IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Optic
    Първоначално изпратено от mostovak
    Ще се разболея днес продадох в 13:45.
    Утре можеш да си купиш
    С печалба!
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от mostovak
      Ще се разболея днес продадох в 13:45.
      Утре можеш да си купиш
      "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Ще се разболея днес продадох в 13:45.

Коментар

• Ако не се лъжа обр. изкупуване беше прието още март/пак бяха първите и определено са прогнозирали, че може да се наложи/ и определено тези панически разпродажби са форсирали нещата.
          Ако някоя компания извади такива резултати на една развита борса, само можем да гадаем какво ще стане/независимо от тренда - справка САЩ, ако някой покаже добри резултати и акцията отскача/ за разлика оттук.

Коментар

• Първоначално изпратено от Каммен
            Първоначално изпратено от psycoholic
            Аз от този текст разбирам, че могат да се моткат цяла година преди да си направят бройката!
            Иначе новината е суперска!
            предполагам, че и сега ще си изиграят перфектно картите.
            цена max е ясна, интересно е казуса с цена min - Минимална цена на обратно изкупуване – минималната цена, постигната на БФБ в последния ден, предхождащ конкретното решение на УС за начална дата на обратното изкупуване/аз го разбирам така - когато според тях достигне справедлива цена,тогава и ще обявят/
            Шах за продавачите.
            Утре не вярвам да има Продава под 13! Само ми е любопитно цялата тази истерия по натискането на цената до 10.8 дали има нещо общо с днешната новина?
            BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
              Аз от този текст разбирам, че могат да се моткат цяла година преди да си направят бройката!
              предполагам, че и сега ще си изиграят перфектно картите.
              цена max е ясна, интересно е казуса с цена min - Минимална цена на обратно изкупуване – минималната цена, постигната на БФБ в последния ден, предхождащ конкретното решение на УС за начална дата на обратното изкупуване/аз го разбирам така - когато според тях достигне справедлива цена,тогава и ще обявят/
              Шах за продавачите.

Коментар

• Първоначално изпратено от j1v
                Първоначално изпратено от Teodor Iv
                Първоначално изпратено от j1v
                Първоначално изпратено от Каммен
                А количеството, което смятат да изкупят е има няма целия оборот за миналия месец

Справка за резултатите ( период: от 01.06.2008 до 30.06.2008, търсене по компания MONBAT - Монбат АД):
                Общо сделки 547. Общо изтъргувани акции 117 276, на средна цена 13.222. Обща сума на сключените сделки 1 550 714.12.
                Колега имаш ли понятие колко от тези сделки са спекулативни - едни и същи акции се превъртаха многократно. Аз лично с една и съща сума, купувах и продавах без да си нарушавам инвестиционният пакет.Реално продадените от паникъосаните инвеститори е не повече от 10% от тези акции.
                Колега, казах оборот ... , не знам ти откъде имаш "понятие", защото принципно би трябвало само да можеш да предполагаш, както правя и аз , освен разбира се, ако целия оборот не е генериран от теб
                мисля че ти обясних достатъчно добре, но по начина на писане ми прилича или да си продал ниско или да си се услушвал за по-ниски нива.
                sorry
                Нито съм продавал (тез си ги държа и не пускам), нито съм се ослушвал (поради липса на кеш) по таз позиция. Странен ми е поучителния ти тон, по повод на поста ми, който е една проста констатация (оборота по позицията за миналия месец), по която констатация в общи линии няма какво да се коментира

П.П.: Ако някой преди мен, беше пуснал поста ми, в какъвто и да е вид, и да ми спести оглеждането, че да се ориентирам колко аджеба акции мислят да изкупят, просто щях да му благодаря наум, вместо да търся под вола теле
                друг е отговорил вместо мен
                Ако с нещо съм те обидил извинявай, далеч съм от мисълта да те поучавам.
                Жив и здрав!

Коментар

• Аз от този текст разбирам, че могат да се моткат цяла година преди да си направят бройката!
                  BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• [code]
                    До
                    Комисия за финансов надзор
                    До
                    Българска фондова борса – София АД
                    Гр.София, ул. Три уши 10
                    До
                    Обществеността

Уважаеми Дами и Господа,
                    С настоящото бихме желали да оповестим следната информация относно МОНБАТ АД:
                    Управителният съвет на „Монбат” АД, гр. София на свое заседание от 17.07.2008 г., проведено в 14.00 часа на основание чл. 20а от Устава на дружеството във връзка с чл. 187б от ТЗ и на основание чл. 111, ал. 5 от ЗППЦК прие решение да бъде извършено обратно изкупуване на собствени акции, като началният срок за обратното изкупуване и избрания от УС лицензиран инвестиционен посредник ще бъде определен в отделно, конкретно решение на УС и оповестен съгласно правилата на чл. 111, ал. 6 от ЗППЦК като дружеството уведоми КФН, БФБ и обществеността за броя собствени акции, които ще изкупи в рамките на ограничението по чл. 111, ал. 5 от ЗППЦК, и за инвестиционния посредник, на който е дадена поръчка за изкупуването. Уведомяването ще бъде извършено след приключване на борсовата сесия, най-късно до края на работния ден, предхождащ деня на изкупуването.
                    Брой акции, подлежащи на обратно изкупуване по настоящата процедура – до 0.295 % от регистрирания капитал или до 115*380 броя акции. Останалото допустимо за обратно изкупуване количество съгласно ограничението на чл. 111, ал. 5 от ЗППЦК може да бъде изкупено в сроковете и рамките на овластяването по чл. 20а от Устава на дружеството.
                    Минимална цена на обратно изкупуване – минималната цена, постигната на БФБ в последния ден, предхождащ конкретното решение на УС за начална дата на обратното изкупуване.
                    Максимална цена на обратно изкупуване – максималната дневна цена, постигната на БФБ на 29.05.2008 г.
                    Срок за извършване на обратното изкупуване, в това число и заплащане на изкупените акции – до 180 календарни дни, считано от деня, следващ датата на оповестяване по реда на чл.111, ал.6 от ЗППЦК. В случай на изчерпване на количеството , а именно дружеството изкупи до 115*380 броя акции процедурата по обратното изкупуване се прекратява като успешно приключила. В случай, че в срока по първото изречение не се изкупи максималния брой акции УС по своя преценка може да удължи срока с нови 180 календарни дни при съответно прилагане на разпоредбата на предходното изречение.
                    УС овластява Председателя на УС – Атанас Бобоков да извърши всички необходими правни и фактически действия по процедурата по обратното изкупуване чрез лицензиран инвестиционен посредник, в това число да обяви в Търговския регистър решението на УС.

За “Монбат” АД
                    /Атанас Бобоков – Председател на УС/ [/code]

ето го и текста
                    Business as Usual

Коментар

• Първоначално изпратено от Teodor Iv
                      А количеството, което смятат да изкупят е има няма целия оборот за миналия месец

Справка за резултатите ( период: от 01.06.2008 до 30.06.2008, търсене по компания MONBAT - Монбат АД):
                      Общо сделки 547. Общо изтъргувани акции 117 276, на средна цена 13.222. Обща сума на сключените сделки 1 550 714.12.
                      Колега имаш ли понятие колко от тези сделки са спекулативни - едни и същи акции се превъртаха многократно. Аз лично с една и съща сума, купувах и продавах без да си нарушавам инвестиционният пакет.Реално продадените от паникъосаните инвеститори е не повече от 10% от тези акции.
                      Колега, казах оборот ... , не знам ти откъде имаш "понятие", защото принципно би трябвало само да можеш да предполагаш, както правя и аз , освен разбира се, ако целия оборот не е генериран от теб
                      мисля че ти обясних достатъчно добре, но по начина на писане ми прилича или да си продал ниско или да си се услушвал за по-ниски нива.
                      sorry
                      Нито съм продавал (тез си ги държа и не пускам), нито съм се ослушвал (поради липса на кеш) по таз позиция. Странен ми е поучителния ти тон, по повод на поста ми, който е една проста констатация (оборота по позицията за миналия месец), по която констатация в общи линии няма какво да се коментира

П.П.: Ако някой преди мен, беше пуснал поста ми, в какъвто и да е вид, и да ми спести оглеждането, че да се ориентирам колко аджеба акции мислят да изкупят, просто щях да му благодаря наум, вместо да търся под вола теле

Коментар

sorry

Коментар

• Първоначално изпратено от Каммен

Коментар

• или какво да разбирам - досега продаваха паникъорите, оттук нататък глупаците ли на тези нива?

Коментар

Коментар

• явно тези дни ще излязат новите акции
                                Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

Working...
                                X