Първоначално изпратено от the mag
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от СтенлиСпокойно можете да пренебрегнете мненията на онези които смятат, че има скрит подтекст. Спор няма, че това което правите е наистина много добра инициатива!!!
Коментар
-
Тя жената ти отговори бе, Стенли. Лошото е че май в скоро време няма да има особени поводи за радости по тая позиция. А както изглежда и по-доста други. Тук хората от управата явно са решили да вземат превантивни мерки и да подготвят акционерите за здравословно затягане на коланите в близък план, въпреки че се прави всичко необходимо, с оглед конюнктурата ни чакат трудни дни и дълго пътуване, но все пак трябва да гледаме по-позитивно на нещата, ще има и светлина в края на тунела, да запазим спокойствие, тези които ни вярват те ще дочакат, повече търпение и т.н.
Не е препоръка за нищо.* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
Коментар
-
Г-жо Пеева, в камапнията по представянето на дружеството преди първичното предлагане и след него собствениците често споменаваха, че ще бъде разпределян дивидент в размер на 20%. Може ли да ми посочите поне една статия, където да е видно, че става въпрос за след 2008 година?
Работата май стана като в ония стар виц, че на някой му подарили кола, а се оказало, че всъщност му откраднали колелото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от СтенлиГ-жо Пеева, пак повтарям питането си, на което не отговорихте с предходния си постинг - На какво се дължи разминаването в информацията която изнесохте във форума преди няколко дни и информацията за ОС, която излезе днес? В изречението написано от Вас преди няколко дни, цитирам: ""УС ще предлага най-малко 20 % от печалбата за разпределяне на дивидент " никъде не става ясно, че това ще е от следващата година!
6. Какъв е прогрозираният дивидент за следващите години?
УС ще предлага най-малко 20 % от печалбата за разпределяне на дивидент
Коментар
-
Аре и вие, като деца сте, майка му стара! Колко кобоса с по 200-300 акции (вкл и аз) биха тръгнали да си взимат 6-7 стотинки дивидент, че те разходите да ходя да си ги поискам ще са ми повече! Нека Монбат да ги инвестират, защото явно има къде, а после пазара ще ни компенсира подобаващо. Така че хаиде стига сега сте ревали какъв тежък удар е това. И оставете жената на мира, можеше изобщо да не се появява или сега да отиде в командировка за седмица две някъде, самото и присъствие вкл и при "лоши" новини заслужава поне уважение.
Коментар
-
На всички, които мислят, че има скрит подтекст във влизането ми във форума ще отговоря:
Не, това се случи, защото искаме да покажем, че за нас е важно да общуваме с инвеститорите. Защото това, инвеститорите да получават своевременно информация е главната ми задача, защото уважавам работата си и държа да я върша перфектно.
Не на последно място - никоя от публичните компании не отделя толкова време на инвеститорите. А ние го правим.
Има компании, които не могат да бъдат намерени на адресите и телефоните, които са оповестили в КФН, други, които не представят отчети, трети, които ДВИ е всичко друго, но не и ДВИ, пети, които мнението на дребните инвеститори не означава нищо, шести, които дори и да ги питаш не отговарят. Някои от тях са доста големи и инвеститорите са хвърлили доста пари.
Чудя се защо не критикувате тези компании.
Аз отделям време да бъда с вас и да отговарям на въпросите ви, а срещам неразбиране.
Ако мислите, че има скрит подтекст с влизането ми във форума - няма проблем ще спра да отговарям.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Даниела ПееваГрешка в разсъжденията. Никой не Ви е лъгал... Ако си направите равносметка, ако има дивидент над 70 % от него ще отиде в мажоритарния акционер и свързано с него лице - Монбат Трейдинг. Напротив.
Коментар
-
Г-жо Пеева, пак повтарям питането си, на което не отговорихте с предходния си постинг - На какво се дължи разминаването в информацията която изнесохте във форума преди няколко дни и информацията за ОС, която излезе днес? В изречението написано от Вас преди няколко дни, цитирам: ""УС ще предлага най-малко 20 % от печалбата за разпределяне на дивидент " никъде не става ясно, че това ще е от следващата година!
Коментар
-
Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от СтенлиДнес обаче виждаме, че всъщност това което обявихте като информация не се потвърди. На какво се дължи разминаването?
А всички излъгани камилчета нека да имат обица на ухото - щом се появи официално наето лице в някой форум, то е за да се отиграе топката от предстоящите негативни коментари.
Лакомията на хората от управата - това също е грешно. Ако си направите равносметка, ако има дивидент над 70 % от него ще отиде в мажоритарния акционер и свързано с него лице - Монбат Трейдинг. Напротив - няма лакомия.
Коментар
Коментар