IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• tnx za otgovora kork - poglednah v cobos, no iavno poruchkata beshe minala - na kakva cena gi vzeha - pod 27BGN??

Коментар

• Първоначално изпратено от La Costa
      Тук има доста хора, които са си понакупили акции на Елхим и Енергия и сега се опитват да пренасочат хората от Монбат към горните две дружества, само че това е твърде плитко скроено. Ако бяха толкова изгодни акцииките на Елхим и Енергия, защото тези милиони, които сега се изсипаха за Монбат не се наляха за въпросните две дружества?
      За това ще ви помоля да спрете с евтината манипулация, защото само показвате, че ви е гадно, че не сте уцелили точното дружество за покупка и че вашите акции все на тези цени ще си стоят, а акциите на Монбат явно имат голям потенциал за растеж.
      S potenciala ste si i ostanat. A za milionite - mi sobstvenicite vi pribraha parite, posle ste si kupqt obratno akciite na polovin cena i ste sa mnooogo dovolni. Kakto i Elana de, tova sa dosta komisionni.

Коментар

• капман изкупи около 5700 акции на ELHIM -ето затова не спи

Коментар

• La Costa cifrite govorqt drugo, stiga da mojesh da gi chuesh. Elhim i Energiq sa po-malki i imat mngo po golqm potencial. A Stara planina holding (sobstvenika na ELHIM ) e nai-dowereniq holding v Balgariq.

Коментар

• Първоначално изпратено от kork
            капман не спи
            kakvo pravi, izviniavai no sam ne uspiah da razbera, za tova pitam!

Коментар

• Тук има доста хора, които са си понакупили акции на Елхим и Енергия и сега се опитват да пренасочат хората от Монбат към горните две дружества, само че това е твърде плитко скроено. Ако бяха толкова изгодни акцииките на Елхим и Енергия, защото тези милиони, които сега се изсипаха за Монбат не се наляха за въпросните две дружества?
              За това ще ви помоля да спрете с евтината манипулация, защото само показвате, че ви е гадно, че не сте уцелили точното дружество за покупка и че вашите акции все на тези цени ще си стоят, а акциите на Монбат явно имат голям потенциал за растеж.

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho
                от http://www.elana.net/holding/monbat.shtm

Очаквано разпределение на дивиденти (намерения на ръководството и сегашните акционери): 20% от печалбата за прогнозния период
                Poncho, 20% ot 23 stotinki - da ti e 4estiti dividenta! A ako si povqrval, 4e za 5 godin pe4albata ot 3,4 mln. ste stane 34 mln. - evala, strashen si!

Коментар

• 4.434 пъти презaписвaне

Коментар

• Е, явно само ти не си научил - по-малко от 1/4 удовлетворени.

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t
                      Какво толкова се изненадвате, елана избраха най-манипулативния начин за пласиране ипо-то. За бг условията при бук билдинга можеш да си правиш каквото си искаш. Ще ме извинявате ама някакво си посткомунистическо заводче за акумулатори е привлякло по-голям интерес от Химимпорт. Да не говорим, че тия сладури за екология нищо не споменават, а това ще им е такъв проблем, че не ми се мисли.
                      А на вторичното балонът ще продължи да се надува, но за кратко, вземайте си печалбата и бягайте.
                      Znaest, procheti im prospekta vse pak predi da gi rusish kakto ti dajdat, ima spezjalen razdel za certifikati i eko normi. Puk i nali za tova se strojat zavodi v Surbia Tam za eko norma ne sa chuvali, ne che v BG e tolkoa striktno de Ajde spoko, kojto ne e zapisal, sledvastia put, njama nujda ot zloba, ima za vsichki. Dnes po objad ste imame ofizialni rezultati ot Elana. Kojto purvi nauchi, neka da pishe!

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t
                        Какво толкова се изненадвате, елана избраха най-манипулативния начин за пласиране ипо-то. За бг условията при бук билдинга можеш да си правиш каквото си искаш. Ще ме извинявате ама някакво си посткомунистическо заводче за акумулатори е привлякло по-голям интерес от Химимпорт. Да не говорим, че тия сладури за екология нищо не споменават, а това ще им е такъв проблем, че не ми се мисли.
                        А на вторичното балонът ще продължи да се надува, но за кратко, вземайте си печалбата и бягайте.
                        E, 4e kakvo se u4idvash? Ne si li gledal novata reklama na Elana? "Investicii s tradicii" . Imat tradicii horata, znaqt kak se pravqt nestata

Коментар

• Не се отчайвайте момичета и момчета, какво от това, че си поръчаш 5000 а получаваш 1000, петенциала е един и същ и то с по-малко кинти.
                          Пък и има толкова други хубави акции!
                          Всеки ход е грешен!

Коментар

• Какво толкова се изненадвате, елана избраха най-манипулативния начин за пласиране ипо-то. За бг условията при бук билдинга можеш да си правиш каквото си искаш. Ще ме извинявате ама някакво си посткомунистическо заводче за акумулатори е привлякло по-голям интерес от Химимпорт. Да не говорим, че тия сладури за екология нищо не споменават, а това ще им е такъв проблем, че не ми се мисли.

Коментар

• капман не спи

Коментар

• Първоначално изпратено от Fossil
                                КФН е в летаргичен сън и едвали ще се събути скоро
                                IPO-то си плаче отвсякъде за проверка.....и не само от КФН!

Коментар

Working...
                                X