IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Елхим искра (ELHM / ELHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Така е Бонд и аз съм като теб Тук вече опира до това къде - колко, асет алокейшъна

Коментар

• Вместо да ги сравнявам постоянно си купих и от трите дядо Попе

Коментар

• За мениджмънта грам спор не може да има, открита политика, изнасяне на информация, редовни дивиденти и вече чисто пазарните неща като рентабилно производство, добри пазари навън, изкл ниска задлъжнялост ...
        Иначе за Хес донякъде ще се съглася с това което казваш (макар че цената изглежда висока в сегашния момент, но не мисля че ще е така след година), но за М+С твърдо не съм съгласен. Справедливата цена на мен доста по-нагоре ми се вързва. Нека видим Q4 и после и Q1 и пазарът ще отреагира според мен.

Коментар

• Че той мажоритаринът проявил - Елхимът беше бая закъсал но он го изправи на крака.

Ценя тая фабрика именно заради мажоритар в голяма степен - защото е важно една компания да си има гръб.

За мен елхимовиците са задължителен комплект с монбатовиците, защото основен принцип в бизнесът е - Ако не можеш без конкуренця, конкурирай се сам.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Освен потенциала за растеж за мен голямото приимущество е солидния и коректен мажоритар. Това вече се прояви при HES и MCH, така че е въпрос на време да се пренесе и тук

Коментар

• Откога не съм я виждал тази тема. Ами ще му обърне внимания пазарът. Определно си струва на тази цена. И не е единственото дружеството от групата дето има супер потенциал

Поздрави на съакционерите!

Коментар

• Те не го купуват, а то си работи и изнася. След всяко тримесечие, като видят все по- добрите резултати се сещат и купуват, но и с другите компании е така

Коментар

• Първоначално изпратено от money-maker Разгледай мнение
                  Това д-во много убаво бе,пък и фондовоте май си го любят,у бря.
                  То хубаво но нещо не го купуват мнго активно

Коментар

• Това д-во много убаво бе,пък и фондовоте май си го любят,у бря.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
                      Днес по позицията са минали 1200 акции. Ти за 200-300 лв. ли играеш бе?
                      На ден по 300 лева зле ли са бе ! ти си чакай твоите хиляди за 5 години напред ДЪЛГОСРОЧНО Тука сме къси ..кво да се прави ...но виж при некой други сме дълги ....КАО като жокерче

Коментар

• Продавай пак- Те тарикатите вода носят на балъците

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
                          Ми то днеска вече ми "лепнахте" като си понакупихте от мене Сполай Ви ЧИСТИТУ
                          Днес по позицията са минали 1200 акции. Ти за 200-300 лв. ли играеш бе?

Коментар

• Ми то днеска вече ми "лепнахте" като си понакупихте от мене Сполай Ви ЧИСТИТУ

Коментар

• Ех Киро, Киро... Ще падне и още как но след това ще апне пак ! Така че: -Купувай / продавай

Коментар

• Да не искаш да те прецакаме и да ти лепнем една пачка на челото

Коментар

Working...
                                X