IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• s kanadka ili pet, vseki na pe4alba e dobar poet
      не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Smith
        Първоначално изпратено от justpassingby
        Pri tezi kursove chak me izbiva na poezia, eto njakoj otkusi ot poslednata mi stihosbirka narechena "Monbat se zavrusta":

Kojto ima si Monbatki - sunistata mu sa sladki

ili

Pak izkarah si edna zaplatka, s tazi munichka Monbatka ))

xaxaxaxa, dai o6te malko ot tazi blagozvu4na stihosbirka
        Vchera kupih si Monbatka, dnes izlizam sus kanadka i surzeto gree, gree, charta ot tablo se smee, az obaґ4 se ne poddavam, tursja da napravja double ))

Коментар

• Първоначално изпратено от Димитър
          време е да се появи оня който има много и обича да сипва на подредени оферти
          и да върне до 10.40
          ехе, ти пък си много алчен
          и до 10,60 да ни сипе пак ще ни е гот
          Айде бе продавача, къде си, да не ти се свърши пакетчето!?!

Коментар

• Първоначално изпратено от justpassingby
            Pri tezi kursove chak me izbiva na poezia, eto njakoj otkusi ot poslednata mi stihosbirka narechena "Monbat se zavrusta":

ili

xaxaxaxa, dai o6te malko ot tazi blagozvu4na stihosbirka
            не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Димитър
              време е да се появи оня който има много и обича да сипва на подредени оферти
              и да върне до 10.40
              а дано, че има хора които искат да си купят още

Коментар

• време е да се появи оня който има много и обича да сипва на подредени оферти
                и да върне до 10.40

Коментар

• Pri tezi kursove chak me izbiva na poezia, eto njakoj otkusi ot poslednata mi stihosbirka narechena "Monbat se zavrusta":

ili

Коментар

• Interesa e pokazatelen, vsichko pod 11 e promozia. A ot ponedelnika ste e goljamoto bongo

Коментар

• Хм, Юг Маркет се хвърлят да купуват за собствена сметка.
                      Защо пък ли го правят
                      все пак личните ресурсите на едно ИП са ограничени и трябва да се инвестират само в най-качественото

Коментар

• Първоначално изпратено от La Costa
                        Много прав беше Батя като ви казваше, че всичко до 11 лева е промоция!

Хане, много ми е интересно защо толкова си харесал Каолин и не харесваш Монбат?

При все че:
                        1. Монбат има перспективи да подобрява резултатите си с около 50% годишно, а Каолин с 20-30%.
                        2. Монбат ВЕЧЕ ДОКАЗА, че може да расте с 50%, а Каолин тепърва ще трябва да показва и доказва 20-30% ръст.
                        3. Монбат го предложиха далеч по-евтино /с оглед финансовите му резултати/ от Каолин.

Та защо, Хане? Дане би случайно да си от Сеново и от малък да си мечтаеш да притежаваш Каолин?
                        Rust ot 20-30% za KAO e svruh ochakvane spored men. Hora tova e mina za pjasuk i chakul, ne znam kak tja moje da struva 400 mln. i voobste da bude sravnjavana s dejstvasto predprijatia kato MONBAT. Ima mnogo paradoksi na nashia pazar. Vij ako otkrijat zlaten pjasuk v KAO, togava i az ste si kupja na 13,5 akzii )))

Коментар

• Много прав беше Батя като ви казваше, че всичко до 11 лева е промоция!

Хане, много ми е интересно защо толкова си харесал Каолин и не харесваш Монбат?

При все че:
                          1. Монбат има перспективи да подобрява резултатите си с около 50% годишно, а Каолин с 20-30%.
                          2. Монбат ВЕЧЕ ДОКАЗА, че може да расте с 50%, а Каолин тепърва ще трябва да показва и доказва 20-30% ръст.
                          3. Монбат го предложиха далеч по-евтино /с оглед финансовите му резултати/ от Каолин.

Та защо, Хане? Дане би случайно да си от Сеново и от малък да си мечтаеш да притежаваш Каолин?

Коментар

• Kojto kupil pod 11 lv. , kupil. Ot ponedelnik sled razkeshvaneto ot PIB i KAO, po tazi pozizia ste letjat pari. Edinstvenata kachestvena, likvidna i podzenena pozizia.
                            G-jo Peeva, ima li njakakvi novini ili ochakvania za otcheta za polugodieto?

Коментар

• Сега остава да се появи и купувача на 10.70 и направо пренасяйте борсата тук!

Коментар

• батя аз ги чукам от 1 седмица приятелю слизах и до 10,34 даже и ги качвах до 10,47

Коментар

Working...
                                X