Колегата се задява нещо долу.....отностно коментара му - ами аз съм писал, че им търся 112 до края на седмицата - тогава........за да е спокоен колегата затворена е тази позиция на печалба....за негово сведение във форекса нещата са определено динамични, има голяма разлика от това което е сега и това което ще е утре или след 6 месеца....как да е..
При Монбата обаче нещата си вървят към справедливи нива и цени....както Еврохолд, заради слаб мениджмънт и лош риск манагемент излизат на загуба, тук очакавам в отчетите до края на годината същото да стане и с Монбат....- отрицателен финансов резултат.......тогава цени от 1 лв. мисля, че стоят доста на място....не е препоръка
При Монбата обаче нещата си вървят към справедливи нива и цени....както Еврохолд, заради слаб мениджмънт и лош риск манагемент излизат на загуба, тук очакавам в отчетите до края на годината същото да стане и с Монбат....- отрицателен финансов резултат.......тогава цени от 1 лв. мисля, че стоят доста на място....не е препоръка
Коментар