IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Поздравления, г-жо Пеева, мениджмънта на компанията показва отлично отношение към своите акционери - това може само да ме радва. Винаги съм твърдял, че Монбат е образец за публична компания, с европейски модел на управление и поведение., който всички останали трябва да следват.

Желая успех на Вас и на всички акционери на Монбат, аз също съм сред тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
      Първоначално изпратено от Даниела Пеева
      Здравейте,
      Казвам се Даниела Пеева и съм ДВИ на "Монбат" АД. Ако имате въпроси към мен относно дружеството ще се радвам да ви отговарям. Ще се постарая това да става своевременно. Също така можете да отправяте въпроси към мен и към ръководството на дружеството на следния e-mail investorrelations@monbat.com
      Успех на всички настоящи и потенциални инвеститори.
      Поздравления за добрата идея да пишете във форума. Дано повече ДВИ да вземат пример и да пишат тук като се идентифицират с истинските си имена.

Имам следния въпрос: Как смятате да посрещнете конкуренцията в лицето на американците от Енерсис?

Имам акции от Монбат
      Nai dobre e s hliab i sol po stara balgarska tradicia

i az imam akcii

Коментар

• Първоначално изпратено от Даниела Пеева
        Здравейте,
        Казвам се Даниела Пеева и съм ДВИ на "Монбат" АД. Ако имате въпроси към мен относно дружеството ще се радвам да ви отговарям. Ще се постарая това да става своевременно. Също така можете да отправяте въпроси към мен и към ръководството на дружеството на следния e-mail investorrelations@monbat.com
        Поздравления за добрата идея да пишете във форума. Дано повече ДВИ да вземат пример и да пишат тук като се идентифицират с истинските си имена.

Имам следния въпрос: Как смятате да посрещнете конкуренцията в лицето на американците от Енерсис?

Имам акции от Монбат
        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Здравейте,

Коментар

• Първоначално изпратено от заядливецът
            някой хора май забравиха че скоро Биохим ще влиза със взлом тука
            тоя Биохим тегне навсякъде

Коментар

• Първоначално изпратено от заядливецът
              някой хора май забравиха че скоро Биохим ще влиза със взлом тука
              Ти и тук ли се набута......лошо....

Коментар

• някой хора май забравиха че скоро Биохим ще влиза със взлом тука

Коментар

• Продай ми сега на 9.00 лв. тази акция и после чакай да купиш на 7.50-8.00 Смех

Коментар

• Ние сме гостоприемен народ, ще ги подрещнем американците с хляб и сол.

Според мен американци или каквто и да са не идват с намерения да завземат БГ пазара, ами да завземат пазара на ЕС. Не е изключено дори и коопериране между двете фирми в сттратегията им на експанзия в ЕС.

Коментар

• "отличния мениджмънт " на Монбат тепърва ще се доказва в конкурентна среда какъв е всъщност отличен или посредствен. Дано да е добър, но ако е много добър американците знаят как да го превлекат в тяхната компания.

Коментар

• еех, той колегата не че не ги знае тия работи
                        ама просто иска да лапне евтини монбатки
                        какво е виновен той, природа

Коментар

• Първоначално изпратено от chelsifan
                          Най-големите в света Енерсис с продажби за 2006 от порядъка на 1,5 МИЛЯРДА долара идват в България купувайки Енергия. И ние да се правим, че не ни засяга и че те не са конкуренция ? Те ще са лидерите тук и ще диктуват пазара и то само до 1-2 години.
                          Ще диктуват пазара на домати ! Двете дружества имат изградени позиции в различни сектори на акумулаторния бизнес и не се конкурират по между си. Монбат освен, че ще запази лидерската си позиция у нас, ще се превърне в европейски гранд, изпълнявайки ивнестиционните си намерения. Залагайки на отличния мениджмънт аз не се съмнявам в това. Към края на 2006, продажбите в страни от ЕС, представляват 65 % от целия износ на дружеството, колега, а експанцията продължава !

Коментар

• Фирми от порядъка Енерсис си вървят с лобито и политическата подкрепа.
                            Как ще противодействат Монбат на това ? А на най-добрата технологията, която имат Енерсис, как ще противодйстват Монбат ? Енерсис може да продават и на загуба няколко години за да пречат на конкуренцията. Техните номера тепърва ще ги видим.

Коментар

• Въобще който е чел стратегията на Монбат няма от какво да се притеснява - там акцента е увеличаване на продажбите навън и превръщането му на 5 в Европа
                              иначе монбат има дистрибуторската мрежа в България и никой не може да го пипне барабар със Старт
                              а на външните пазари те и сега са си конкурент и продажбите на монбат растат
                              на енерсис не ме интересуват

Коментар

• Първоначално изпратено от Борис
                                ако ще и за 15 милиарда да продават Монбат ще ги мачка като тахтаби на българския пазар, така както вече мачка други големи в Европа. Защо ли, защото има интелигентен мениджмънт който се е сетил, че за да е конкурентен трябва да ограничи до минимум влиянието на поскъпващите суровини и инвестира точно където трябва. И ако Енерсис искат да са лидер тук имат само един вариант - да купят Монбат, което няма да е никак лесно, да не говорим за цената.

а ти хане граби сега евтини Монбатки, че пак ще изтървеш влака и ще си останеш само с напразното лаене във форума
                                Аз найстина мисля да се включа, но на цени около 7.50-8.00лв.

Коментар

Working...
                                X