IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от plus
    I kapmanci dnes dosta se mjtaha tuk....
    Kapmanci sa hieni) mn debnat. Sega se metnaha tuk na evtiniqta...onzi den se metnaha na Trace-a kato be6e pod 200. Ta v sledva6tite meseci 6te s4upqt dohodnostta...osven ako li ne)))

Коментар

• Мъките свършиха. Споко.

Коментар

• I kapmanci dnes dosta se mjtaha tuk....

Коментар

• Айде, аз се метнах на хорото...мисля в добър момент...та вече сте ми колеги Монбатци)) Успех на всички и хайде нагоре и нагоре и нагоре....

Коментар

• Разсипаха я днес тази позиция м.... им.

Коментар

• И на мен ми се струва, че сега ще видим повторение на ситуацията, като крайния резултат ще бъде 20 лв. отгоре

Коментар

• Първоначално изпратено от заядливецът
                Купувай сега бе пумпал! Ситуацията сега си е чист мечи капан. Втория удар на биковете ще откара тази акция вече много по-нагоре!
                Хе-хе, напомня ми движението от март 2007 г. 8,60-9,80-9,10 и след това вече нямаше спирачки. Та точно при връщането на 9,10 гърчетата на БПБ продаваха като луди, а Батя им ги отърваше с кеф!

Коментар

• Купувай сега бе пумпал! Ситуацията сега си е чист мечи капан. Втория удар на биковете ще откара тази акция вече много по-нагоре!

Коментар

• оставете го да падне бре ПУМПАЛИ!

искам да закупя на 9-10 лева

имах търгово предложение към една колежка на 25, но май ще ревизирам цената
                    Не е препоръка за покупко продажба!!!

Коментар

• poglednete kak sa se naredili ot ljvata strana

Коментар

• Стига сте си хапали ушите,
                        вземете се в ръце и дръжте барикадата,
                        че да няма контраатака на противника.

Коментар

• Bouns мерси за коментара, но сам и работил и учил в чужбина, да там има предимства но аз мисля, че и тук с малко повече усилия и амбиция се успява.Напално споделям мнението на HOLLOW-TIP. Само искам да кажа че правото в Рьцки (наи- елитният университет в Кеимбридж) е 3 години сьс степен магистьр и се изучава само англо-саксонската правна система за тях останалият свят не важи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bouns
                            Първоначално изпратено от RAZBIRACHI
                            Martingale kak moje da ima takiva prUstaci na tazi zemq ne moga da razbera.Ti kato si takav umnik za6to si izkarva6 parite v 4ujbina. I az sa6to sam bil v 4ujbina i moeto mnenie e 4e tam rabotqt ograni4eni xora (pod dumata ograni4enie q imaite vpreddvit kato xora bez drugi varianti za ocelqvane i tapaci). TI OT KOI SI. Taka kato ti 4eta postovete mai si ot vtorite.Kolegi obstanovkata e mnogo napregnata no izxoda ne e kato se pluem, tova li e kulturata na bg investitora?
                            От мене запомни едно нещо - всеки който е бил в развита държава да работи или учи повече от 1г. и се е върнал тука и пее тука колко е готино е неудачник! Няма начин в тази неуредена държава да е по-добре. А на въпроса ти защо някой си изкарва парите в чужбина отговора е много прост, там дори на заплата можеш да забогатееш, не е като тука да работиш за 1500лв. да имаш някакви пари в кобоса и да дрънкаш глупости по цял ден. Отговора ми беше провокиран от твоя просташки отговор, важи за всички великани в темата дето имат Н-брой акции, ама нямат обикновена кирилица.
                            Живея в България, но уважавам хората които са заминали за да изкарват добри пари, независимо какво работят. Няма срамна работа, но има мизерно заплащане .....
                            Неудачници са тея, които тука нищо не са направили и като отидат в чужбина си мислят, че са хванали господ за шлифера. Тези, които са се върнали в България, заслужават само уважение.

Коментар

• Първоначално изпратено от RAZBIRACHI
                              Martingale kak moje da ima takiva prUstaci na tazi zemq ne moga da razbera.Ti kato si takav umnik za6to si izkarva6 parite v 4ujbina. I az sa6to sam bil v 4ujbina i moeto mnenie e 4e tam rabotqt ograni4eni xora (pod dumata ograni4enie q imaite vpreddvit kato xora bez drugi varianti za ocelqvane i tapaci). TI OT KOI SI. Taka kato ti 4eta postovete mai si ot vtorite.Kolegi obstanovkata e mnogo napregnata no izxoda ne e kato se pluem, tova li e kulturata na bg investitora?
                              От мене запомни едно нещо - всеки който е бил в развита държава да работи или учи повече от 1г. и се е върнал тука и пее тука колко е готино е неудачник! Няма начин в тази неуредена държава да е по-добре. А на въпроса ти защо някой си изкарва парите в чужбина отговора е много прост, там дори на заплата можеш да забогатееш, не е като тука да работиш за 1500лв. да имаш някакви пари в кобоса и да дрънкаш глупости по цял ден. Отговора ми беше провокиран от твоя просташки отговор, важи за всички великани в темата дето имат Н-брой акции, ама нямат обикновена кирилица.
                              Живея в България, но уважавам хората които са заминали за да изкарват добри пари, независимо какво работят. Няма срамна работа, но има мизерно заплащане .....

Коментар

• tup kompleksar

Коментар

Working...
                                X