Първоначално изпратено от Optic
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Ако не се лъжа обр. изкупуване беше прието още март/пак бяха първите и определено са прогнозирали, че може да се наложи/ и определено тези панически разпродажби са форсирали нещата.
Ако някоя компания извади такива резултати на една развита борса, само можем да гадаем какво ще стане/независимо от тренда - справка САЩ, ако някой покаже добри резултати и акцията отскача/ за разлика оттук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от КамменПървоначално изпратено от psycoholicАз от този текст разбирам, че могат да се моткат цяла година преди да си направят бройката!
Иначе новината е суперска!
цена max е ясна, интересно е казуса с цена min - Минимална цена на обратно изкупуване – минималната цена, постигната на БФБ в последния ден, предхождащ конкретното решение на УС за начална дата на обратното изкупуване/аз го разбирам така - когато според тях достигне справедлива цена,тогава и ще обявят/
Шах за продавачите.BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Първоначално изпратено от psycoholicАз от този текст разбирам, че могат да се моткат цяла година преди да си направят бройката!
Иначе новината е суперска!
цена max е ясна, интересно е казуса с цена min - Минимална цена на обратно изкупуване – минималната цена, постигната на БФБ в последния ден, предхождащ конкретното решение на УС за начална дата на обратното изкупуване/аз го разбирам така - когато според тях достигне справедлива цена,тогава и ще обявят/
Шах за продавачите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от j1vПървоначално изпратено от Teodor IvПървоначално изпратено от j1vПървоначално изпратено от КамменПървоначално изпратено от j1vА количеството, което смятат да изкупят е има няма целия оборот за миналия месец
Справка за резултатите ( период: от 01.06.2008 до 30.06.2008, търсене по компания MONBAT - Монбат АД):
Общо сделки 547. Общо изтъргувани акции 117 276, на средна цена 13.222. Обща сума на сключените сделки 1 550 714.12., не знам ти откъде имаш "понятие", защото принципно би трябвало само да можеш да предполагаш, както правя и аз
, освен разбира се, ако целия оборот не е генериран от теб
sorry
П.П.: Ако някой преди мен, беше пуснал поста ми, в какъвто и да е вид, и да ми спести оглеждането, че да се ориентирам колко аджеба акции мислят да изкупят, просто щях да му благодаря наум, вместо да търся под вола теле
Ако с нещо съм те обидил извинявай, далеч съм от мисълта да те поучавам.
Жив и здрав!
Коментар
-
[code]
До
Комисия за финансов надзор
До
Българска фондова борса – София АД
Гр.София, ул. Три уши 10
До
Обществеността
Уважаеми Дами и Господа,
С настоящото бихме желали да оповестим следната информация относно МОНБАТ АД:
Управителният съвет на „Монбат” АД, гр. София на свое заседание от 17.07.2008 г., проведено в 14.00 часа на основание чл. 20а от Устава на дружеството във връзка с чл. 187б от ТЗ и на основание чл. 111, ал. 5 от ЗППЦК прие решение да бъде извършено обратно изкупуване на собствени акции, като началният срок за обратното изкупуване и избрания от УС лицензиран инвестиционен посредник ще бъде определен в отделно, конкретно решение на УС и оповестен съгласно правилата на чл. 111, ал. 6 от ЗППЦК като дружеството уведоми КФН, БФБ и обществеността за броя собствени акции, които ще изкупи в рамките на ограничението по чл. 111, ал. 5 от ЗППЦК, и за инвестиционния посредник, на който е дадена поръчка за изкупуването. Уведомяването ще бъде извършено след приключване на борсовата сесия, най-късно до края на работния ден, предхождащ деня на изкупуването.
Брой акции, подлежащи на обратно изкупуване по настоящата процедура – до 0.295 % от регистрирания капитал или до 115*380 броя акции. Останалото допустимо за обратно изкупуване количество съгласно ограничението на чл. 111, ал. 5 от ЗППЦК може да бъде изкупено в сроковете и рамките на овластяването по чл. 20а от Устава на дружеството.
Минимална цена на обратно изкупуване – минималната цена, постигната на БФБ в последния ден, предхождащ конкретното решение на УС за начална дата на обратното изкупуване.
Максимална цена на обратно изкупуване – максималната дневна цена, постигната на БФБ на 29.05.2008 г.
Срок за извършване на обратното изкупуване, в това число и заплащане на изкупените акции – до 180 календарни дни, считано от деня, следващ датата на оповестяване по реда на чл.111, ал.6 от ЗППЦК. В случай на изчерпване на количеството , а именно дружеството изкупи до 115*380 броя акции процедурата по обратното изкупуване се прекратява като успешно приключила. В случай, че в срока по първото изречение не се изкупи максималния брой акции УС по своя преценка може да удължи срока с нови 180 календарни дни при съответно прилагане на разпоредбата на предходното изречение.
УС овластява Председателя на УС – Атанас Бобоков да извърши всички необходими правни и фактически действия по процедурата по обратното изкупуване чрез лицензиран инвестиционен посредник, в това число да обяви в Търговския регистър решението на УС.
За “Монбат” АД
/Атанас Бобоков – Председател на УС/ [/code]
ето го и текстаBusiness as Usual
Коментар
-
Първоначално изпратено от Teodor IvПървоначално изпратено от j1vПървоначално изпратено от КамменПървоначално изпратено от j1vА количеството, което смятат да изкупят е има няма целия оборот за миналия месец
Справка за резултатите ( период: от 01.06.2008 до 30.06.2008, търсене по компания MONBAT - Монбат АД):
Общо сделки 547. Общо изтъргувани акции 117 276, на средна цена 13.222. Обща сума на сключените сделки 1 550 714.12., не знам ти откъде имаш "понятие", защото принципно би трябвало само да можеш да предполагаш, както правя и аз
sorry
П.П.: Ако някой преди мен, беше пуснал поста ми, в какъвто и да е вид, и да ми спести оглеждането, че да се ориентирам колко аджеба акции мислят да изкупят, просто щях да му благодаря наум, вместо да търся под вола теле
Коментар
-
Първоначално изпратено от j1vПървоначално изпратено от КамменПървоначално изпратено от j1vА количеството, което смятат да изкупят е има няма целия оборот за миналия месец
sorry
Коментар
-
Първоначално изпратено от КамменПървоначално изпратено от j1vА количеството, което смятат да изкупят е има няма целия оборот за миналия месец
Коментар
-
Първоначално изпратено от j1vА количеството, което смятат да изкупят е има няма целия оборот за миналия месец
Общо сделки 547. Общо изтъргувани акции 117 276, на средна цена 13.222. Обща сума на сключените сделки 1 550 714.12.
Коментар
Коментар