IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BSEtrader
    Костюмар, не че искам да те разочаровам (или по-скоро колегите ти), но Монбат купиха Старт
    Това го знам, че ги купиха. Не се изразих правилно. Но въпросът е че вероятно така унищожават конкуренцията. Лидерското място не е вечно, ако не се брани. Доскоро Старт им бяха конкуренция макар и формално и имаха добър продукт без да влагат кой знае какво в него . А, Монбат инвестират здраво и би трябвало наистина да са в пъти по-добри.

Коментар

• Мдаа

купиха ги и на практика са монополист

Коментар

• Костюмар, не че искам да те разочаровам (или по-скоро колегите ти), но Монбат купиха Старт

Коментар

• За мен Монбат е пример за добре управлявана прозрачна компания. И-пото беше много добре проведено. Връзките с общественоста са на ниво. Дистрибуторската мрежа също се развива много агресивно и съм сигурен, че резултатите няма да закъснеят. Именно поради тези причини инвестирах тук. До тук добре.
          Но освен хубавите неща държа да отбележа какво не ми харесва - самия продукт. Говорил съм с таксиджии - почти никои от тях не ползва тези акумулатори. Идват им слаби. Чудя се на мениджмънта защо не разработи един акумулатор за екстремални условия МОНБАТ МАКС? Не само заради печалбата от този продукт, но и за ефекта като безплатна реклама които ще се постигне. Защо трябва ако решиш да си купуваш по-качествен акумулатор и си готов да платиш двойна цена да трябва да си купуваш вносен акумулатор? Аз искам Монбат Макс!
          Имам колеги , които с цената на много неудобства си купуват Старт, макар че там системата е Халифакс и е доста дървена организацията. Но правят жертви и купуват, защото са по-качествени като продукт според тях. А, ако си подобрят мениджмънта и дистрибуцията ще отвеят Монбат от лидерското място на пазара.
          Пиша това с добри чувства към Монбат. Карам колата си с тези акумулатори, които за парите си биват, но има още какво да се желае.

Коментар

• Благодаря за разясненията на всички, наистина не съм ви свикнала.
            Успех на всички утре на борсовата арена.

Коментар

• Първоначално изпратено от Даниела Пеева
              Първоначално изпратено от alex2511
              Ей само глупости ще спре да пише г-жа Пеева и тогава сами ще се къпете, ама нали знаете че тя има голям тренинг към такива като вас.
              В какъв смисъл???????????
              в смисъл:
              Ей само глупости <пишете> - ще спре да пише г-жа Пеева и тогава сами ще се къпете;
              ама нали знаете че тя има голям тренинг към такива като вас.
              такъв, ми се струва, е смисъла
              "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• г-жо Пеева, да ви кажа деректно, откровено - тва е най-добрата практика, коя съм видел тука на борсата, да се обръща такова внимание на борсаджиите, как вие го правите, тва е похвално, чудно даже. Нема да обръщате внимание на разни приказки, то ше свикнете по некое време, тука всички пишеме по некой път щуротии дано сте благосклонна към зевзеците и да се не откажете да пишете, че кво ше праиме без вас, тва е като да изгубиш некоя скъпоценност

Жоре/лекса/, - поздрави, живи и здрави, и ти и ония убавия човек -новия, па как казваш дано да е на късмет сичко.

Коментар

• Особено недовлни ще са тези които са пропуснали да си купят евтино акциите ви (те все още са евтини). И такива хора ще има след всяко обявяване на добри резултати и последващо покачване на цената.

Коментар

• Разбирам напълно какво правите и как го правите,това е много положително за компанията,миноритарните акционери и отчасти за вас,проблема е че ще ви се качът на главата, не може всички да са доволни нали? Желая ви лека вечер .

Коментар

• Първоначално изпратено от alex2511
                      Не във лошия разбира се.
                      Както и да е. Надявам се наистина да е в добрия смисъл. Никого не къпя все пак. Просто оповестяваме реални резултати и данни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Даниела Пеева
                        Ей само глупости ще спре да пише г-жа Пеева и тогава сами ще се къпете, ама нали знаете че тя има голям тренинг към такива като вас.
                        Нищо лично, предполагам.
                        Просто човекът зад този ник е скаран с пунктуацията и това го прави трудно разбираем. Освен това, използва специфичен сленг, за да опише ситуацията, която ще настане, ако спрете да пишете.
                        тогава сами ще се къпете

Коментар

• Не във лошия разбира се.

Коментар

• Първоначално изпратено от CHEREPA
                            Не съм казвал че не е добре да се обявява инфо, просто се зачудих дали някой не се е изкушил да го използва, все пак това инфо е преминало през доста ръце докато стигне до системата ЕСКТРИ за да баде обявено изненадващо!!! Например защо не обявихте такова инфо в края на февруари например дори и да не е било толкова положително?
                            все пак дружествата предават отчетите си всяко тримесечие, не че е лошо даго правят всеки месец
                            Днес са дадени данните от счетоводството и днес са оповестени. Относно оповестяването за всеки месец - това го решават на друго място, както знаете - има регулатор. За сведение компаниите на някои от другите борси - оповестяват на шестмесечие. Това дали едно дружество ще дава информация в повече извън законоизискуемото е въпрос на корпоративна политика.

Коментар

• Първоначално изпратено от alex2511

Коментар

• Не съм казвал че не е добре да се обявява инфо, просто се зачудих дали някой не се е изкушил да го използва, все пак това инфо е преминало през доста ръце докато стигне до системата ЕСКТРИ за да баде обявено изненадващо!!! Например защо не обявихте такова инфо в края на февруари например дори и да не е било толкова положително?
                                все пак дружествата предават отчетите си всяко тримесечие, не че е лошо даго правят всеки месец

Коментар

Working...
                                X