IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колегата се задява нещо долу.....отностно коментара му - ами аз съм писал, че им търся 112 до края на седмицата - тогава........за да е спокоен колегата затворена е тази позиция на печалба....за негово сведение във форекса нещата са определено динамични, има голяма разлика от това което е сега и това което ще е утре или след 6 месеца....как да е..

При Монбата обаче нещата си вървят към справедливи нива и цени....както Еврохолд, заради слаб мениджмънт и лош риск манагемент излизат на загуба, тук очакавам в отчетите до края на годината същото да стане и с Монбат....- отрицателен финансов резултат.......тогава цени от 1 лв. мисля, че стоят доста на място....не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от BGold
      Първоначално изпратено от forexar
      Имам един въпрос свързан с обратното изкупуване на акции.

Примерно MONBAT има 100,000 акции от които аз имам 10,000 т.е. 10%

Когато МONBAT изкупи примерно 50,000 акции какво следва:

1) MONBAT вече има само 50, 000 акции от който мойте 10, 000 са 20%

2) MONBAT има 100,000 акции от който имам освен мойте 10,000 и 10% от изкупените 50,000. Т.е. имам вече 15, 000 акции ? или имам 15%

3) Нещо друго ?
      Ох, ще ме умориш. Отдавна не бях се смял така
      момчето е младо, кои сега ще му обясни А,Б,В-то на инвестицийте ????

Коментар

• Първоначално изпратено от forexar
        Имам един въпрос свързан с обратното изкупуване на акции.

2) MONBAT има 100,000 акции от който имам освен мойте 10,000 и 10% от изкупените 50,000. Т.е. имам вече 15, 000 акции ? или имам 15%

3) Нещо друго ?
        Ох, ще ме умориш. Отдавна не бях се смял така

Коментар

• Имам един въпрос свързан с обратното изкупуване на акции.

3) Нещо друго ?
          Мненията ми не са препоръки или съвети за търговия или каквото и да е друго.

Коментар

• Коректно е когато e$trade прогнозира един лев за акция на Монбат, и дава определения за инвеститорите на БФБ, да се внесем и малко яснота за него .

Би било също добре да оценим и неговата компетентност, както и познания му за капиталовите и валутните пазари.

Проследих неговите коментари поместени във форума на Инвестор БГ. Впечатли ме следното:

Цитат от 25, 2008 2:56 на e$trade:
            “Наблъсках здраво дълги USD/JPY под 110.00, търся им едни 112.00 до края на седмицата.”

Десет месеца след като e$trade е “наблъскал здраво дълги USD/JPY” още не е достигнато нивото от 112,00, а дори в началото на януари 2009г. USD/JPY се разменя на нивата от около 90,00.

Следва зануляване на акунта, фалит, рев и сополи.

Видно е, че e$trade спира с валутната търговията по обективни причини и започва да дава акъл и съвети за БФБ- очаквания, цени на акциите, като и да сипе определения по адрес на колегите .

Всеки сам да си направи извода за какво иде реч!

Коментар

• Въпреки проблемите, Монбат все пак е едно от малкото дружества на печалба пък макар и тя да бъде 66% по ниска от 1Q 2008. А за номер 3 в Европа и аз съм скептик. Но очакваната инфлация след наливането на пари в икономиката първо може би ще засегне цената на металите както се и вижда вече. Тъй че в близко бъдеще може и да започнем да виждаме увеличение на продажбите, уви не заради обем, а заради цената на суровините.

Коментар

• Първоначално изпратено от e$trade
                За мен е спекулация, да не кажа откровена подигравка - между другото всеки инвестирал тук, заслужава именно това, да заявяваш че искаш да си трети, а да не казваш откъде тръгваш - димек на кое място си сега, както и какъв срок си даваш.....

колкото и пари да загуби един балък /бунак/ на БФБ - все ще са малко
                След като загубят кинти, бунаците се разбуначват в някаква степен. Процеса е естествено автоматизиран.

Коментар

...
                  успокой се,ти нали не си балък?а и май никога не си бил....

Коментар

• За мен е спекулация, да не кажа откровена подигравка - между другото всеки инвестирал тук, заслужава именно това, да заявяваш че искаш да си трети, а да не казваш откъде тръгваш - димек на кое място си сега, както и какъв срок си даваш.....

Коментар

Гледам сред феновете на Монбатя оптимизма е постихнал - няма ги онези лумпени като Батя и подобни, дето по цял ден ни опяват колко е добре да се държат хартийки тук, та все пак да попитам, като се целят към трети в Европа - достатъчно несериозно за да се коментира даже, при все че даже и срок не си дават, ами сега на кое място са да попитам - на 5, на 13, на 25 или на 38 преди Елхим Искра да кажем..не може да не знаеш и да не казваш откъде тръгваш......давайте оптимисти...

пак ще кажа, по тоя позиция, колкото и пари да загуби един балък /бунак/ все ще са малко....
                      Пък аз пак ще кажа, че един фалирал форексчия не е уместно и коректно да дава оценка кой какво прави със собствените си средства , къде ги инвестира или спекулира.

А и е време да спреш с тия жалки спекулации защото минаваш всякакви граници!

Коментар

• Гледам сред феновете на Монбатя оптимизма е постихнал - няма ги онези лумпени като Батя и подобни, дето по цял ден ни опяват колко е добре да се държат хартийки тук, та все пак да попитам, като се целят към трети в Европа - достатъчно несериозно за да се коментира даже, при все че даже и срок не си дават, ами сега на кое място са да попитам - на 5, на 13, на 25 или на 38 преди Елхим Искра да кажем..не може да не знаеш и да не казваш откъде тръгваш......давайте оптимисти...

пак ще кажа, по тоя позиция, колкото и пари да загуби един балък /бунак/ все ще са малко....

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                          Първоначално изпратено от Инвеститор87
                          Без обиди ако може. Аз теб обиждам ли те? Нов съм и още трупам само впечатления. Не съм купил нищо все още. Според теб къде си струва да се купи, като тези не стават?
                          Златото е далеч по-перспективна инвестиция от оловото - не мислиш ли?
                          хахахахахах! Мъдро, Петре, мъдро....

Перфектно сравнение между тиква и джанка.... Мъдро!

А, я кажи, ти злато сега би ли купил???? А?

Това ли ти е инвестиционната стратегия??

..................
                          Не е препоръка! Не съм акционер на Монбат! Петър ме провокира с тази закачка!

Коментар

• @Инвеститор87 посрещат те така защото тук имахме масов проблем с клонингите особено преди изборите и доста ни поизнервиха и сега се чудят клонинли си или не си... ама май не си

пп ето го доказателството

Първоначално изпратено от boogie
                            Бе не знам кой се отваря ама като гледам ти как се отваряш - хич не е на добре.
                            Пич, добрите отговори на твоите въпроси струват пари!
                            Така че или си приготви една пачка да ги получиш, или си сложи кинтите на фонд и не се занимавай повече.
                            Самия факт, че приемаш, че патките разбираш ли били 48к, сега са 2лв, и ги очакваш 20к (сиреч поне половината), говори за тоталната ти икономическа неграмотност.
                            Така че или сядаш или изчиташ всичко 1 година назад, или ако нямаш толкова време и нерви, дай ги на доверителен фонд парите, или на някой, който ще знае какво да прави с тях.
                            Инвеститор не се става за 1 ден, така че по-кротко малко.

Първоначално изпратено от Инвеститор87
                            Първоначално изпратено от hah
                            Извинявай Софикс, но въпросът на момчето е точно като темите, които ти отваряш. Само че не знае как да сложи анкета отгоре и не е от най-грамотните.
                            Не му се карай толкова.
                            Кой го знае каква мушмула е бил в началото, ама сега много се отваря. Нали?
                            mWPCloud.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Инвеститор87
                              Без обиди ако може. Аз теб обиждам ли те? Нов съм и още трупам само впечатления. Не съм купил нищо все още. Според теб къде си струва да се купи, като тези не стават?
                              Златото е далеч по-перспективна инвестиция от оловото - не мислиш ли?

Коментар

• Без обиди ако може. Аз теб обиждам ли те? Нов съм и още трупам само впечатления. Не съм купил нищо все още. Според теб къде си струва да се купи, като тези не стават?

Коментар

Working...
                                X