If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Прав си. Едно от малкото дружества на БФБ което ще заслужава да му се избалончи цената (ако удари 30 лв. за Коледа), просто защото перспективите за развитие в следващите 2-3 г. ще оправдават високата моментна цена.
Впрочем сега се сещам и за още едно - Еврохолд
Ама ако скочи тук на 30 лева, то трябва следващите 2 години да не скача. Даже и да пада ако очакванията за трицифрен ръст на печалбата в следствие на новите предприятия в чужбина не се оправдаят.
пич, ти на колко беше продал, 14-15?
след 2 г. очакваме цени 42-43 лв. за акция
Прав си. Едно от малкото дружества на БФБ което ще заслужава да му се избалончи цената (ако удари 30 лв. за Коледа), просто защото перспективите за развитие в следващите 2-3 г. ще оправдават високата моментна цена.
Впрочем сега се сещам и за още едно - Еврохолд
Ама ако скочи тук на 30 лева, то трябва следващите 2 години да не скача. Даже и да пада ако очакванията за трицифрен ръст на печалбата в следствие на новите предприятия в чужбина не се оправдаят.
Тука да се продава преди 30 кинта си е жива простащина
Не бъди толкова сигурен!
Този ентусиазъм може скоро да се охлади и да паднем с около или над лев. Монбат вече има такава борсова история, а при такива движения могат да се направят не малко пари.
Успех!
не говоря за към настоящия момент
пък ако решат печалби да прибират нямам нищо против, не с 1 лев с 5 да я съборят.
Тука да се продава преди 30 кинта си е жива простащина
Не бъди толкова сигурен!
Този ентусиазъм може скоро да се охлади и да паднем с около или над лев. Монбат вече има такава борсова история, а при такива движения могат да се направят не малко пари.
Да, още днес ще да е. И все пак аз предпочитам плавното, по-бавно но сигурно поскъпване пред рязкото надуване, след което посоката на движение няма да е много ясна.
Според мен пък 30-ката + си е съвсем постижима към края на годината.
Ти знаеш ли ква печалба трябва да направят за такава цена....?
Лалко, с уточнението че съм нов и неопитен, смятам че на БФБ това не е основното, което определя цените. За добро или лошо. Мисля, че пазарът се движи и от много емоционални фактори, от очаквания и т.н. С оглед на огромния интерес към акцията най-вероятно ще има определено напомпване. Едва ли ще е първия случай...
Коментар
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от Valuator
Направи си таргета и продаде, така ли?
Първоначално изпратено от Nikola
Абе не посмях да продам. Като гледам какво е търсенето все ще продам над 25 към края на есента. Просто никой не прави сметки всеки гледа на инвестирането, като на футболен мач
на който му трябват още 4634 броя сега е момента, и ще направи всички щастливи, ще подминем 20-ката = ЦСКА да бие Омомиа с 3:0 за да направи всички ЦСКАри щастливи.
Коментар