И така, участвайте в увеличението, подавайте си заяваките, ние предварително знаем цената! Поне при Химимпорт пазара я определи!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от BigBearТази оферта ако е вярно ще доведе до пълно опорочаване на този модел на първично предлагане. Тъй като не трябват пари последният "вътрешен" човек просто наглася собствените си бройки да излязат точно според коефициента на презаписване който той ще формира....
Иначе съм съгласен че е нереална но и един порядък по надолу да е за 4М принципа е същия...
А КФН къде спи???
Коментар
-
Първоначално изпратено от ХосеПървоначално изпратено от kifслух непотвърден - има 1 оферта за 50 млн. акции
съжалявам че някой не записахте
пазарете дърветата елхим и енергия и други там балони пък ние ще се мъчим с тоя монбатне съм си го измислил аз та да се обиждам
Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
Тази оферта ако е вярно ще доведе до пълно опорочаване на този модел на първично предлагане. Тъй като не трябват пари последният "вътрешен" човек просто наглася собствените си бройки да излязат точно според коефициента на презаписване който той ще формира....
Иначе съм съгласен че е нереална но и един порядък по надолу да е за 4М принципа е същия...Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
Коментар