IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Апокалиптиците налазиха и тази акция. Съвсем скоро обаче ще получат звучен шамар. А след няколко месеца когато пазара пак погледне към фундамента ще отнесат и доста ритници

На акционерите ще кажа следното - Имате в ръцете си добри книжа, зарежете за няколко месеца този ненормален пазар, насладете се на хубавото лято и наесен.... , все пак тогава започва и акумулаторния сезон

Коментар

• Първоначално изпратено от Teodor Iv
      Първоначално изпратено от psycoholic
      Първоначално изпратено от COBOSCHETO
      То е ясно че е "сценарии", но е интересно "таргета" на сценария и на "режисьора" колко е И оттам като почне едно изкупуване .......че само викам дано, дано, дано ...... като в старата песен
      Техниката (ми) казва таргет над 12!

Видях, че бат Пешо е писал под мен! Би ли ми казал, доколкото е възможно безплатно, как го сметна това!?
      да влезе в тази тема е определено събитие
      Почна да ми става интересно!
      Без срам ще си призная, че вчера купих малко на 10,7! ;-) Варете ме, печете ме, техниката казваше 10.2, но избързах като магаре! :-) Утре-вдругиден ще видим по-добре!
      BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
        То е ясно че е "сценарии", но е интересно "таргета" на сценария и на "режисьора" колко е И оттам като почне едно изкупуване .......че само викам дано, дано, дано ...... като в старата песен

Видях, че бат Пешо е писал под мен! Би ли ми казал, доколкото е възможно безплатно, как го сметна това!?
        да влезе в тази тема е определено събитие
        Почна да ми става интересно!

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
          Първоначално изпратено от psycoholic

Не е възможно безплатно !
          Уф, да му се не види! :-)
          Здраве да е, Пешка - за сега си предричал много по-добре от мен и не бих ти противоречил! До октомври-ноември, де! :-)
          BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic

Не е възможно безплатно !

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO

Коментар

• Основна цел при тази акция е цена 7.50-7.70 до октомври месец.

Коментар

• То е ясно че е "сценарии", но е интересно "таргета" на сценария и на "режисьора" колко е И оттам като почне едно изкупуване .......че само викам дано, дано, дано ...... като в старата песен

Коментар

• Първоначално изпратено от Teodor Iv
                    Първоначално изпратено от Каммен
                    Първоначално изпратено от JJF
                    Като чета коментарите оставам с впечатление, че това е акция с добра перспектива. Може ли някой да обясни за по-непросветените като мен защо сега акцията пада (като се има предвид, че преди увеличението на капитала на фона на всеобщия спад тя се представяшв добре). Това заради предстоящето обратно изкупуване ли е и ако да, защо?
                    според мен от от фундаментална гледна точка се справят отлично и със скъпо, и с евтино олово и резултатите го показват, но от психологическа - изтърваха нещата, не се възползваха макс от сплита, да не говорим и закъсняването с обр. изкупуване. Мисля че точно то изигра лоша шега.
                    може и накрая да излезе, че всичко това е било един добре режисиран сценарий.
                    Нееее! Как можа да си го помислиш!???

Коментар

• Първоначално изпратено от Каммен
                      Първоначално изпратено от JJF
                      Като чета коментарите оставам с впечатление, че това е акция с добра перспектива. Може ли някой да обясни за по-непросветените като мен защо сега акцията пада (като се има предвид, че преди увеличението на капитала на фона на всеобщия спад тя се представяшв добре). Това заради предстоящето обратно изкупуване ли е и ако да, защо?
                      според мен от от фундаментална гледна точка се справят отлично и със скъпо, и с евтино олово и резултатите го показват, но от психологическа - изтърваха нещата, не се възползваха макс от сплита, да не говорим и закъсняването с обр. изкупуване. Мисля че точно то изигра лоша шега.
                      може и накрая да излезе, че всичко това е било един добре режисиран сценарий.

Коментар

• Според мене няма да е добре ако пуснат цената под двуцифрено число и "позакъснеят" със обратното изкупуване.А и след 01.08 ще се повят новите акции и ако няма подкрепа може и нива под 9 кинта да видим.То и без това Форекс я чака цената там някъде да понапазарува
                        А на човека с пистолета успех

Коментар

• Първоначално изпратено от JJF

Коментар

• Първоначално изпратено от BGold
                            Това да не е Неохим и игри на дребно. Ще го направят на пазара по най-прозрачен начин - не се съмнявайте. Нали точно затова чакат новите акции - за да спрат евентуалния натиск. Това го каза Бобоков в Пари вчера
                            то както е тръгнало да не стане прекалено късно - липса на всякаква подкрепа. За 1 месец коригира повече, отколкото за предходните 7. Самото обявяване на обр. изкупуване без да се прави досега, само води до обратният ефект. Предполагам че знаят какво правят - но да направиш сплит и да обявиш преди повече от 4 месеца обр изкупуване и да не го правиш на тези нива ???В момента имам чувството че са пред фалит, не с 100% приръст.

Коментар

• Като чета коментарите оставам с впечатление, че това е акция с добра перспектива. Може ли някой да обясни за по-непросветените като мен защо сега акцията пада (като се има предвид, че преди увеличението на капитала на фона на всеобщия спад тя се представяшв добре). Това заради предстоящето обратно изкупуване ли е и ако да, защо?

Коментар

• Това да не е Неохим и игри на дребно. Ще го направят на пазара по най-прозрачен начин - не се съмнявайте. Нали точно затова чакат новите акции - за да спрат евентуалния натиск. Това го каза Бобоков в Пари вчера

Коментар

Working...
                                X