IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ivo111
    Първоначално изпратено от e$trade
    Аз пък си мисля, че точно тук трябва да се съмнявате във всичко, след като само преди 2 години ви чертаеха такова светло бъдеще и всички вие вярвахте и си давахте парите и на 30 лв. за акция
    Какво става с прогнозата ти за един лев? Докога ще чакаме, хайде , че взехме да се съмняваме!
    спокойно имай търпение 1-2 години

Коментар

• Първоначално изпратено от e$trade
      Аз пък си мисля, че точно тук трябва да се съмнявате във всичко, след като само преди 2 години ви чертаеха такова светло бъдеще и всички вие вярвахте и си давахте парите и на 30 лв. за акция
      Какво става с прогнозата ти за един лев? Докога ще чакаме, хайде , че взехме да се съмняваме!

Коментар

съмняваме се във всичко, а най-вече в добрите ти намерения.......не са те движещата ти сила май.....

Коментар

• Аз пък си мисля, че точно тук трябва да се съмнявате във всичко, след като само преди 2 години ви чертаеха такова светло бъдеще и всички вие вярвахте и си давахте парите и на 30 лв. за акция

Коментар

• Първоначално изпратено от hah
            Пашов, повтори наблюдението още два пъти, като обърнеш внимание на всяка една дума от него. Може да се окаже, че някъде в първото изречение има съществена грешка.
            Това е официална информация от сайта на Монбат.

- около 85% експорт
            - работят на първичния пазар тоест нови коли
            - двата им най-големи експортни пазара са Германия и Италия съответно

Мисля, че нямаме основания да се съмняваме в тази информация

Коментар

• някой как се ебава

Коментар

• Разочарованите инвеститори и разорените репари продаваха най вече до края та март 2009, като в цените от февруари беше калкулиран и страхът от фалит на една две борсови компании. Тъй като това не се случи пазарът върна на горе към нивата на цени на бизнеси с трудности и затова настоящото движение на цените трудно ще се развие много нагоре , но все пак не изключвам потенциал от 30 - 100 % по някои акции. От там на сетне нещата не зависят от нас в България, а от това дали печатните машини зад Океана от горчиви сълзи ще успеят да запълнят дупката от несъществуващите виртуални пари във финансовия сектор там. Ако успеят ще има повторение на партито с балони от последните години само че в други сектори - енергетика, образование, медицина или някой друг временен хит.
                Ако не успеят обаче страховете ще се завърнат, обществените настроения ще се самосбъднат чрез капитулация на подкрепата за бизнеси и ще последват фалити там и тук.
                Цените на акциите са продукт на финансова алхимия от част оценка на паричните потоци и активи от една страна и част психология на овчата вълна от алчност или страх. Глобализацията и електронните пари направиха втората компонента все по голяма...
                Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Хубавото на капиталовите пазари е че се търгуват бъдещи очаквания т. ст. аз очаквам подобряване на средата в която оперира компанията, сантимента и фундаментта поемам риск и купувам.

Жалко за нивото на форума, което падна драстично от както разни фалирали форексчии, кибици и хора без работа, всякакви анонимници се вживяват в ролята на финансови гений.

П.П
                  Притежавам няколко хиляди монбатки /средна цена около 4лв./.

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear
                    Репата обичайно имат срок 14 дни, 1 месец и кратно на месец, до година, но не срока е важен при репата толкова колкото текущата борсова цена. Тя определя дали имат изискване за довнасяне на още гаранции и от там при недостиг на активи се стига до разпродажби. Репата значително намаляха, а и тези които издържаха на нивата от 3.40 -3.50 / при тези цени най вероятно са били обеспечени за загуба на банката чак при пазарна цена около 2 лв / в момeнта имат значителен гаранционен запас и надали те ще са основният фактор за евенуален спад в цените. Спадът ще е най вече от страх за загуби на печалбите от покупките от тази година...
                    Аз очаквам тук акционерите и продавачите от тях да са разочаровани от представянето на компанията и от сериозното разминаване между очакванията с които беше натоварена тази компания от алните и глупави направо инвестироти тук...

Коментар

• Репата обичайно имат срок 14 дни, 1 месец и кратно на месец, до година, но не срока е важен при репата толкова колкото текущата борсова цена. Тя определя дали имат изискване за довнасяне на още гаранции и от там при недостиг на активи се стига до разпродажби. Репата значително намаляха, а и тези които издържаха на нивата от 3.40 -3.50 / при тези цени най вероятно са били обеспечени за загуба на банката чак при пазарна цена около 2 лв / в момeнта имат значителен гаранционен запас и надали те ще са основният фактор за евенуален спад в цените. Спадът ще е най вече от страх за загуби на печалбите от покупките от тази година...
                      Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

Първоначално изпратено от Optic
                        Първоначално изпратено от ivo111
                        Аз пък очаквам най-лошото тримесечие да е отминало и да започне плавно възстановяване на продажбите, съответно и ръст на цената на акциите.
                        Това е най-правдоподобният сценарий към настоящия момент.
                        не, колега, тоя сценариий по скоро звучи като най-желаният сценарии от всичко които са се натресли на тооя ШИТ, особено тези на които все още им тежат репата на шията....
                        Репата за какъв срок бяха, че да не се окаже, че след 3 месеца пак сме се ударили в поредното дъно ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ocтап Бендер
                          Аз моите акции ги взех на 4.08 и съм доволен от развитието на позицията.
                          Добре дошъл!
                          "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от Pastir
                            Първоначално изпратено от Ocтап Бендер
                            Къде се изгуби.

П.С. Аз зимах на 4.48 Април месец
                            Изборите наближават със страшна сила и имам доста ангажименти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ocтап Бендер
                              Къде се изгуби.

П.С. Аз зимах на 4.48 Април месец

Коментар

• Аз моите акции ги взех на 4.08 и съм доволен от развитието на позицията.

Коментар

Working...
                                X