IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ...

Това как ще протече и какви ще са резултатите от ИПО-то на Монбат ще са много показателни за много неща. Съгласявам се напълно, че Елана се оля в типично неин стил да пиарства по толкова елементарен начин.

Коментар

• аз затова не освободих средства за Монбат - ще се влезе прекалено високо и скоро растеж нема

Коментар

• Първоначално изпратено от Elmagico
        Първоначално изпратено от малката сестра
        и аз не знам къде да ги похарчиш
        твоя си работа
        A ti kyde kar4i6 tvoite
        Малката не казва, защото голямата сестра довечера ще й разкаже играта (не й позволява да говори)... Така е, когато си нямате голяма сестра...

Коментар

• Все повече си мисля, че играта е непочтена. Ако си спомняте, при БАКБ book-building-а се предшестваше от pricing - от банката коректно си казаха, че акцията струва от .... до ..., и заявки се подават в този диапазон. При pricing-а бяха използвани дори независими оценителски компании, с техните доклади, comfort letters и т.н.
          При Монбат - статии, интервюта, цитиране на очаквани цени ... Дори Елана /заради това трябва да стане клиент на КФН моментално/ си позволи да обяви, че се очакват заявки между 6 и нещо и 8 лева !!! Ако това не е манипулация на дребните инвеститори, здраве му кажи.
          Изобщо, видели Монбат и Елана че подковават вола, и .... Дано по-малко наивници го отнесат.

Коментар

• Първоначално изпратено от малката сестра
            и аз не знам къде да ги похарчиш
            твоя си работа
            A ti kyde kar4i6 tvoite

Коментар

• и аз не знам къде да ги похарчиш
              твоя си работа

Коментар

• Първоначално изпратено от малката сестра
                никога не е късно да с ипохарчиш парите на вятъра
                Dai mi syvet kyde da gi pohar4a i da ne sa na vqtyra . Samo ne mi kazvai 4e ti si naj-dobrata investiciq

Коментар

• никога не е късно да с ипохарчиш парите на вятъра

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan4o Iotata
                    абе ще ви кажа че е лудница днеска има страшно много заявки така че правете му сметката
                    Na kakvi ceni sa zaqvkite priqtel ))))))

Коментар

• абе ще ви кажа че е лудница днеска има страшно много заявки така че правете му сметката

Коментар

• Naistina reklamata e natrapva6ta. Prosto ne moje da kazva6 na pazara kakva cena da ti dade. Ne sym siguren no tova obqwqwane na ceni ot strana na Bobokow w4era v v. "Dnevnik" maj si e naru[enie na zakonite i nqkoj trqbva da mu potyrsi smetka. Vse pak az sym pristrasten za6toto dadoh limitirana pory4ka no na dosta niska cena

Коментар

• Първоначално изпратено от justpassingby
                          Abe pazarnite poruchki na 100% li se izpulnjavat ili chastichno??
                          Ако има свръхтърсене - частично. Търпение до утре!

Коментар

• Abe pazarnite poruchki na 100% li se izpulnjavat ili chastichno??

Коментар

• А по моята логика, ние доста дълго ще бъдем представителите на "третия свят" в ЕС. Това е неизбежно.

Но това е друга тема, да не разводнявам дискусията (както биха се изразили други, по-добри участници в тоя Форум).

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradera
                                Po tazi logika Sarbiq sashtno ne stava, zashtoto shte stane chlen na EU rano ili kasno.
                                Няма да е скоро!!!!!!
                                Това си е мое лично мнение не се заяждам с никой. Просто се мъча да разсъждавам, колкото и да е труд

Коментар

Working...
                                X