IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Bouns,

акумулатора има гаранция 30 месеца от датата на производство и щяха да ми го заверят само за 6 месеца... Иначе аз го купих от Ексон ООД, които са доставчици на Монбат /намират се до Лукойла при КАТ/.

Коментар

• от години карам с монбат и нямам проблеми

Коментар

• Мерси за коментарите и препоръките и се извинявам, че ви занимавам с толкова дребен и личен проблем като покупката на акумулатор. Аз наистина си взех Бош (извинявай Лолита за кирилицата) и макар, че не разбирам от такива неща май датата на производство оказва влияние, тъй като добрите акумулатори са на друг принцип - не се пълнят и т.н., но това е без значение. По-важното според мен е дали някой въобще се интересува от фирмата, в чийто акции инвестира?
        Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Напълно подкрепям Bouns.

Коментар

• Първоначално изпратено от red arrow
            Аз преди 2 седмици си купих нов акумулатор на Монбат, който обаче се оказа, че е произведен 2006г. и гаранцията му щеше да важи още 6 седмици. Смениха ми го разбира се, но според мен фирма с претенции и класация в топ 50 на Superbrands 2007 не може да си позволява такова отношение спрямо клиентите
            Не мога да разбера дали лъжеш или тебе са те излъгали. Акумулатора може и да е произведен 1999г. докато не се напълни с киселина е практически вечен, тоест докато е сух няма значение. Поле като се напълни започва да старее. А гаранцията е с дата продажба а не производство..... телевизор като си купиш как ти издават гаранция на база дата на производство или от дата на купуване?

Коментар

• Аз преди 2 седмици си купих нов акумулатор на Монбат, който обаче се оказа, че е произведен 2006г. и гаранцията му щеше да важи още 6 седмици. Смениха ми го разбира се, но според мен фирма с претенции и класация в топ 50 на Superbrands 2007 не може да си позволява такова отношение спрямо клиентите

Коментар

• Първоначално изпратено от НИК
                Kupi si BOCH i garaj.
                Казах вече, че избирам българското и няма да си купя BOSCH. Лека нощ!

Коментар

• Kupi si BOCH i garaj.

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
                    Първоначално изпратено от Lolita
                    Ние сме с акумулатор Монбат от 5 години, а колата никога не е виждала гараж. Много сме доволни.
                    Продадох си акциите на 30 лв и в момента нямам такива, просто имах нужда от пари. Обмислям влизане, но до няколко седмици няма да имам кеш. Независимо от това, ако се наложи пак ще купим такъв акумулатор.
                    s Monbat, bez garaz i bez cash - qsno
                    И какво ти е ясно, че не разбрах? Да не би да се сети къде съм вложила голяма част от парите си? Или за теб акциите са единствената възможност? Я познай, да видим, дали има и по-важни неща от гаража ?
                    А като си толкова умник, пиши на кирилица, ако обичаш.

На всички други - исках да кажа, че сме доволни от акумулатора. И призовавам да подкрепяме българския производител-във всички области!!!. И все пак ми е ясно, че да имаш чужда марка акумулатор под капака за някои е много важно...

Коментар

• Първоначално изпратено от Lolita
                      Ние сме с акумулатор Монбат от 5 години, а колата никога не е виждала гараж. Много сме доволни.
                      Продадох си акциите на 30 лв и в момента нямам такива, просто имах нужда от пари. Обмислям влизане, но до няколко седмици няма да имам кеш. Независимо от това, ако се наложи пак ще купим такъв акумулатор.
                      s Monbat, bez garaz i bez cash - qsno

Коментар

• Ние сме с акумулатор Монбат от 5 години, а колата никога не е виждала гараж. Много сме доволни.

Коментар

• Бихме, бихме.
                          Аз карам само с Монбат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov
                            Първоначално изпратено от wannarock
                            Акумулаторът ми е за смяна. Дали да си взема на български?

еми ти си знаеш цените са почти едни и същи
                            е да, ама в качеството дали има разлика? интересно ми е тези дето купуват акции дали биха си купили и акумулатор

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
                              Акумулаторът ми е за смяна. Дали да си взема на български?

еми ти си знаеш цените са почти едни и същи

Коментар

• Акумулаторът ми е за смяна. Дали да си взема на български?

Коментар

Working...
                                X