IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от jumbo
    С две думи: Таргета за цената на акция през 2008 е 40 лв. Мнение на г-н Бобоков
    Мдаа, интересен отговор. Значи Мариян е задал този ми въпрос
    А относно 106-ти, скоро няма да има нужда те да обират. На доста хора ще им уврат главите чий отчет е най-добрия и през този отчетен сезон и коя акция ще бие пак неколкократно пазара по доходност.
    Просто качеството си струва парите, а Монбат е наистина качествена компания!

Коментар

• С две думи: Таргета за цената на акция през 2008 е 40 лв. Мнение на г-н Бобоков

Коментар

• Днес 106 не ги чакайте .... мисля това което трябваше да стане, стана вчера.

Коментар

• OKOLO 24 MILIONA NA FREE MARKET I 2-2.5 BLOCK

Коментар

• И колко беше оборота на БФБ на 30.01.2008 ???
            Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• THE SOURCE OF POWER
              "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
                Първоначално изпратено от ПИЧ
                Тука някой е решил да става мажоритар в Монбат, яко купуване, няколко дни подред.
                Чак мажоритар не, но още известно време така и фри флота ще го държим аз, ПФБК и още 5-6 находчиви инвеститора И тогава фундаментално оправданата цена от 45-50 лв. ще си бъде пазарна реалност
                Батя, аз съм единия от тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от Борис
                  ПФБК, или по точно тяхните клиенти - Който го може, го може!
                  Намирането на подценени акции, имам предвид
                  още си далеч от истината момче
                  Не е препоръка за покупко продажба!!!

Коментар

• честито на освободилите днес на 27 лв ,

за останалите търпение

тука игричката е ясна

напазариха на 20-21, сега ще разтоварят отгоре и после пак (които го може го може )

но като си спомня че пишкаха срещу ввятъра на 31.5, и като че ли се опикаха сега се опитват да се пак срешу ветреца ама какво ли ще стане ? въпроса е с чии парички, че имам страното чувство че някои пак си прави гавра с паричките на някои фонд (инвеститорите)
                    Не е препоръка за покупко продажба!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
                      Първоначално изпратено от ПИЧ
                      Тука някой е решил да става мажоритар в Монбат, яко купуване, няколко дни подред.
                      Чак мажоритар не, но още известно време така и фри флота ще го държим аз, ПФБК и още 5-6 находчиви инвеститора И тогава фундаментално оправданата цена от 45-50 лв. ще си бъде пазарна реалност
                      И като тръгне някой от вас да излиза какво ще се случи?

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
                          Първоначално изпратено от Мариян Йорданов
                          Здравейте, за утрешната (31 януари) пресконференция
                          Ако желаете да попитате нещо мениджмънта на Монбат, ще задам въпроса от ваше име

Моля пратете ми го на mpy маймунка start.bg
                          утре и вдругиден ще е страшна месомелачка и вероятно няма да имам време да ги събирам в темата, която е много активна и има много постинги

Благодаря предварително за въпросите,
                          Мариян Йорданов
                          Investor.bg
                          Обект на много дискусии е връзката между цената на оловото и резултатите на Монбат. Може ли мениджмънта да каже своето становище относно това и каква е визията на компанията в средносрочен план относно тази корелация?
                          И в тази насока хеджират ли покупките на олово от прекалено голям спад или ръст на суровината?

Коментар

• Първоначално изпратено от Мариян Йорданов
                            Здравейте, за утрешната (31 януари) пресконференция
                            Ако желаете да попитате нещо мениджмънта на Монбат, ще задам въпроса от ваше име

Моля пратете ми го на mpy маймунка start.bg
                            утре и вдругиден ще е страшна месомелачка и вероятно няма да имам време да ги събирам в темата, която е много активна и има много постинги

Благодаря предварително за въпросите,
                            Мариян Йорданов
                            Investor.bg
                            Обект на много дискусии е връзката между цената на оловото и резултатите на Монбат. Може ли мениджмънта да каже своето становище относно това и каква е визията на компанията в средносрочен план относно тази корелация?
                            Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Тия хора са еталон как трбява Управителите да се отнасят с инвеститорите. Утре правят пресконференция за отчитане на резултатите. Да сте видяли другите поне 200 смотани дружества на БФБ да правят нещо подобно.

Коментар

• уау... ей на това му казвам добър ден

Коментар

Working...
                                X