Малко по надолу бях задал въпрос на който не ми отговорихте
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
[quote="Мариян Йорданов"]Първоначално изпратено от milioneraПървоначално изпратено от Мариян ЙордановЗдравейте, за утрешната (31 януари) пресконференция
Ако желаете да попитате нещо мениджмънта на Монбат, ще задам въпроса от ваше име
Моля пратете ми го на mpy маймунка start.bg
утре и вдругиден ще е страшна месомелачка и вероятно няма да имам време да ги събирам в темата, която е много активна и има много постинги
Благодаря предварително за въпросите,
Мариян Йорданов
Investor.bg
има ли възможност да направите Full-time видео или аудио от пресконференцията или да питаме някои от другите саитове?
FULL-TIME нали? а не орязано
като идея ти давам Марияне следващите пресконференции може да ги направите в real-time има вече WIMAX и стават прекрасно нещата малко програмистите да ги измъчите да вкарат аудиото в саита и готово дори може и платена услуга да еама ще искам 10% от приходите
успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от milioneraПървоначално изпратено от Мариян ЙордановЗдравейте, за утрешната (31 януари) пресконференция
Ако желаете да попитате нещо мениджмънта на Монбат, ще задам въпроса от ваше име
утре и вдругиден ще е страшна месомелачка и вероятно няма да имам време да ги събирам в темата, която е много активна и има много постинги
Мариян Йорданов
Investor.bg
има ли възможност да направите Full-time видео или аудио от пресконференцията или да питаме някои от другите саитове?
Коментар
-
Обявената печалба на Монбат от 19,43 млн. лв. е преди данъци
От: Мариян Йорданов
30.01.2008 09:32 ( MONBAT )
Обявената в петък печалба на Монбат АД от 19,43 млн. лв. за 2007 г. е преди данъчно облагане, уточни за Investor.bg Даниела Пеева, директор за връзка с инвеститорите на дружеството.
Предвид размера на корпоративния данък печалба от 10%, вероятно чистата (нетна) печалба на дружеството за 2007 г. ще е с около 10% по-ниска от 19,43 млн. лв., или около 17,5 млн. лв.
На 15 ноември дружеството актуализира прогнозата си за нетна печалба през 2007 г. на 16,7 млн. лв. Предварително заложената прогноза беше за 15 млн. лв.
В самото съобщение под печалба се има предвид печалба преди данъци, като това не е уточнено, но е практика в месечните данни, оповестявани от дружеството.
Утре преди обяд ще се състои пресконференция на Монбат АД за оповестяване на годишните резултати на дружеството. Въпросите си към ръководството на акумулаторния производител може да изпращате на mpy@start.bg.
Вчера акциите на Монбат АД поевтиняха с 1,75% до 24,71 лв. средна цена за акция при обем от 18 177 акции.
Коментар
-
[quote="wannarock"]Първоначално изпратено от milioneraПървоначално изпратено от Мариян ЙордановЗдравейте, за утрешната (31 януари) пресконференция
Мариян Йорданов
Investor.bg
milionera Инвестор.бг е супер - няма други
Точно затова им давам идея да станат още по-добри
Коментар
-
Първоначално изпратено от milioneraПървоначално изпратено от Мариян ЙордановЗдравейте, за утрешната (31 януари) пресконференция
Мариян Йорданов
Investor.bg
milionera Инвестор.бг е супер - няма другиНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мариян ЙордановЗдравейте, за утрешната (31 януари) пресконференция
Мариян Йорданов
Investor.bg
Коментар
-
Здравейте, за утрешната (31 януари) пресконференция
Мариян Йорданов
Investor.bg
Коментар
Коментар