If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Kapmanci sa hieni) mn debnat. Sega se metnaha tuk na evtiniqta...onzi den se metnaha na Trace-a kato be6e pod 200. Ta v sledva6tite meseci 6te s4upqt dohodnostta...osven ako li ne)))
Купувай сега бе пумпал! Ситуацията сега си е чист мечи капан. Втория удар на биковете ще откара тази акция вече много по-нагоре!
Хе-хе, напомня ми движението от март 2007 г. 8,60-9,80-9,10 и след това вече нямаше спирачки. Та точно при връщането на 9,10 гърчетата на БПБ продаваха като луди, а Батя им ги отърваше с кеф!
Bouns мерси за коментара, но сам и работил и учил в чужбина, да там има предимства но аз мисля, че и тук с малко повече усилия и амбиция се успява.Напално споделям мнението на HOLLOW-TIP. Само искам да кажа че правото в Рьцки (наи- елитният университет в Кеимбридж) е 3 години сьс степен магистьр и се изучава само англо-саксонската правна система за тях останалият свят не важи.
Martingale kak moje da ima takiva prUstaci na tazi zemq ne moga da razbera.Ti kato si takav umnik za6to si izkarva6 parite v 4ujbina. I az sa6to sam bil v 4ujbina i moeto mnenie e 4e tam rabotqt ograni4eni xora (pod dumata ograni4enie q imaite vpreddvit kato xora bez drugi varianti za ocelqvane i tapaci). TI OT KOI SI. Taka kato ti 4eta postovete mai si ot vtorite.Kolegi obstanovkata e mnogo napregnata no izxoda ne e kato se pluem, tova li e kulturata na bg investitora?
От мене запомни едно нещо - всеки който е бил в развита държава да работи или учи повече от 1г. и се е върнал тука и пее тука колко е готино е неудачник! Няма начин в тази неуредена държава да е по-добре. А на въпроса ти защо някой си изкарва парите в чужбина отговора е много прост, там дори на заплата можеш да забогатееш, не е като тука да работиш за 1500лв. да имаш някакви пари в кобоса и да дрънкаш глупости по цял ден. Отговора ми беше провокиран от твоя просташки отговор, важи за всички великани в темата дето имат Н-брой акции, ама нямат обикновена кирилица.
Живея в България, но уважавам хората които са заминали за да изкарват добри пари, независимо какво работят. Няма срамна работа, но има мизерно заплащане .....
Неудачници са тея, които тука нищо не са направили и като отидат в чужбина си мислят, че са хванали господ за шлифера. Тези, които са се върнали в България, заслужават само уважение.
Martingale kak moje da ima takiva prUstaci na tazi zemq ne moga da razbera.Ti kato si takav umnik za6to si izkarva6 parite v 4ujbina. I az sa6to sam bil v 4ujbina i moeto mnenie e 4e tam rabotqt ograni4eni xora (pod dumata ograni4enie q imaite vpreddvit kato xora bez drugi varianti za ocelqvane i tapaci). TI OT KOI SI. Taka kato ti 4eta postovete mai si ot vtorite.Kolegi obstanovkata e mnogo napregnata no izxoda ne e kato se pluem, tova li e kulturata na bg investitora?
От мене запомни едно нещо - всеки който е бил в развита държава да работи или учи повече от 1г. и се е върнал тука и пее тука колко е готино е неудачник! Няма начин в тази неуредена държава да е по-добре. А на въпроса ти защо някой си изкарва парите в чужбина отговора е много прост, там дори на заплата можеш да забогатееш, не е като тука да работиш за 1500лв. да имаш някакви пари в кобоса и да дрънкаш глупости по цял ден. Отговора ми беше провокиран от твоя просташки отговор, важи за всички великани в темата дето имат Н-брой акции, ама нямат обикновена кирилица.
Живея в България, но уважавам хората които са заминали за да изкарват добри пари, независимо какво работят. Няма срамна работа, но има мизерно заплащане .....
Коментар