Първоначално изпратено от Даниела Пеева
Първоначално изпратено от rebound
Първоначално изпратено от Даниела Пеева
Забравих да ви кажа - не притежавам акции от "Монбат" АД, нито пряко, нито чрез свързани лица. Членовете на моето семейство, мои близки и роднини също не притежават.
Гледам, че вие сте коректни и оповестявате това обстоятелство.
Гледам, че вие сте коректни и оповестявате това обстоятелство.

След като Монбат е първокласен син чип на нашата борса, подценен като цена на акция, предвид силните перспективи и очаквания за финансови резултати от дружеството, защо Вие или Ваши познати и роднини, както сте ги изредили, не притежавате акции от Монбат, не сте си купули все още и както се разбира и не желаете да си купуте?
Законът не ви забранява да притежавате акции от Монбат. Мисля, че и от биографията Ви е видно за всички, че не сте от вчера на пазара с акции и не вярвам да ми отговорите, че Вие и роднините Ви не инвестирате в акции по принцип.
Въпросът ми е малко хаплив, за което се извинявам - не целя заяждане, но ми е интересно какво ще отговорите.
Второ - не сам от вчера на пазара, нито от завчера - близо 10 години, но спазвам някаква етика и най-вече закона. Аз съм вътрешно лице и притежавам вътрешна информация, поради което не купувам и продавам акции на "Монбат". Между другото не купувам и продавам акции от нито едно дружество, с което работя на трудов или граждански договор. Въпрос на гледна точка и както казах на етични принципи.
Хапете си колкото искате - не ми пречите.
Коментар