Първоначално изпратено от BSEtrader
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
За мен Монбат е пример за добре управлявана прозрачна компания. И-пото беше много добре проведено. Връзките с общественоста са на ниво. Дистрибуторската мрежа също се развива много агресивно и съм сигурен, че резултатите няма да закъснеят. Именно поради тези причини инвестирах тук. До тук добре.
Но освен хубавите неща държа да отбележа какво не ми харесва - самия продукт. Говорил съм с таксиджии - почти никои от тях не ползва тези акумулатори. Идват им слаби. Чудя се на мениджмънта защо не разработи един акумулатор за екстремални условия МОНБАТ МАКС? Не само заради печалбата от този продукт, но и за ефекта като безплатна реклама които ще се постигне. Защо трябва ако решиш да си купуваш по-качествен акумулатор и си готов да платиш двойна цена да трябва да си купуваш вносен акумулатор? Аз искам Монбат Макс!
Имам колеги , които с цената на много неудобства си купуват Старт, макар че там системата е Халифакс и е доста дървена организацията. Но правят жертви и купуват, защото са по-качествени като продукт според тях. А, ако си подобрят мениджмънта и дистрибуцията ще отвеят Монбат от лидерското място на пазара.
Пиша това с добри чувства към Монбат. Карам колата си с тези акумулатори, които за парите си биват, но има още какво да се желае.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Даниела ПееваПървоначално изпратено от alex2511Ей само глупости ще спре да пише г-жа Пеева и тогава сами ще се къпете, ама нали знаете че тя има голям тренинг към такива като вас.
Първоначално изпратено от alex2511Ей само глупости <пишете> - ще спре да пише г-жа Пеева и тогава сами ще се къпете;
ама нали знаете че тя има голям тренинг към такива като вас."the trend is your friend until the end..."
Коментар
-
г-жо Пеева, да ви кажа деректно, откровено - тва е най-добрата практика, коя съм видел тука на борсата, да се обръща такова внимание на борсаджиите, как вие го правите, тва е похвално, чудно даже. Нема да обръщате внимание на разни приказки, то ше свикнете по некое време, тука всички пишеме по некой път щуротиидано сте благосклонна към зевзеците и да се не откажете да пишете, че кво ше праиме без вас, тва е като да изгубиш некоя скъпоценност
Жоре/лекса/, - поздрави, живи и здрави, и ти и ония убавия човек -новия, па как казваш дано да е на късмет сичко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Даниела ПееваПървоначално изпратено от alex2511Ей само глупости ще спре да пише г-жа Пеева и тогава сами ще се къпете, ама нали знаете че тя има голям тренинг към такива като вас.
Просто човекът зад този ник е скаран с пунктуацията и това го прави трудно разбираем.Освен това, използва специфичен сленг, за да опише ситуацията, която ще настане, ако спрете да пишете.
тогава сами ще се къпете
Коментар
-
Първоначално изпратено от CHEREPAНе съм казвал че не е добре да се обявява инфо, просто се зачудих дали някой не се е изкушил да го използва, все пак това инфо е преминало през доста ръце докато стигне до системата ЕСКТРИ за да баде обявено изненадващо!!! Например защо не обявихте такова инфо в края на февруари например дори и да не е било толкова положително?
все пак дружествата предават отчетите си всяко тримесечие, не че е лошо даго правят всеки месец
Коментар
-
Не съм казвал че не е добре да се обявява инфо, просто се зачудих дали някой не се е изкушил да го използва, все пак това инфо е преминало през доста ръце докато стигне до системата ЕСКТРИ за да баде обявено изненадващо!!! Например защо не обявихте такова инфо в края на февруари например дори и да не е било толкова положително?
все пак дружествата предават отчетите си всяко тримесечие, не че е лошо даго правят всеки месец
Коментар
Коментар