Първоначално изпратено от ivo111
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от e$tradeа сравнение с прогнизите преди 2 години??
а дали няма да има нова ревизия на т.н. прогнози на мениджмънта??? а??? след като виждаме ревизия на очакванията, които бяха преди 2 години....поне аз помня едни бомбастични очаквания за 2009, 2010 в сайта на дружеството - 2007 беше годината когато ги гледах - поправете ме ако греша....
чудех се и се маех, абе тия майтапят ли се с тези очаквания...беше ми ясно, че не са реалистични...
Може ли да се изпълни прогнозата направена през 2007г. когато икономиката беше в цикъл на подем и сега когато сме в рецесия а?
А като ти беше "ясно" , че обещанията им не са реалистични защо не ни го сподели по-рано а?
Коментар
-
а сравнение с прогнизите преди 2 години??
а дали няма да има нова ревизия на т.н. прогнози на мениджмънта??? а??? след като виждаме ревизия на очакванията, които бяха преди 2 години....поне аз помня едни бомбастични очаквания за 2009, 2010 в сайта на дружеството - 2007 беше годината когато ги гледах - поправете ме ако греша....
чудех се и се маех, абе тия майтапят ли се с тези очаквания...беше ми ясно, че не са реалистични...
Коментар
-
Първоначално изпратено от e$tradeПървоначално изпратено от metalaПървоначално изпратено от e$trade...... ще гледам 1 лв. тук :lol: не препоръкаПървоначално изпратено от e$trade....тук цена над 0.50 лв. за акция не отговаря на действителността, на НОВИТЕ РЕАЛНОСТИ....не е препоръка
а на какво някой може да оптимист тук - не ми ясно, ама въобще...
Хората са дали прогноза. При изпълнение на която през второто тримесечие на т.г. сравнение с миналата, ще имаме намеление на печалбата само с -26 % и свиване на продажбите с 43%.
Сравнено с първото кошмарно тримесечие на настоящата година и подобряване на маржовете с които оперира компанията това направо си е повод за оптимизъм!
Коментар
-
Първоначално изпратено от e$tradeПървоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от e$tradeПървоначално изпратено от wannarockестрада ДФ почнаха ли да фалират? чобанчето ги подгони нещо гледамза другите неща стой и си чакай, ако си нямаш работа
Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от e$tradeПървоначално изпратено от wannarockестрада ДФ почнаха ли да фалират? чобанчето ги подгони нещо гледамза другите неща стой и си чакай, ако си нямаш работа
Коментар
-
Първоначално изпратено от e$tradeПървоначално изпратено от wannarockестрада ДФ почнаха ли да фалират? чобанчето ги подгони нещо гледамза другите неща стой и си чакай, ако си нямаш работа
Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarockестрада ДФ почнаха ли да фалират? чобанчето ги подгони нещо гледам
Коментар
-
Първоначално изпратено от metalaПървоначално изпратено от e$trade...... ще гледам 1 лв. тук :lol: не препоръкаПървоначално изпратено от e$trade....тук цена над 0.50 лв. за акция не отговаря на действителността, на НОВИТЕ РЕАЛНОСТИ....не е препоръка
а на какво някой може да оптимист тук - не ми ясно, ама въобще...
Коментар
-
Първоначално изпратено от e$trade...... ще гледам 1 лв. тук :lol: не препоръкаПървоначално изпратено от e$trade....тук цена над 0.50 лв. за акция не отговаря на действителността, на НОВИТЕ РЕАЛНОСТИ....не е препоръка
Коментар
-
Абе.....до 2 години 15-20 лв. - в кой свят живеете? ако е в тоя преди 2-3 години, когато цените, инфлацията и т.н положението бяха други - да може и да мечтаетете............
НО....към днешна дата, при тази дефлационна спирала, при тези промени във финансовия и икономическия свят - просто логиката и реалноста е съвсем друга....сами ще го изпитате на гърба си, както и всеки естествено.....тук цена над 0.50 лв. за акция не отговаря на действителността, на НОВИТЕ РЕАЛНОСТИ....не е препоръка
който има излишни пари, да си ги губи както иска
Коментар
Коментар