Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от SmithПървоначално изпратено от justpassingbyPri tezi kursove chak me izbiva na poezia, eto njakoj otkusi ot poslednata mi stihosbirka narechena "Monbat se zavrusta":
Kojto ima si Monbatki - sunistata mu sa sladki
ili
Pak izkarah si edna zaplatka, s tazi munichka Monbatka))
xaxaxaxa, dai o6te malko ot tazi blagozvu4na stihosbirka))
Коментар
-
Първоначално изпратено от justpassingbyPri tezi kursove chak me izbiva na poezia, eto njakoj otkusi ot poslednata mi stihosbirka narechena "Monbat se zavrusta":
Kojto ima si Monbatki - sunistata mu sa sladki
ili
Pak izkarah si edna zaplatka, s tazi munichka Monbatka))
xaxaxaxa, dai o6te malko ot tazi blagozvu4na stihosbirkaне е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от La CostaМного прав беше Батя като ви казваше, че всичко до 11 лева е промоция!
Хане, много ми е интересно защо толкова си харесал Каолин и не харесваш Монбат?
При все че:
1. Монбат има перспективи да подобрява резултатите си с около 50% годишно, а Каолин с 20-30%.
2. Монбат ВЕЧЕ ДОКАЗА, че може да расте с 50%, а Каолин тепърва ще трябва да показва и доказва 20-30% ръст.
3. Монбат го предложиха далеч по-евтино /с оглед финансовите му резултати/ от Каолин.
Та защо, Хане? Дане би случайно да си от Сеново и от малък да си мечтаеш да притежаваш Каолин?)))
Коментар
-
Много прав беше Батя като ви казваше, че всичко до 11 лева е промоция!
Хане, много ми е интересно защо толкова си харесал Каолин и не харесваш Монбат?
При все че:
1. Монбат има перспективи да подобрява резултатите си с около 50% годишно, а Каолин с 20-30%.
2. Монбат ВЕЧЕ ДОКАЗА, че може да расте с 50%, а Каолин тепърва ще трябва да показва и доказва 20-30% ръст.
3. Монбат го предложиха далеч по-евтино /с оглед финансовите му резултати/ от Каолин.
Та защо, Хане? Дане би случайно да си от Сеново и от малък да си мечтаеш да притежаваш Каолин?
Коментар
Коментар