If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
а някой може ли да каже дали след като имаш одобрена поръчка, може да не платиш акциите?
Да! Още на 17-ти към обяд ще разбереш колко акции си взел, докато превода на парите се осъществява във вторник , но дотогава трябва да си дал своя отговор
Малка извадка от интервюто - "Бъдещите акционери трябва да бъдат спокойни. Бизнесът на "Монбат" е много стабилен. Като цяло няма нови конкуренти и фирмите в тази индустрия намаляват. Ако нов играч иска да влезе на пазара пък, това би му коствало значителни вложения, разходи за маркетинг и покриване на екостандарти, а инвестицията може да не се върне и десет години. В Западна Европа производството на акумулаторни батерии намалява. В една Великобритания например, която е с 60 млн. души население, няма нито един завод за акумулатори. Във Франция има един-два производителя, което е нищо. В Италия към края на 80-те години е имало 49 фирми в този бранш, а сега едва ли има повече от пет"
Интересно защо в една Великобритания няма нито един завод за акумулатори г-н Бобоков, много интересно . Ако очаквате 25% ръст в приходите и 50% увеличение на печалбата значи очаквате сериозно подобрение на рентабилността на производството. Интересно как англичаните, италианците, французите не са се сетили за едно толкова рентабилно производство. А и каква ли е била причината в Италия от 49 фирми преди 26 години днес да има едва 5 ???
Голямо надлъгване пада!А и мажоритарите, а, колко са ларж! Не записали никакви акции от това увеличение! Колко съм трогнат, горките, нека ние ги купим на мин. цена 5.50, защо те да ги записват по 1.00 лева? Нека и ние спечелим! Нищо, че контрола ще си остане тотално техен, нищо, просто хуманизма няма граници! Запишете, колеги, запишете, даже и по 7-8 лева платете! И после чакайте, ако си нямате работа! Успех!!! Аз този път ще погледам!
Edva li ako kupi6 na 7leva 6te polu4i6 skoro 15-20 procenta
Абе ние говорим за средната цена, която не се знае колко ще е и върху нея сложи 25 % след месец, че и по-малко. Аз лично не ще участам на състезателните цени, защото има риск да не се кача, а ще пусна(вече съм пуснал де) пазарни поръчки....
Коментар