Така е Бонд и аз съм като теб Тук вече опира до това къде - колко, асет алокейшъна
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Елхим искра (ELHM / ELHIM)
Collapse
X
-
За мениджмънта грам спор не може да има, открита политика, изнасяне на информация, редовни дивиденти и вече чисто пазарните неща като рентабилно производство, добри пазари навън, изкл ниска задлъжнялост ...
Иначе за Хес донякъде ще се съглася с това което казваш (макар че цената изглежда висока в сегашния момент, но не мисля че ще е така след година), но за М+С твърдо не съм съгласен. Справедливата цена на мен доста по-нагоре ми се вързва. Нека видим Q4 и после и Q1 и пазарът ще отреагира според мен.
Коментар
-
Че той мажоритаринът проявил - Елхимът беше бая закъсал но он го изправи на крака.
Ценя тая фабрика именно заради мажоритар в голяма степен - защото е важно една компания да си има гръб.
За мен елхимовиците са задължителен комплект с монбатовиците, защото основен принцип в бизнесът е - Ако не можеш без конкуренця, конкурирай се сам.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от money-maker Разгледай мнениеТова д-во много убаво бе,пък и фондовоте май си го любят,у бря.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнениеДнес по позицията са минали 1200 акции. Ти за 200-300 лв. ли играеш бе?
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеМи то днеска вече ми "лепнахте" като си понакупихте от мене Сполай Ви ЧИСТИТУ
Коментар
Коментар