Първоначално изпратено от ПИЧ
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ПИЧАз доколкото знам плащането по трейса ще е от 30.Окт.-до 02.Ноември (включително). Значи и другата седмица може да има разпродажби, когато е ефективното плащане.
Интересно ще стане при Монбат, като се има предвид, че на 30.10 отново ще припомнят добрия отчет, а 15 дена след това ще дойде най-важната новина! Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от CommentatorДнес няма как Монбат и други да не са под натиск заради Трейса, но другата седмица само ще си мечтаем за такива нива.
Грую, Монбат сега да раздава дивидент е възможно най-глупавото нещо, което интелигентният мениджмънт на Монбат няма да направи. Ако толкова държиш на кеша, ами продай някоя акция. Не мож се оплака от липса на капиталови печалби при Монбат. Ако временно си на загуба, изчакай до другата седмица и ще излезеш на плюс, дори и да си купувал на досегашния макс по позицията. Спокойно.
Аз също не съм привърженик на дивидентния доход, предпочитам компанията да инвестира тези пари в ръстежа си и това да ми носи в пъти по-голяма капиталова печалба, но и мениджмънта е прав да търси някакъв баланс и да отделя част от ресурса и за дивидент. Просто това е политика, доказателство пред по-недоверчивите акционери за готовността да се дели печалбата с тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧАз доколкото знам плащането по трейса ще е от 30.Окт.-до 02.Ноември (включително). Значи и другата седмица може да има разпродажби, когато е ефективното плащане.
даже обратното - ще има купища свободен кеш*Не е предложение за покупко-продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Днес няма как Монбат и други да не са под натиск заради Трейса, но другата седмица само ще си мечтаем за такива нива.
Грую, Монбат сега да раздава дивидент е възможно най-глупавото нещо, което интелигентният мениджмънт на Монбат няма да направи. Ако толкова държиш на кеша, ами продай някоя акция. Не мож се оплака от липса на капиталови печалби при Монбат. Ако временно си на загуба, изчакай до другата седмица и ще излезеш на плюс, дори и да си купувал на досегашния макс по позицията. Спокойно.
Пък когато използваш чужди изрази за тежест, пиши ги без правописни грешки – пише се capo di tutti capi. Иначе би имало обратен ефект. Успех в търговията на теб и на всички.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БорисС излезлите напоследък данни за 9-месечието, Монбат се оказва страшно подценен на фона на акции като МСН, Одес, Као..., излизането на отчети продължава и вярвам че списъка ще се попълва
За да е оценен като гореспоменатите Монбат трябва да струва около 45 лв. на акция. Не казвам че ще стане веднага, но ще дойде време пазара да оцени коректноНе е препоръка за покупко/продажба, а просто мнение! Поздрави на КаФеНе!
Коментар
-
С излезлите напоследък данни за 9-месечието, Монбат се оказва страшно подценен на фона на акции като МСН, Одес, Као..., излизането на отчети продължава и вярвам че списъка ще се попълва
За да е оценен като гореспоменатите Монбат трябва да струва около 45 лв. на акция. Не казвам че ще стане веднага, но ще дойде време пазара да оцени коректно
Коментар
-
Първоначално изпратено от КуроператорБраво на Монбат.
Q3 ще бъде доста добър, а за годината очаквам даже да надмине очакванията на мениджмънта от август 2007. Анализирайки Q4 2006 спрямо Q3 2006, си проличава че това е най-силния период за компанията. Затова и очаквам оборота на Монбат за Q4 2007 да е към 43млн. лв., а за годината почти 128млн. лв. без допълнителните приходи.
По детайлиран анализ съм сложил тук.
Ако успеят да стигнат до това ниво на оборот и качат профитабилността, както правят до сега, таргет-а ми за тях става 45лв - 47лв. до януари 2008.
Куроператор е официален представител на Син Сити в Лондон. Мненията му не са препоръка за покупка или продажба на акции и други ценни книжа.таргет-а ми за тях става 45лв - 47лв. до януари 2008.
Успех в търговията момчета!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ходПървоначално изпратено от ПепиАбе друго си е P/E= 0,97. :-))
Сега сериозно - объркал се е човека - голяма работа. Оставете го да си напазарува на воля!
Каквото и да смятаме Monbat-ките си вървят нагоре - и 2008 ще е така. Обречени сме на успех..:-)
Коментар
-
Тук тази вечер се събраха всички гледни точки за Монбат - официална (ДВИ), опозиционно-подигравателна (Груйо), шеговита (SubZero), професионална (Куроператор)... Какво му трябва на човека - само да чете, да се чуди за една и съща компания ли става дума и да се смее колко шарен е света и гледните точки
Аз обаче си мисля, че накрая "здравите сили" ще вземат връх и до годишния отчет ще успеят да вдигнат още доста цената на акцията и ще изтръскат добре фондовете и джобовете на индивидуалните инвеститори
Коментар
Коментар