IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• MONBAT 12 bgn si e realen target

Коментар

• Тя че ще види 10 лева, ще види, ама не са достатъчни само толкова.
      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от superlud
        Отчета е в рамките на плана.
        106% ръст на печалбата
        31.3% ръст на нетните приходи

Коментар

• Отчета е в рамките на плана.
          Винаги пазарувам евтино http://bureto.com

Коментар

• ОК. Така да бъде. Щом си казал 2 месеца, 2 да са. И 2г. да имам все тая.

Просто тази акция според мен няма да види 10лв. скоро. И както написах по долу причините са 2:

1. ИПО тата през май и последващите през есента.
            2. Елана (или бързо забравихте номерцата им)

Коментар

• Първоначално изпратено от M&A
              Не съм казал, че позицията не е добра! Просто не е подходяща за момента....

А и между добра компания и добра акция има малко разлика, ша знайш от мен...
              Завидни познания за има няма 2 месеца служба на БФБ .

Коментар

• Не съм казал, че позицията не е добра! Просто не е подходяща за момента....

Razlikata e che ot vsqka dobra kompaniq moze da stane dobra akciq, no ne ot vsqka dobra akciq stava dobra kompaniq, da znaesh ot men

Коментар

• Не съм казал, че позицията не е добра! Просто не е подходяща за момента....

Коментар

• kolegi oste malko turpenie. Kakto e kazal Geo Milev, poslednite ste stanat purvi

Коментар

• Първоначално изпратено от M&A
                      Пазара е полумъртъв. Едва диша
                      Тука скоро 10 лв няма да видим........И на есен няма да стане. ИПО тата яко теглят ресурс.

Нямам вече акции в МОНБАТ (от една седмица). А и в интерес на истината акцията не е от любимите на голяма част от инвеститорите, благодарение на изпълненията на ЕЛАНА.
                      Не прави генерални заключения и не си мисли че щом ти си излязъл позицията не е добра

Коментар

• Пазара е полумъртъв. Едва диша
                        Тука скоро 10 лв няма да видим........И на есен няма да стане. ИПО тата яко теглят ресурс.

Нямам вече акции в МОНБАТ (от една седмица). А и в интерес на истината акцията не е от любимите на голяма част от инвеститорите, благодарение на изпълненията на ЕЛАНА.

Коментар

• Хане думата "изстрелване" беше използвана образно, а и освен това доста от Вас са я използвали преди мен. Също така нямах предвид само Монбат, а голяма част от позициите, които тръгнаха надолу заради ИПО-тата, но все пак благодаря за критиката.

Коментар

• 9.5 se okaza dosta kliuchovo nivo za akciqta. Kogato tazi cena se prevurne ot "resistance" v "support", ste napravim nqkoi lev

Коментар

• Първоначално изпратено от pepo11
                              Най-вероятно преди IPO-тата на банките отново ще имаме някакво понижение по повечето позиции, тъй като предполагам отново голяма част от инвеститорите /спекулантите/ ще започнат да освобождават ресурс. След това ще чакаме тези позиции да се изстрелят нагоре. Дано да е така, но да не си останем с очакванията.
                              не е препоръка
                              Ако чакаш нещо тука по-добре не използвай думата "изстрелване", по-скромно...

Коментар

• Каолин пое много малко ресурс, тъй като около 80% /ако не се лъжа/ е записана от чужди инвеститори, а и надзаписването беше малко - на фона на голямото очакване на това IPO.

Коментар

Working...
                                X