IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Елхим искра (ELHM / ELHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да не го чакаш да падне. Нещо купувачите не мислят като тебе

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
      като мине двудневната еуфория около индекса и ти ще лепиш плочки.
      Плочки ще лепи ама от стотачки на пачки

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        ELHIM кърти мивки, лепи плочки
        като мине двудневната еуфория около индекса и ти ще лепиш плочки.
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• ELHIM кърти мивки, лепи плочки

Коментар

• Много е добра акцията- мажоритаря е много сериозен и редовен дивидент има

Коментар

Да не е някой фонд
              Аз и няколко фонда

Коментар

• Да не е някой фонд

Коментар

• Интересно кой се усети в последно време, че Елхима е без пари

Коментар

• E ако всички получили тук дивидент направят като тебе ..цена няма имат ....тогава софиксо нема да е под 400 А и от другите тикерчета дивидентчето не е малко ....и то познай къде ще се сипне

Коментар

• Дивидент

Благодарим за дивидента.
                      Колкото - толкова. Ще го инвестирам пак на БФБ

Коментар

• Ми като гледам колко депозитчета са сенасъбрали в банките ....за какво ли се събират там ....? Ако не за едно голямо изсипване ...било то директно ..било то чрез колективните схеми

Коментар

• Това UUUP 4000 ,както неведъж съм писал е шега към Ъпарите. Но понеже наистина всичко се променя нищо чудно след жреме индекса да достигне и тази стойност

Коментар

• Кое наричаш балон, поскъпването на акциите ли. Ами много ме размя. Ти защо си на борсата да купуваш по -евтино и продаваш по -скъпо,или да се чудиш че показателире и цените се променят- откри топлата вода

Коментар

Аз купих на 2 и можех да продам на 3, но ще има и повече. А ти надувай Балона и чакай нещо да не се променя
                              Балона го надувате балонерите. Понякога с изрази като "Ъп 4000" (щом се налапате с акции) А ви се иска да шиткате после, като при унипак от 2 на 3. Ами как ще стане 4000 с толкова психясали "инвеститори" !?
                              Last edited by mechka uteshitelka; 23.08.2010, 12:33.
                              Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Аз купих на 2 и можех да продам на 3, но ще има и повече. А ти надувай Балона и чакай нещо да не се променя

Коментар

Working...
                                X