм дялкал хапчета, за да напазарувам Софарма?

Инвеститорът трябва да разбира не от някое производство, а от други работи.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
          На едната кола Монбат!!!На другата Елхим-Искра!!!Пета година!!!Искрата още държи!!!Хм.!!!
          И при пътно-строителните машини предпочитат Искрата.
          http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Много лоша компания- Нито дивиденти дава, нито има ръст на приходите и пеалбите. Няма добро управление и износ. Друго са ракетите на Банев, Бедо, ТИМ и Краси Космонавта

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
              На едната кола Монбат!!!На другата Елхим-Искра!!!Пета година!!!Искрата още държи!!!Хм.!!!
              Може би от серията "рибарски" вицове !?
              Last edited by Zaki; 15.08.2010, 21:15.

Коментар

• На едната кола Монбат!!!На другата Елхим-Искра!!!Пета година!!!Искрата още държи!!!Хм.!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  Взел съм - това е компания со сериозно производство (неизбежен консуматив) и сериозен мажоритар.

Препоръчвам всеки са има в портфейлът си комбинацията Елхим-Монбат.
                  Ти поне от едно производство разбираш ли??? Но не само да си чувал, че някъде по света имало нещо такова, а да си го работил, да знаеш кое е перспективно в дадения отрасъл, каква е организацията във фирмата, дали е ефективна и др???

Коментар

• Първоначално изпратено от rozova pantera Разгледай мнение
                    и тука ли си взел по някоя акция., хаха
                    В следващите 5 поста да очакваме ли, да ни кажеш, колко могъщо се развива огромната компания, ха ха ха
                    Взел съм - това е компания со сериозно производство (неизбежен консуматив) и сериозен мажоритар.

Препоръчвам всеки са има в портфейлът си комбинацията Елхим-Монбат.
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
                      Kaто и гледам огромната пазарна капитализация и ме напушва на смях
                      Именно и ние акционерите сме така, смешна си е тази капитализация. Сегашната капитализация х2 по реалистично би изглеждала

Коментар

• Kaто и гледам огромната пазарна капитализация и ме напушва на смях

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          Естрадов - нали броят на акциите на хората се увеличават в същото съотношение, в което намалява и дивидентът, ако сумата е една и съща всяка година - има такива компании !!! А и дивидентът ли е най-важното - аз предпочитам парите да се инвестират и бизнесът на компаниите да се развива... стига си ръсил глупости, а?
                          и тука ли си взел по някоя акция., хаха
                          В следващите 5 поста да очакваме ли, да ни кажеш, колко могъщо се развива огромната компания, ха ха ха

Коментар

• Тук добрите резултати са неминуеми- мажоритаря е сериозен

Коментар

• Ами голям спред бе кобосче, кво се нервиш.
                              Продавачите се оттеглят, а купувачите още се ослушват. Като искаш голям оборот, купувай яко, после ги разпродай и се кефи на оборота

Коментар

• Aбе тука голям смях ...с 22 лева оборот 7,5 % увеличение ...ебати и оборота ....всеки мангал които си купи 5 акции и айдеееее акцията литнала .....е това ако е борса ...аз съм космонафт !

Коментар

Working...
                                X