If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И ти си същия като Пепко.
А Пепко пак широко разтворил бузки е на сеанс при интимния си приятел Св. Нагъзаки. Компания, разбира се, им прави палавата Гаки.
Тва го писах заради дългосрочния дето се изказва неподготвен по разни други теми - с неговите думи. Белким схване какъв е мизерник и се спре да плюе като разгонена камила
А Пепко пак широко разтворил бузки е на сеанс при интимния си приятел Св. Нагъзаки. Компания, разбира се, им прави палавата Гаки.
Тва го писах заради дългосрочния дето се изказва неподготвен по разни други теми - с неговите думи. Белким схване какъв е мизерник и се спре да плюе като разгонена камила
Защо не продавате тука ? Вижте по долу колко изтъкнати специалисти ви съветват да продавате ( и то безплатно ). Ако пък се притеснявате за акциите си ,това е неоснователно .Бобокови ще ви дадат кеш за тях (с който ще можете да си купите по подценени такива или още по добре да го вкарате на депозит в банка за тлъсти лихви ) . А акциите ви Бобокови ще ги приберат в сейфа и ще ги пазят , а може и да ги раздадат пропорционално на акционерите вместо девидент . В крайна сметка ако решите да си купите отново акции , то ще се наредите отдолу и други абдали ще ви продадат на по ниска цена , тоест даже ще имате повече акции от преди . Има едно условие обаче - трябва всеки ден да се молите горещо абдалите да не свършат, ако може и да се умножават ще е супер.
Затъжиште ли се, Колеги. При мен нещата са супер, както и при отличника Монбат, няма място за притеснение. Иначе през миналата седмица прибрах един апартамент от един длъжник в столицата на супер цена, а от друг много добри италиански машини. Друго около мен няма освен, че имам много работа и не мога да смогна на поръчките, затова и продължавам да се разширявам. И аз като Монбат или обратното все е едно и също.
А защо не пишеш и в темите по другите ти позиции - енемона и КАО....май само където ти отърва , но не пропускаш да наплюеш някоя и друга. То и тук днес на минус тъй че не очаквам да ми отговориш :lol: Иначе жалко че са ти прибрали апартамента - имам едни голям кашон от хладилник ако имаш нужда пиши на лични, ще пъхна и едно одеало бонус
Затъжиште ли се, Колеги. При мен нещата са супер, както и при отличника Монбат, няма място за притеснение. Иначе през миналата седмица прибрах един апартамент от един длъжник в столицата на супер цена, а от друг много добри италиански машини. Друго около мен няма освен, че имам много работа и не мога да смогна на поръчките, затова и продължавам да се разширявам. И аз като Монбат или обратното все е едно и също.
Коментар