Най-вероятно е репо.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Ама и теории си измислихте. Бобоков свършил парите за уиски и фъстъци и затова попродал акции, за да събере някой лев. Че и като истински спекулант разпродавал, за да следва тренда. Айде стига, по-сериозни неща пишете. Това че, висшият мениджмън на компания продава акциите си, винаги е много лош знак и Бобоков не може да не го знае.
Коментар
-
Първоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от КамменПървоначално изпратено от psycoholicСторм, да! Но тук интересен е психо-ефекта!
На мен и около 12 ми се струваше добро ниво за влизане, наистина не разбрах как оня ден стигнахме до 10 кинта!
Коментар
-
Първоначално изпратено от КамменПървоначално изпратено от psycoholicСторм, да! Но тук интересен е психо-ефекта!
На мен и около 12 ми се струваше добро ниво за влизане, наистина не разбрах как оня ден стигнахме до 10 кинта!BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Ама и теории си измислихте. Бобоков свършил парите за уиски и фъстъци и затова попродал акции, за да събере някой лев. Че и като истински спекулант разпродавал, за да следва тренда. Айде стига, по-сериозни неща пишете. Това че, висшият мениджмън на компания продава акциите си, винаги е много лош знак и Бобоков не може да не го знае.
Коментар
-
Първоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от Колчо Слепеца... с интерес ще следя ефекта от намесването на мажоритара..
Аз се замислих 100 000 парчета по 10.1 кинта минимум ще се влеят на пазаря, дай Боже, в най-слабият месец на годината! Дали от Батката няма да тръгне обръщането?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца... с интерес ще следя ефекта от намесването на мажоритара..
Аз се замислих 100 000 парчета по 10.1 кинта минимум ще се влеят на пазаря, дай Боже, в най-слабият месец на годината! Дали от Батката няма да тръгне обръщането?BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Първоначално изпратено от БатяИма и други обяснения по въпроса. Все пак г-н Бобоков още миналата година беше врътнал едно репо с ИАБанк. Така че "продажбата" може фактически да е залог
Иначе някой ще коментира ли ситуацията днес?
Коментар
Коментар