Явно му дойде акъла че скоро ще може да ги продаде поне с 10% по-скъпо, а ако ги забрави за годинка е възможно и със 100%!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от pepo11Има предвид 4е ако спирачката бъде отнесена може да видим една доста постна графа в дясно.
Коментар
-
Дейности, свързани с културата и изкуството, ще бъдат реализирани в сградата на ул.Борисова №33, известна на русенци като Музикалната гимназия. 9 комплекта документи са закупени за участие в тръжната процедура за недвижимия имот, постъпили са 2 броя предложения. На търга, проведен на 4 април, е достигната цена от 450 000 лева, предложена от фондация “Братя Бобокови”.
Сградата на ул.Борисова №33 е построена през 1900 година и е паметник на културата от национално значение. В тази връзка условията на предложения договор задължават купувача да възстанови и реставрира напълно външната архитектура на емблематичната сграда.. Новият собственик трябва да обезпечи използването на не по-малко от 60 % от разгънатата застроена площ на сградата за осъществяване и развиване на дейности, свързани с културата и изкуството, като обособяване на художествена галерия, център за обучение на млади таланти, ателиета на художници и скулптури, камерни зали за арт-изяви, музей на съвременното изкуство и др.
Пълен адрес: http://www.ruseinfo.net/news_16259.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от XYПървоначално изпратено от AbritusДаниела в ръста на печалбата със 177 % няма ли принос влизането ни в Европейския съюз и падането на митата за износа ни там. Ако има спестени мита от влизането ни в Европейския съюз, правени ли са подобни разчети колко ще печели Монбат от това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от заядливецътПървоначално изпратено от Даниела ПееваПечалбата за четвъртото тримесечие на 2006 г. е в размер на 7603 хил. лв.
Бойс енд гърлс, след новината за Каолин, ми се струва че утре "кешаджиите" ще излапат спирачката на 9,70 лв. и ще продължим уверено нагоре, натам където е мястото на тази акция.
Успех на монбатци
Коментар
-
Първоначално изпратено от AbritusДаниела в ръста на печалбата със 177 % няма ли принос влизането ни в Европейския съюз и падането на митата за износа ни там. Ако има спестени мита от влизането ни в Европейския съюз, правени ли са подобни разчети колко ще печели Монбат от това.Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Даниела ПееваПървоначално изпратено от DeveloperНякой помни ли колко беше печалбата за последното тримесечие на 2006. Щото хубаво сравняваме печалбата с Ян/Фев 2005, но мисля, че що се отнася до ръст,е адекватно да се сравни и с последното тримесечие.
И все пак несериозно е да сравняваш първите два месеца на 2007 г. с едно тримесечие. Според мен, разбира се.. Просто искам да си направя калкулация за темповете на растеж
Коментар
-
Първоначално изпратено от Даниела ПееваПечалбата за четвъртото тримесечие на 2006 г. е в размер на 7603 хил. лв.
Бойс енд гърлс, след новината за Каолин, ми се струва че утре "кешаджиите" ще излапат спирачката на 9,70 лв. и ще продължим уверено нагоре, натам където е мястото на тази акция.
Успех на монбатци
Коментар
Коментар