IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от мечото
    Първоначално изпратено от arsenal
    мечо казвам си мнението бе брат, не съм казала да ми вярваш, всеки си вярва в некви неща, добре че Симеончо не успамил и тука. Мен Софикса не ме грее чак толкова, аз имам вяра на тази акция и съм сигурен в нея

Иначе проф изкривяване от форекса са техн. анализи
    то не за вярване или не , просто виж кво става в 2 без 1 ) това прецаква цялата графика .. софикс завършва на толкова колкото реши някой фонд примерно , а не на колкото реши "пазара" и от там тия цифри просто отиват в кофите )

иначе монбатката си е супер
    абе исками се да съм прав по мой анализ открих че голяма подкрепа има 1200 пункта и един ден пада до тези граници със свито сърце хеджирах акции на по-горни нива и се молех да съм прав и засега съм доста купих УЖ на дъно. Та затова ми се иска и сега да позная

ПП Одавна чета форума но заради някои дразнители песимисти реших да се включа в отбора на оптимистите пък и палчинката винаги се обръща, само дето ни можем да мажем само от едната страна

Коментар

• Специален поздрав

http://www.vbox7.com/play:cf63970d

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate
        Първоначално изпратено от Хосе
        Първоначално изпратено от EquityPrivate
        Mnogo sam dovolen che investor sa pomestili otgovorite na g-n Bobokov ot preskonferenciata. Dava iasno da se razbere, che tova e edna ot nai-dobrite companii na BFB. A obratnata vruzka na management-a kam nastoiashti i potencialni investitori e primer za podrajanie.

MONBAT i KAO sa i edni ot companiite s nai-podrobni otcheti. Neshto, koeto ne moje da se kaje za mnogo ot companiite na BFB.
        Куре, чуй и записа, вярно че е един час, но си заслужава.
        S adres mp3.bg trudno shte go otvoria :-) Po-kusno dnes ili utre sutrinta.
        Ima li neshto drugo interesno osven opisanoto v statiata?
        Да, има, затова ти казвам че трябва да се чуе. Неща които журналистите са сметнали за второстепенни на практика може да се окажат много важни. Като една цифра - 3,4 млн. бр., но по-добре да чуеш от източника, така и аналитичните ти модели ще са по-близо до десетката

Да си призная тази акция беше в основата на доходността ми от 286% през 2007 г. и не възнамерявам да се разделям скоро с нея. Мисля че и т.г. ще ми се отблагодари подобаващо за лоялността и това че я държа по-дълго време от която и да е досега

Коментар

• нещо ми прилича на голямо гримиране

Коментар

• Купи си манивела безотказна е и е с доживотна гаранция, освен ако не си Херкулес
            Мненията ми не са препоръка за покупка или продажба на акции!

Коментар

• ISKRA

Коментар

• Първоначално изпратено от krasii
                трябва да си купувам акумулатор за каляската,какво ще ме посъветвате,български или чуждестрански:-)
                Как какъв ,Български разбира се !!!

Коментар

• трябва да си купувам акумулатор за каляската,какво ще ме посъветвате,български или чуждестрански:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Пухче
                    Първоначално изпратено от kamacho
                    Тия ме разбиха
                    края на месеца е все пак
                    и как са числата сега?
                    Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от малката сестра
                      вижте само колко материали са набутали в незавършено производство
                      15 милиона
                      направо не си е работа
                      и сравнете с миналата година
                      какво стана,че е толкова много
                      ако не беше това печалбата щеше да се сгъбяса доста
                      бая балон надува този Бобоков
                      че и си казва колко иска да стане цената
                      айде още нещо да си пожелае
                      Малка си и малка ще си останеш.

Коментар

• вижте само колко материали са набутали в незавършено производство
                        15 милиона
                        направо не си е работа
                        и сравнете с миналата година
                        какво стана,че е толкова много
                        ако не беше това печалбата щеше да се сгъбяса доста
                        бая балон надува този Бобоков
                        че и си казва колко иска да стане цената
                        айде още нещо да си пожелае

Коментар

• Първоначално изпратено от arsenal
                          мечо казвам си мнението бе брат, не съм казала да ми вярваш, всеки си вярва в некви неща, добре че Симеончо не успамил и тука. Мен Софикса не ме грее чак толкова, аз имам вяра на тази акция и съм сигурен в нея

Иначе проф изкривяване от форекса са техн. анализи
                          то не за вярване или не , просто виж кво става в 2 без 1 ) това прецаква цялата графика .. софикс завършва на толкова колкото реши някой фонд примерно , а не на колкото реши "пазара" и от там тия цифри просто отиват в кофите )

иначе монбатката си е супер

Коментар

• Първоначално изпратено от Хосе
                            Първоначално изпратено от EquityPrivate
                            Mnogo sam dovolen che investor sa pomestili otgovorite na g-n Bobokov ot preskonferenciata. Dava iasno da se razbere, che tova e edna ot nai-dobrite companii na BFB. A obratnata vruzka na management-a kam nastoiashti i potencialni investitori e primer za podrajanie.

MONBAT i KAO sa i edni ot companiite s nai-podrobni otcheti. Neshto, koeto ne moje da se kaje za mnogo ot companiite na BFB.
                            S adres mp3.bg trudno shte go otvoria :-) Po-kusno dnes ili utre sutrinta.
                            Ima li neshto drugo interesno osven opisanoto v statiata?

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate

Коментар

• ЩЕ СИ ПОЗВОЛЯ ДА ВИ ПРЕДСТАВЯ НЯКОЛКО ЦИФРИ ПОКАЗВАщИ СЪОТНОШЕНИЕ КУПУВАЧИ/ПРОДАВАЧИ

9,15Ч 100/62
                                9,18Ч 102/67
                                9,20 117/74
                                9,25 126/81
                                9,4 137/96
                                ,,,,,
                                ,,,,
                                13,58 70/200
                                СПОРЕД МЕН НЯКОЙ КАЗВА НА ТИЯ ОТ ДЯСНО ПРОДАВАЙТЕ НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ НИЕ СМЕ НАСРЕщА.НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КАКВА Е ИДЕЯТА НА ЦЕЛИЯ ТОЗИ ЦИРК И МОЖЕ ЛИ ГЛЕДАЙКИ ТАЗИ ГРАФИКА ДА СЕ ИЗПОЛЗВА ТА

Коментар

Working...
                                X