IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ivo111
    Първоначално изпратено от e$trade
    а сравнение с прогнизите преди 2 години??

а дали няма да има нова ревизия на т.н. прогнози на мениджмънта??? а??? след като виждаме ревизия на очакванията, които бяха преди 2 години....поне аз помня едни бомбастични очаквания за 2009, 2010 в сайта на дружеството - 2007 беше годината когато ги гледах - поправете ме ако греша....

чудех се и се маех, абе тия майтапят ли се с тези очаквания...беше ми ясно, че не са реалистични...
    Ти някога правил ли си прогноза, анализ , знаеш ли какви фактори , условия, величини, среда, се взимат под внимание а?

Може ли да се изпълни прогнозата направена през 2007г. когато икономиката беше в цикъл на подем и сега когато сме в рецесия а?

А като ти беше "ясно" , че обещанията им не са реалистични защо не ни го сподели по-рано а?
    ами ето, питам, защо правят прогнози на база това, че икономиката ще е е вечно в подем - такива са техните прогнози, както и бас държа, че сегашните им са, че финансовото положение ще се оправи още следващия месец едва ли не...абе, вие що за хора сте да им вярвате, те това не мога да си обясня.....

Коментар

• Първоначално изпратено от e$trade
      а сравнение с прогнизите преди 2 години??

а дали няма да има нова ревизия на т.н. прогнози на мениджмънта??? а??? след като виждаме ревизия на очакванията, които бяха преди 2 години....поне аз помня едни бомбастични очаквания за 2009, 2010 в сайта на дружеството - 2007 беше годината когато ги гледах - поправете ме ако греша....

чудех се и се маех, абе тия майтапят ли се с тези очаквания...беше ми ясно, че не са реалистични...
      Ти някога правил ли си прогноза, анализ , знаеш ли какви фактори , условия, величини, среда, се взимат под внимание а?

Може ли да се изпълни прогнозата направена през 2007г. когато икономиката беше в цикъл на подем и сега когато сме в рецесия а?

А като ти беше "ясно" , че обещанията им не са реалистични защо не ни го сподели по-рано а?

Коментар

• а сравнение с прогнизите преди 2 години??

Коментар

Първоначално изпратено от metala
          ...... ще гледам 1 лв. тук :lol: не препоръка
          ....тук цена над 0.50 лв. за акция не отговаря на действителността, на НОВИТЕ РЕАЛНОСТИ....не е препоръка
          горното е написано на 17.05. , а долното -вчера....как така намаля цената наполовина?май е каша в главата ти ? или има друга причина да се опитваш да плашиш хората....
          Никого не искам да плаша....ама явно всеки който чете тези -55% дето и аз ги чета от вчера и в същото време дърши акции от такъв ШИТ се е подплашил здравата....това 1 лв. го казах, понеже в БГ всичко е измама и е възможно ДФ до край на крепят някаква цена.....ама съм песимист за бъдещето им....и според мен и на 1 лв. няма да издържат в крайна сметка....това е според мен....

а на какво някой може да оптимист тук - не ми ясно, ама въобще...
          Ей тоя e$trade пак става смешен.

Хората са дали прогноза. При изпълнение на която през второто тримесечие на т.г. сравнение с миналата, ще имаме намеление на печалбата само с -26 % и свиване на продажбите с 43%.

Сравнено с първото кошмарно тримесечие на настоящата година и подобряване на маржовете с които оперира компанията това направо си е повод за оптимизъм!

Коментар

Първоначално изпратено от wannarock
            естрада ДФ почнаха ли да фалират? чобанчето ги подгони нещо гледам
            евала ако ги подгони....ама ДАНС къде е?? Прокуратурата?? Не гледате ли в Щатите как ....там СЕК прави криминални разследвания...не такива като тук....какво е това тук....да ти искат документи.....арести трябват...
            той подгони тези, които са под минимума 500к! за другите неща стой и си чакай, ако си нямаш работа
            Нека да дойде Яне :-)
            сандански ли
            Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
              евала ако ги подгони....ама ДАНС къде е?? Прокуратурата?? Не гледате ли в Щатите как ....там СЕК прави криминални разследвания...не такива като тук....какво е това тук....да ти искат документи.....арести трябват...
              той подгони тези, които са под минимума 500к! за другите неща стой и си чакай, ако си нямаш работа
              Нека да дойде Яне :-)

Коментар

Коментар

А за ДВИ на Монбат - ако вярвате на някой, на който му се плаща да лъска целуфана....мале, мале....
                  Имаш ли да споделиш нещо с нас или просто изоставаш с мненията за днес???
                  "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock

Коментар

• естрада ДФ почнаха ли да фалират? чобанчето ги подгони нещо гледам

Коментар

• А за ДВИ на Монбат - ако вярвате на някой, на който му се плаща да лъска целуфана....мале, мале....

Коментар

• Първоначално изпратено от metala
                          ....тук цена над 0.50 лв. за акция не отговаря на действителността, на НОВИТЕ РЕАЛНОСТИ....не е препоръка
                          горното е написано на 17.05. , а долното -вчера....как така намаля цената наполовина?май е каша в главата ти ? или има друга причина да се опитваш да плашиш хората....
                          Никого не искам да плаша....ама явно всеки който чете тези -55% дето и аз ги чета от вчера и в същото време дърши акции от такъв ШИТ се е подплашил здравата....това 1 лв. го казах, понеже в БГ всичко е измама и е възможно ДФ до край на крепят някаква цена.....ама съм песимист за бъдещето им....и според мен и на 1 лв. няма да издържат в крайна сметка....това е според мен....

а на какво някой може да оптимист тук - не ми ясно, ама въобще...

Коментар

Коментар

• Ако си видял в притурката на Дневник Даниелка няма да си позволиш да пишеш такива глупости ! Но ще те гепне тебе и тя и КаФе ....

Коментар

• Абе.....до 2 години 15-20 лв. - в кой свят живеете? ако е в тоя преди 2-3 години, когато цените, инфлацията и т.н положението бяха други - да може и да мечтаетете............

НО....към днешна дата, при тази дефлационна спирала, при тези промени във финансовия и икономическия свят - просто логиката и реалноста е съвсем друга....сами ще го изпитате на гърба си, както и всеки естествено.....тук цена над 0.50 лв. за акция не отговаря на действителността, на НОВИТЕ РЕАЛНОСТИ....не е препоръка

който има излишни пари, да си ги губи както иска

Коментар

Working...
                                X