IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• мечо казвам си мнението бе брат, не съм казала да ми вярваш, всеки си вярва в некви неща, добре че Симеончо не успамил и тука. Мен Софикса не ме грее чак толкова, аз имам вяра на тази акция и съм сигурен в нея

Иначе проф изкривяване от форекса са техн. анализи

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate
      Mnogo sam dovolen che investor sa pomestili otgovorite na g-n Bobokov ot preskonferenciata. Dava iasno da se razbere, che tova e edna ot nai-dobrite companii na BFB. A obratnata vruzka na management-a kam nastoiashti i potencialni investitori e primer za podrajanie.

MONBAT i KAO sa i edni ot companiite s nai-podrobni otcheti. Neshto, koeto ne moje da se kaje za mnogo ot companiite na BFB.
      eee, tiho de
      a p/b-to na fib-a?
      Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от мечото
        Първоначално изпратено от arsenal
        Първоначално изпратено от coolice
        Първоначално изпратено от milenkk
        Тук някои кобоси се бъзикат с позицията, сигурно има десетина който са се наредили с по една акция.
        онзиден някои продаваше едно химко

а 106 добре натовариха обърнаха деня тук изплувах :mrgreen:

за който е чел някави неща дето неважали за нашата борса 2 поредни дни на зелено значат.....
        върнахме се на нива СОФИКС от миналия петък

нивата на съпротива са на 1400 пункта утре е важен ден, да пробиеме и се запътваме 1580

тва просто си е мое мнение
        какви нива на съпротива бе човек остави ги тези технически анализи , те са за други пазари , не за нашия ..
        oставете човека да ни осведомява за това какво показва техническия анализ, а който си иска да го взема впредвид
        Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Добър ден,
          видяхте ли пълния запис от днешната пресконференция?
          http://www.mp3.bg/investor123/pkf_monbat.mp3
          може да се слуша докато се браузват други неща

ето и материала
          http://www.investor.bg/?id=59749

Коментар

• Първоначално изпратено от arsenal
            Първоначално изпратено от coolice
            Тук някои кобоси се бъзикат с позицията, сигурно има десетина който са се наредили с по една акция.

за който е чел някави неща дето неважали за нашата борса 2 поредни дни на зелено значат.....

нивата на съпротива са на 1400 пункта утре е важен ден, да пробиеме и се запътваме 1580

какви нива на съпротива бе човек остави ги тези технически анализи , те са за други пазари , не за нашия ..

Коментар

• Първоначално изпратено от don emilio
              Аз да не пропусна да поздравя онзи сервитьор-емигрант МАРТИН ГЕЙ дето ме питаше как съм купувайки Монбат на 20,40- 21-22-23лв.

Добре съм ГЕЙ ама много съм добре.................

Изкарах твоите бакшиши за 300 години.......
              оу на 20 как брах хехехе луди хора баце

Коментар

• Аз да не пропусна да поздравя онзи сервитьор-емигрант МАРТИН ГЕЙ дето ме питаше как съм купувайки Монбат на 20,40- 21-22-23лв.

Добре съм ГЕЙ, ама много съм добре.................

Изкарах твоите бакшиши за 3000 години.......

Коментар

• 106 купиха грубо 100 000 парчета монбат за 1 мин всеки сам да си прави изводите

Коментар

• Първоначално изпратено от coolice

Коментар

• Хахаха 106 си манипулират пазара както искат!

Коментар

• Първоначално изпратено от milenkk

Business as Usual

Коментар

• За толкова им стигна времето сигурно

Коментар

• Влязох на бфб август 2007 по 7 позиции.Само тази акция дори и преди тези няколко дни изкупувания е на печалба.Мислех като си върна парите и да излизам но МОНБАТ промени намеренията ми.Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
                              Малко преди да се появи 106 ,107 разпродаваха
                              цели 100 бройки
                              Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Монбат > 46 лв.
                                Къртим!

Коментар

Working...
                                X