If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
още не е късно да се качиш 1 или 2 стъпки по -нагоре и да дойдеш към нас 2 -та с по 50-60-%.Не е препоръка
Е-е-е, малко ми идва множко с оглед диверсификацията. Струва ми се, че вече споделих своите виждания по въпроса за балансираните портфейли. Освен това сърце не ми дава да купувам сега, при положение, че съм на средна цена 9.18 Всъщност имам едни две куци позиции от февруари 2005, когато се набутах още аджамия и като нищо мога да ги шитна за монбатки, ама там чакам голяма спекула тая година, та не знам.....
А иначе чувството днес беше приятно - да виждаш как забогатяваш с 1000 лв/час
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Нагушил съм се със монбатки
а пък те едни - сладки, сладки
гушата ми е голяма
кат на Батя пеликана
Говорят ми че Каолина
бил нещо като златна мина
но аз харесвам си монбатка
със ракия и салатка
P.S. попадам в раздела 20-30% от портфейла
Ехееееее
Ей този симпатяга, пак за нови стихове се стяга
явно тези монбатки му са доста сладки,
има той във тях надежда и ще се опита всичко да изцежда,
само от тез монбатки ще изяде доста той салатки.
Борисе, още се чудя за 120 ?? 100хил. бройки ги нямат.. Ще си ги набавят от пазара мисля. Днешните им покупки по някои позиции ми показват, че се включват на по-високи нива. Такива тук вече виждаме, така,че аз ги очаквам скоро. Моето обяснение е че изчакват да се вдигне цената и тогава да напълнят здраво - позитивите от това са ясни.
Колеги ,стига се заяждайте с Хана!- Издребнявате. Всеки има право на мнение, и всеки сам решава как да управлява парите си. Днеска лесно и поетично се пише, нали ? Нека си припомним как преди два-три месеца пишехме по 4-5 човека в темата, колкото да я поддържаме жива и гледахме как масово пускат ордери продава и ни обясняваха колко е надценена акцията и как всяка новина около дружеството вече е калкулирана в цената. Е, сега нещата се промениха - честито на всички дето удържаха напъна.Незнам дали ще падве до 10,30-10,60 за да напазаруват неразбралите, аз лично версии не давам.
аз мисля че е време да се появи хан Крум и да ви обяснява колко била надценена акцията на Монбат и как той си прибрал таргета на някаква си цена.Смешника
Коментар