IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Има и други обяснения по въпроса. Все пак г-н Бобоков още миналата година беше врътнал едно репо с ИАБанк. Така че "продажбата" може фактически да е залог

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
      човешко е да се греши
      най-вероятно към 31.03.2008 да са 51 632 броя акции (ако са копирали как от 81 847 са станали 81 347 е друг въпрос)
      по-интересно ми е (при негов личен таргет 40 преди сплита) защо продава? май аз бъркам нещо!
      Никой не е по-голям от пазара, а г-н Бобоков ми се струва разумен човек.

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho
        В отчета за Q1:
        Атанас Стоилов Бобоков – Председател на УС

към 31.12.2007 г. към 31.03.2008 г.
        81 847 броя акции 51 632 броя акции

В отчета за Q2:

към 31.03.2008 г. към 30.06.2008 г.
        81 347 броя акции 41 780 броя акции

Има разминаване в подчертаното - как в единия отчет към 31.03 са 51 хил., а в следващия 81 хил. Ей това ми прилича на грешка! А може да съм се бъгнал нещо.

човешко е да се греши
        най-вероятно към 31.03.2008 да са 51 632 броя акции (ако са копирали как от 81 847 са станали 81 347 е друг въпрос)
        по-интересно ми е (при негов личен таргет 40 преди сплита) защо продава? май аз бъркам нещо!
        Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• В отчета за Q1:

към 31.12.2007 г. към 31.03.2008 г.
          81 847 броя акции 51 632 броя акции

В отчета за Q2:

към 31.03.2008 г. към 30.06.2008 г.
          81 347 броя акции 41 780 броя акции

Има разминаване в подчертаното - как в единия отчет към 31.03 са 51 хил., а в следващия 81 хил. Ей това ми прилича на грешка! А може да съм се бъгнал нещо.

Коментар

• А кажете ся нещо лошо при таквази прозрачност, аз утре очаквам едно голямо бънджи ....ма мисля да скоча чак долу близинко до върха на рекичката .....но може и някой да си купи чак горе на моста ...дето е вързано бънджиту ...за тва умната
            Не е препоръка ..

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
              Първоначално изпратено от Каммен
              Чак не мога да повярвам - на всички въпроси да получаваш моментално информация от първа ръка.НЯМА ДРУГИ!!!
              Без да изпадам до твоя фанатизъм и аз съм доволен!
              Чак фанатизъм? Нещо подобно с друга компания на БФБ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Каммен
                Чак не мога да повярвам - на всички въпроси да получаваш моментално информация от първа ръка.НЯМА ДРУГИ!!!
                Без да изпадам до твоя фанатизъм и аз съм доволен!
                BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Чак не мога да повярвам - на всички въпроси да получаваш моментално информация от първа ръка.НЯМА ДРУГИ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от iv_cho
                    Първоначално изпратено от Даниела Пеева
                    Първоначално изпратено от Poncho
                    Даниела Пеева, можете ли да дадете отговор на следните въпроси:
                    1. Как е избран инвестиционния посредник за обратното изкупуване?
                    2. Кой решава каква ще е стратегията при покупките - дружеството или посредника?
                    Благодаря и успех!
                    Управителният съвет на дружеството е обсъдил предложените условия от няколко инвестиционни посредника и е приел решение за избор на Бенчмарк Финанс АД. Дружеството съвместно с инвестиционния посредник са определели и стратегията на покупките.
                    А дали някой може да обясни какво означават тези 180 дни отложено плащане?!?Ако например утре си продам акциите през COBOS-а, кога ще си получа реално парите?Извинявам се предварително за глупавия въпрос, но тази процедура не ми е никак ясна
                    Това са нормални сделки, с нормален сетълмент - не става дума за отложено плащане. Срокът от 180 дни е посочен като максимален за времетраене на процедурата. Ще си получите парите както при нормална сделка.

Коментар

• Относно притежаваните от всички членовете на УСакции, включително и тези на г-н Атанас Бобоков в отчетите са отразени броя акции преди увеличението на капитала. Това е направено така, тъй като сме изхождали от обстоятелството, че реално към 30 юни тези акции не са свободни за търговия, не е била вписана емисията в регистъра на КФН, въпреки, че същите са били регистрирани от Централен депозитар АД. Разбира се броя акции, притежавани от членовете на УС в следващия отчет ще бъдат актуализирани в съответствие с увеличението след регистрацията на емисията за търговия от БФБ.

Коментар

• надяваме се, ДВИ да отговори и по другите отправени въпроси.

Коментар

• Първоначално изпратено от Даниела Пеева
                          Първоначално изпратено от Poncho
                          2. Кой решава каква ще е стратегията при покупките - дружеството или посредника?
                          Благодаря и успех!
                          Управителният съвет на дружеството е обсъдил предложените условия от няколко инвестиционни посредника и е приел решение за избор на Бенчмарк Финанс АД. Дружеството съвместно с инвестиционния посредник са определели и стратегията на покупките.
                          А дали някой може да обясни какво означават тези 180 дни отложено плащане?!?Ако например утре си продам акциите през COBOS-а, кога ще си получа реално парите?Извинявам се предварително за глупавия въпрос, но тази процедура не ми е никак ясна
                          препоръки не давам

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho
                            Благодаря и успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от Каммен
                              Първоначално изпратено от psycoholic
                              Първоначално изпратено от Каммен
                              надали има грешка, още повече при другите членове на упр. съвет всичко си е точно. Но какво значение, няма ли право да си ги продаде?
                              Не е задължително да е лошо! Просто не е ли учтиво, а и по закон, да се уведомят инвеститорите за подобни действия на член на УС?

Допускам да е и техническа грешка!
                              Поздравления за останалата част на отчета :-)
                              Прав си, макар че при други времена на никой нямаше да му направи впечатление това. Мен друго ме притеснява - това обратно изкупуване го забавиха твърде много - породи се несигурност в инвеститорите и сега както е организирано, дано не съм прав, незнам какъв ефект ще има - визирам бройки и плащане. Надявам се, че са прогнозирали така, както прогнозират и изпълняват бизнес програмата си.
                              ами ако умишлено са оттеглили подкрепата си с цел - ниско изкупуване/нещо подобно направиха Петрол/. Само хипотези.

Коментар

• честито на купилите днес и аз си купих но малко (еденичен процент на броиката която имам) от утре играта пак е: кои ще продаде най-евтино не е препоръка
                                Business as Usual

Коментар

Working...
                                X