tnx za otgovora kork - poglednah v cobos, no iavno poruchkata beshe minala - na kakva cena gi vzeha - pod 27BGN??
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от La CostaТук има доста хора, които са си понакупили акции на Елхим и Енергия и сега се опитват да пренасочат хората от Монбат към горните две дружества, само че това е твърде плитко скроено. Ако бяха толкова изгодни акцииките на Елхим и Енергия, защото тези милиони, които сега се изсипаха за Монбат не се наляха за въпросните две дружества?
За това ще ви помоля да спрете с евтината манипулация, защото само показвате, че ви е гадно, че не сте уцелили точното дружество за покупка и че вашите акции все на тези цени ще си стоят, а акциите на Монбат явно имат голям потенциал за растеж.
Коментар
-
Тук има доста хора, които са си понакупили акции на Елхим и Енергия и сега се опитват да пренасочат хората от Монбат към горните две дружества, само че това е твърде плитко скроено. Ако бяха толкова изгодни акцииките на Елхим и Енергия, защото тези милиони, които сега се изсипаха за Монбат не се наляха за въпросните две дружества?
За това ще ви помоля да спрете с евтината манипулация, защото само показвате, че ви е гадно, че не сте уцелили точното дружество за покупка и че вашите акции все на тези цени ще си стоят, а акциите на Монбат явно имат голям потенциал за растеж.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ponchoот http://www.elana.net/holding/monbat.shtm
Очаквано разпределение на дивиденти (намерения на ръководството и сегашните акционери): 20% от печалбата за прогнозния период
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6tКакво толкова се изненадвате, елана избраха най-манипулативния начин за пласиране ипо-то. За бг условията при бук билдинга можеш да си правиш каквото си искаш. Ще ме извинявате ама някакво си посткомунистическо заводче за акумулатори е привлякло по-голям интерес от Химимпорт. Да не говорим, че тия сладури за екология нищо не споменават, а това ще им е такъв проблем, че не ми се мисли.
А на вторичното балонът ще продължи да се надува, но за кратко, вземайте си печалбата и бягайте.Tam za eko norma ne sa chuvali, ne che v BG e tolkoa striktno de
Ajde spoko, kojto ne e zapisal, sledvastia put, njama nujda ot zloba, ima za vsichki. Dnes po objad ste imame ofizialni rezultati ot Elana. Kojto purvi nauchi, neka da pishe!
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6tКакво толкова се изненадвате, елана избраха най-манипулативния начин за пласиране ипо-то. За бг условията при бук билдинга можеш да си правиш каквото си искаш. Ще ме извинявате ама някакво си посткомунистическо заводче за акумулатори е привлякло по-голям интерес от Химимпорт. Да не говорим, че тия сладури за екология нищо не споменават, а това ще им е такъв проблем, че не ми се мисли.
А на вторичното балонът ще продължи да се надува, но за кратко, вземайте си печалбата и бягайте.
Коментар
-
Какво толкова се изненадвате, елана избраха най-манипулативния начин за пласиране ипо-то. За бг условията при бук билдинга можеш да си правиш каквото си искаш. Ще ме извинявате ама някакво си посткомунистическо заводче за акумулатори е привлякло по-голям интерес от Химимпорт. Да не говорим, че тия сладури за екология нищо не споменават, а това ще им е такъв проблем, че не ми се мисли.
А на вторичното балонът ще продължи да се надува, но за кратко, вземайте си печалбата и бягайте.
Коментар
Коментар